لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm من نظرم اینه همایش اقای طلوعی هر بخشش دیدیم برای تسلط بیشتر اقای کارزاریان ببینیم
erfan javaheri خب مگه نمیخواد اقای طلوعی همایش رایگان بزاره
-
Amin Rm اره دیگه ما هم امیدواریم چون من دو ویدیو ارش کارزاریان دیدم خوشم نیومد
-
Amin Rm مثلا بخش بازتاب اقای کارزاریان سه ساعت پرتو میکشن تا تایین کنن در صورتی که اقای طلوعی براش شاه کلید گفت
-
Amin Rm مثلا بخش بازتاب اقای کارزاریان سه ساعت پرتو میکشن تا تایین کنن در صورتی که اقای طلوعی براش شاه کلید گفت
erfan javaheri یه سری نتیجه گفتن از تست ها کهه خودش شاه کلیده
-
ابوالفضل ریسی همایششون از اول میگن چون من دیر شروع کردم راه ابریشم بعضی جاها نرسیدم بخونم ؟؟
erfan javaheri من یه بار ازش پرسیدم کفتن اگه بعضی فصلا کمتر خوندیم میتونیم با همایش به تستای ساده و متوسط جواب بدیم(((زمانی که قرار بود تو الا بزارن)))
-
با اینکه استاد طلوعی تست تسلط کم حل میکردن ولی همه ی تست هاش تو ازمون ها میومد.
-
erfan javaheri من یه بار ازش پرسیدم کفتن اگه بعضی فصلا کمتر خوندیم میتونیم با همایش به تستای ساده و متوسط جواب بدیم(((زمانی که قرار بود تو الا بزارن)))
sali ghoreishi از کی؟
-
sali ghoreishi اقای طلوعی همیشه خجالتی بودن و از خودشون تعریف نمیکنن ولی من مطمعنم جوری همایش میچینن فصلایی هم که ضعیفیم قوی بشیم
-
sali ghoreishi از کی؟
Amin Rm از خود استاد
-
sali ghoreishi فقط از کی شروع میکنن برنامه اقای کبریایی شنبه شروع میشه
-
sali ghoreishi فقط از کی شروع میکنن برنامه اقای کبریایی شنبه شروع میشه
erfan javaheri چمدونم این مال زمانیه که قرار بود تو الا باشه الان دیگ همایش ایشون ربطی به برنامه ایشون نداره چقدر به برنامه ایشون وابسته اید|:
-
erfan javaheri چمدونم این مال زمانیه که قرار بود تو الا باشه الان دیگ همایش ایشون ربطی به برنامه ایشون نداره چقدر به برنامه ایشون وابسته اید|:
sali ghoreishi خب بالاخره برنامه منظمی دادن و خیلی خوبه
-
فوقش آقای طلوعی پاسخگو هستن نه مثله آلا که ۳ یا ۴ روز هستش جواب نمیده!
-
بچه های راه ابریشمی مژده بدن ببینم
استاد نگفتن اگر شد
دیگه قطعی گفتن
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
استاد نگفتن اگر شد
دیگه قطعی گفتن
ناموسواری روزمو ساختی
اونقد انرژی گرفتم پتانسیل دارم الان 700 تا تست حل کنم
-
ابوالفضل ریسی در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
استاد نگفتن اگر شد
دیگه قطعی گفتن
ناموسواری روزمو ساختی
اونقد انرژی گرفتم پتانسیل دارم الان 700 تا تست حل کنم
Abolfazl Sattari ببین 400 تا تست مبتلا به اقا طلوعی ها ارزش باید بدونیم
-
سلام بچه ها یه سوال
کد تخفیف 75% که آلا برای راه ابریشمی ها گذاشته بود فقط برای خرید پکیج کامل هست؟
یعنی اگه فقط بخوایم یک تک درس بگیرم کد تخفیف کار نمیکنه؟
جون من برای تک درس امتحان کردم جواب نداد -
بچه ها یه خبر خوش. یه کی از رفیقام زنگ زده به دفتر وزارت آموزش و پرورش بعد اون پاسخگو به گفته شنبه ۱۸ معلوم میشه که حضوری یا غیر حضوری هست امتحان ها. بعدش گفت که امتحان ها حضوری بودنش که حضوریه ولی به احتمال ۹۹ درصد تعویق در کاره.
-
بچه ها یه خبر خوش. یه کی از رفیقام زنگ زده به دفتر وزارت آموزش و پرورش بعد اون پاسخگو به گفته شنبه ۱۸ معلوم میشه که حضوری یا غیر حضوری هست امتحان ها. بعدش گفت که امتحان ها حضوری بودنش که حضوریه ولی به احتمال ۹۹ درصد تعویق در کاره.
-
استاد نگفتن اگر شد
دیگه قطعی گفتن
ابوالفضل ریسی
دمت گرم
اگه خبره دیگه ی هم شد اینجا هم بزار
من اینستاگرام ندارم -
سلام بچه ها یه سوال
جون من برای تک درس امتحان کردم جواب ندادlAmir hossein در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
سلام بچه ها یه سوال
جون من برای تک درس امتحان کردم جواب ندادسلام و عرض ادب.
متاسفانه بله.
نمی دونم این چه سیاستی هست که کد تخفیف راه ابریشمی ها فقط روی پک اعمال میشه. شاید یکی همه پک رو نخواد و شاید یکی یکسری دروس رو از قبل داشته باشه که چند موردش رو توی انجمن دیدم.
امیدوارم تجدید نظر بشه. با این شرایط من خودم یکسری دروس رو داشتم و توان خرید پک رو ندارم. sohrab M.an