لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
والا من هنوزم میگم زیاد خوشحال نشید خود الا هنوز هیچی نگفته
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
منم از اون موقع تا حالا یه همچین حسی دارم
-
ابوالفضل ریسی چه خوب که بالاخره با استاد همایش آرش داریم
ولی من بعید می دونم همایش به شنبه برسه (برسه هم هم بعید می دونم جزوش برسه -همون داستان حرص خوردنا-)
ولی خوبیش اینه که با استاد همایش داریمReza Moslemi Naeini
سلام ..
ببخشید یه سوال داشتم ..
استاد طلوعی دبیر فیزیک واسه رشته ریاضیه ؟؟یا برا تجربیام هست ! -
Reza Moslemi Naeini
سلام ..
ببخشید یه سوال داشتم ..
استاد طلوعی دبیر فیزیک واسه رشته ریاضیه ؟؟یا برا تجربیام هست !Zahra Akbari 0 نه دیگه فقط برای ریاضیا فعال میشه فک کنم
-
Zahra Akbari 0 نه دیگه فقط برای ریاضیا فعال میشه فک کنم
Mahdi Jafari 1
واسه تجربیا استاد کازرانیان هست درسته؟ -
Mahdi Jafari 1
واسه تجربیا استاد کازرانیان هست درسته؟Zahra Akbari 0 بله
-
Mahdi Jafari 1
واسه تجربیا استاد کازرانیان هست درسته؟Zahra Akbari 0 بله دیگه مگه در طول سال با ایشون نخوندید؟
-
این واقعا طبیعی ترین حق ماست که بدونیم چی شد که اینجوری شد. یهو کنسل شد دوباره یهو درست شدش. واقعا با یه توضیح کوچیک
حتی گفتن اینکه نپرسید نمیتونیم توضیح بدیم خیال مارو راحت میکنیدMahdi Jafari 1 این درست شدنه همش به خاطر نت و وقتی هست که گذاشتیم!
-
Zahra Akbari 0 بله دیگه مگه در طول سال با ایشون نخوندید؟
Mahdi Jafari 1
راه ابریشمو ندارم واسه همایش ارش پرسیدم . -
Mahdi Jafari 1
واسه تجربیا استاد کازرانیان هست درسته؟Zahra Akbari 0 به نظرم اگر اومد آرش استاد طلوعی حتما بخریدش. به هیج وجه ضرر نمیکنی!
-
Mahdi Jafari 1
راه ابریشمو ندارم واسه همایش ارش پرسیدم .Zahra Akbari 0 خوب اگر راه ابریشم نداری بستگی به انتخاب خودته
ما سختمونه با اقای کازرانیان جمع بندی کنیم چون با استاد طلوعی خوندیم اما شما چون با هیچکدوم نخوندی میتونی هر کیو خواستی انتخاب کنی
-
Zahra Akbari 0 خوب اگر راه ابریشم نداری بستگی به انتخاب خودته
ما سختمونه با اقای کازرانیان جمع بندی کنیم چون با استاد طلوعی خوندیم اما شما چون با هیچکدوم نخوندی میتونی هر کیو خواستی انتخاب کنی
Mahdi Jafari 1
ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم پاسخ بدید ..
دبیرای دیگه پک تخصصی چطورین(رشته تجربی)؟اخه خیلی آشنایتی ندارم با طریقه توضیح و تدریسشون .. -
حالا خیلی امید نداشته باشید هر لحظه ممکن آلا با جمله سمی (اخبار آلارو از رسانه های رسمی آلا دنبال کنید) بزنه تو حالمون
-
Mahdi Jafari 1
ممنون
دبیرای دیگه پک تخصصی چطورین(رشته تجربی)؟اخه خیلی آشنایتی ندارم با طریقه توضیح و تدریسشون ..Zahra Akbari 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Mahdi Jafari 1
ممنون
دبیرای دیگه پک تخصصی چطورین(رشته تجربی)؟اخه خیلی آشنایتی ندارم با طریقه توضیح و تدریسشون ..معلم های دروس اختصاصی خوبن (من رشته ریاضیه ولی تعریف آقای موقاری معلم زیست رو خیلی شنید)
معلم ادبیات و عربی به نظرم من خیلی خوبن
معلم زبان و دینی خوب درس می گن ولی انگار خیلی حرفه ای نیستن مثل معلم های مطرح زبان و دینی کنکور -
Mahdi Jafari 1
ممنون
دبیرای دیگه پک تخصصی چطورین(رشته تجربی)؟اخه خیلی آشنایتی ندارم با طریقه توضیح و تدریسشون ..Zahra Akbari 0 استاد ثابتی عالیه، فیزیک هم که اگر استاد طلوعی همایش داشته باشه عالیه، من که ریاضی ام اما آای موقاری هم بچه ها میگفتند جزوه همایششون کامل و همه مطالب رو پوشش داده.شیمی هم که آقای پویان نظر جزوه های خوبی دارند
-
Mahdi Jafari 1
واسه تجربیا استاد کازرانیان هست درسته؟Zahra Akbari 0 اگر آرشی برگزار شد که دبیرش آقای طلوعی باشه، میتونید خودتون تهییه کنید و استفاده کنید چون خود استاد مشخص میکنه چه قسمت هایی مخصوص رشته ی ریاضی هس.
و اگر راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی رو داشته باشید، اگر همایش برگزار شه، رایگان براتون فعال میشه.
ولی دو تا موضوع هس
1)اینکه واقعا آرش استاد طلوعی برگزار میشه؟چون آلا خودش اعلام نکرده
2)اگر برگزار بشه قرار همچنان رایگان به راه ابریشمی ها بدن یا قرار پول بگیرن؟ چون آرش آقای کارزانیان فعال شده -
Zahra Akbari 0 اگر آرشی برگزار شد که دبیرش آقای طلوعی باشه، میتونید خودتون تهییه کنید و استفاده کنید چون خود استاد مشخص میکنه چه قسمت هایی مخصوص رشته ی ریاضی هس.
و اگر راه ابریشم فیزیک استاد طلوعی رو داشته باشید، اگر همایش برگزار شه، رایگان براتون فعال میشه.
ولی دو تا موضوع هس
1)اینکه واقعا آرش استاد طلوعی برگزار میشه؟چون آلا خودش اعلام نکرده
2)اگر برگزار بشه قرار همچنان رایگان به راه ابریشمی ها بدن یا قرار پول بگیرن؟ چون آرش آقای کارزانیان فعال شدهamirmahdi hesami احتمالا پول نمیگیرن
-
amirmahdi hesami احتمالا پول نمیگیرن
Amin Rm امیدوارم. جواب این دوتا سؤال چیزیه که همه دنبالشیم