نظر دررابطه با راه ابریشم
-
سلام دوستان عزیز میشه لطفا نظراتتونو در رابطه با راه ابریشم تجربی بگید
-
Maryam Khajouei من از دروس راه ابریشم استفاده کردم و به جز کلمه بینظیر کلمه دیگه ای نمیتونم استفاده کنم
ریاضی خیلی عالی و دقیق کار شده
زیست عالی از نظر درسنامه
شیمی درسنامه و تست خیلی عالی
و فیزیک میمونه اقای کارزانیان که بعضی دوستان راضی نبودن نمیدونم در بعضی مباحث عالی و بعضی مباحث متوسط بود بعضی دوستان از فیزیک ریاضی اقای طلوعی استفاده کردن که خیلی راضی بودن -
Maryam Khajouei عاااااااااالیییییییی
ولیییییی ما خون جگر میشدیم تا کلیپا بیان -
Maryam Khajouei عاااااااااالیییییییی
ولیییییی ما خون جگر میشدیم تا کلیپا بیان -
Maryam Khajouei من از دروس راه ابریشم استفاده کردم و به جز کلمه بینظیر کلمه دیگه ای نمیتونم استفاده کنم
ریاضی خیلی عالی و دقیق کار شده
زیست عالی از نظر درسنامه
شیمی درسنامه و تست خیلی عالی
و فیزیک میمونه اقای کارزانیان که بعضی دوستان راضی نبودن نمیدونم در بعضی مباحث عالی و بعضی مباحث متوسط بود بعضی دوستان از فیزیک ریاضی اقای طلوعی استفاده کردن که خیلی راضی بودنsarnisa6 چطور میشه پکیج تجربی خریداری کرد ولی فیزیکو با دکتر طلوعی برداشت؟ باید دوباره هزینه داد؟
-
sarnisa6 چطور میشه پکیج تجربی خریداری کرد ولی فیزیکو با دکتر طلوعی برداشت؟ باید دوباره هزینه داد؟
Maryam Khajouei من خودم تهیه نکردم ولی فکر میکنم بله مثلا اگه پکیج تجربی رو بخرید و فیزیک اقای طلوعی رو بخواید باید به صورت تک درس فیزیک ایشون رو جداگانه تهیه کنید .. البته فکر میکنم اینطور باشه بهتره از دوستانی که خریدن بپرسید .. ابوالفضل ریسی فکر میکنم شما بتونید ایشون رو راهنمایی کنید
-
محصول درست درمونیه وبرا سال دیگه دروس تخصصی نیاز به تهیه کتاب نیست
(اگه تجربی هستید فیزیک استاد طلوعی رو جدا بخرید)گرچه که استاد کازرانیان هم زحمت کشیدن
اگر هم مشکل مالی دارید می تونید از طرح پرچم که تخفیف بالایی داره استفاده کنید -
sarnisa6 چطور میشه پکیج تجربی خریداری کرد ولی فیزیکو با دکتر طلوعی برداشت؟ باید دوباره هزینه داد؟
Maryam Khajouei در نظر دررابطه با راه ابریشم گفته است:
سلام
تیکت بزنید و بگید جای فیزیک استاد کازرانیان فیزیک استاد طلوعی رو قرار بدن
alaatv.com/t
و اما راه ابریشم
مختصر بگم
اینکه اگر وقت بذارید بهترین پکیج موجوده
از همه نظر کامل
واسه شما هم ضبطش تمومه دیگه و لازم نیست حرص بخورید
تو تبلیغات راه ابریشم گفتند شاه راه هست به شخصه کاملا تایید میکنم و ممنونم که این حرف رو که عملی کردند -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد