زیر ذره بین
️
️:زیست2 فصل 7
-
-
تا پروفاز 1 قبل از تولد است اما بعد از پروفاز 1 و میوز 1 بعد از بلوغ هست و میوز 2 وابسته به لقاح و حضور اسپرم دارد
اووگونی توانایی میوز ندارد
همانند سازی DNA فقط قبل از تولد داریم اما همانند سازی سانتریول بعد از تولد هم داریم
اووگونی میتوز میده و یه اووگونی دیگری و اووسیت به وجود میاره(مثل اسپرماتوگونی)
در میوز 1 و میوز 2 سیتوکینز نابرابر داریم و جسم قطبی کوچیک تر هست -
@sania-andiravan
منم خوشم نمیاد ازش ولی برخلاف بعضی درس ها بعضی اطلاعاتش تو نگهداری طبیعت بهمون کمک میکنه
خیلی زوده فکر کنم برا ما از شنبه۲۵ام شروع بشه و خبری از حذفیات نیست همچنان برا ما -
Amir 6 بله خب محتویات درس خوبه آموزنده اس
نه برای ما هم هیچ حذفیاتی نداریم فیزیک چندتایی دادن که اگر حذف نمی شدن بهتر بود -
گویچه های قطبی به طور طبیعی نقشی در رشد و تند ندارند
هر چه فولیکول بزرگتر می شود شرایط برای میوز اووسیت فراهم تر می کند
در مردان تنها سلولی که لقاح می دهند اسپرم هست اما در زنان تنها تخمک نیست بلکه دومین جسم قطبی هم می تواند لقاح دهد اما این لقاح به جنین ختم نمی شود لقاحی که به جنین برسم فقط از راه برخورد تختک با اسپرم هستاز میوز 1سلول های هاپلوئید مضاعف بدست می اید
از میوز 2 هم سلول های هاپلوئید غیر مضاعف -
Amir 6 نمیدونم دلیلش چیه آقا موقاری نگفتن مثل اسپرماتوگونی
فکر نکنم در حد کنکور باشه نمیدونم -
منم نکته ی جدیدی ندارم
مرسی دوستان نکات خوبی بودن ببخشید من نتونستن درست این گفتار رو بخونم نکته های زیادی نداشتم -
@sania-andiravan
پس اسپرماتوگونی و اووگونی نمیتونن میوز بدن؟
فکر کنم دلیل این باشه که اگه میوز بدن دیگه برای انجام میوز های بعدی یاخته ای نیست که شروع کنه -
@sania-andiravan
خب شکل بعد مهمترین شکله بمونه برا فردا بهتره
به نظر من برا فردا همه قبل از تحلیل این شکل نکات رو بنویسن و ارسال کنن برای شما و شما طبقه بندی کنین نکات خوبش رو برامون بزارین
اگر شما نمیتونین من این کار رو انجام میدم
بعد اینکه نکات رو سریع یک نفر گذاشت همون موقع سریع تست هاشو بزنیم چون یه شکل خفن و پرنکته رو داریم -
Amir 6
نه نمیدن یادمه که میتوز می دادن که یکی مثل خودشون به وجود بیاد ذخیره بشه برای دفعات بعدی ولی مطمئن نیستم دلیل اصلیش این هست یا نه -
@sania-andiravan
به نظر من برا فردا همه قبل از تحلیل این شکل نکات رو بنویسن و ارسال کنن برای شما و شما طبقه بندی کنین نکات خوبش رو برامون بزارین
بعد اینکه نکات رو سریع یک نفر گذاشت همون موقع سریع تست هاشو بزنیم چون یه شکل خفن و پرنکته رو داریم -
@sania-andiravan
Amir 6 ببخشید راستش فردا کاری دارم نمیتونم بیام
یعنی نکات رو همین جا ارسال کنید؟روش خوبیه که سریع پیش بریم -
@sania-andiravan
بعد اینکه نکات رو سریع یک نفر گذاشت همون موقع سریع تست هاشو بزنیم چون یه شکل خفن و پرنکته رو داریمAmir 6 ۰ چطوری برای هم ارسال کنیم؟ بزاریم تو تایپیک بعد یکی از ما مهم ترین ها رو جدا کنه ساعت پنج دوباره ارسال کنه؟