●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
به نظر من خیلی وقت دارم برا تایپ میره اگ مثلا قبلش نکات رو یه نفر بزاره خیلی عالی میشه
برای ما چیزی اعلام نکردن ولی خب به نظر من برای امتحانات مجازی حذفیات نمیزارند اگه چیزی باشه فقط برای حضوری هاست چون معلم ها با سرعت خیلی زیاد کتاب رو تموم کردن و فقط براشون تموم کردن کتاب مهم بود. -
Amir 6 منم سعی میکنم بنویسم تو کاغذ عکس بدم این روزا سرم خیلی شلوغ بود نتونستم ولی روش خيلی خوبیه
البته بیشتر می بودیم خیلی بهتر بود
آخه الان ما هم عقبیم هفته بعد آخرین هفته مونه لاقل یچی حذف میکردن دل مون خوش میشد😂😂 -
@sania-andiravan
ما از اولش سه تا بودیم هنوز هم سه تا هستیم
ولی حس شیشمم میگه که بیشتر میشیم
تو این روزا دیگه تمومش میکنن کتاب رو😒 -
Amir 6 آخه اولش که هر تاپیک رو می زنیم دوستان میان حالا اشکال نداره 3 نفره هم انجام میدیم😁
اصلا بی منطقن -
@sania-andiravan
اصلا یه وضعیه مدرسه ما شاید بدترین مدرسه کل استان باشه مدرسه شما باز از ما خیلی بهتره احتمالا
شما تابستون آزمون ثبت نام میکنین؟ -
سلام من تازه عضو الا شدم الان این تایپیک رو دیدم
دوست دارم شرکت کنم ببینم چطوریه 😊
چند نفرید اینجا؟ -
سلام من تازه عضو الا شدم الان این تایپیک رو دیدم
دوست دارم شرکت کنم ببینم چطوریه 😊
چند نفرید اینجا؟ -
Amir 6 راستی گفتید که نکات فیزیک برای آموزش و پرورش تا یادم نرفته بگم واس ما نوشته معلمان فیزیک منطقه مون فکر نکنم برای همه مناطق باشه
-
-
Amir 6 ما دبیرمون حذفیات رو بهمون گفته و درسش نداده بهمون ما نگرانیم از اینکه تو کنکور بیاد🤦🏻♀️
-
@sania-andiravan
آره خب پیوی که نمیشه
میتونیم اینجا بفرستیم بعد نوبت هرکی که بود نکات رو بنویسه یا تایپ کنه وقتی که شکل ارسال شد اون هم نکات راجب اون شکل هم ارسال کنه اینطور هم تایممون برا تایپ نمیره هم یه تحلیل مفید خواهیم داشت. -
Amir 6 ما دبیرمون حذفیات رو بهمون گفته و درسش نداده بهمون ما نگرانیم از اینکه تو کنکور بیاد🤦🏻♀️
atena abolhasani
آره خب برای کنکور باید بخونیم اگه حذفیات نزارند
نباید درگیر حاشیه بشیم