امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ریاضی استاد ثابتی
-
Akbar Ahali دوست عزیز اصلا متوجه حرف من شدید یا خودتون زدید به خواب من مخالف استاد که نیستم من خودم کل سالو با ایشون پیش اومدم ولی ما بحثمون بر روی یک منبع خوب برای جمع بندی. دوست عزیز استاد کبریایی گفت چی گفت تستهای تالیفی را بریزید دور من میگم تمرکز روی تست های کنکور و حل آنها برای تفهیم دانش آموز برادر من چرا جو به چالش می کشونی این ویژگی فقط در همایش ارش تاکید می کنم ارش استاد امینی راد دیده می شود و بس وسلام.
-
erfan javaheri
بله درست میگید
ممنون -
erfan javaheri
سلام عزیز،وقتت بخیر
چند تا سوال درمورد همایش ارش استاد ثابتی داشتم
اینکه نوشتن همایش ۲۴ ساعت هستش دقیق هستش؟
حدودا چند تا تست حل میشه تو کل همایش؟
کلا خودت راضی هستی؟
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم
من سطح ریاضیم بالاس خداروشکر،یه همایشی میخواستم که یه جمع بندی خوبی بشه برام و نقطه ضعفام بزنه بیرون و رفع کنم میخواستم ببینم برام مناسبه یا نه
-
ali kalantari عزیز اگر سطح بالایی داری تمرکز کن بر روی تست های آزمون های آزمایشی قلم چی گاج و..... خودتو درگیر نکن. همین ها اشکالات مثل بمب بیرون می زنه.
-
Mosa Elahu کسی جوی رو به چالش نکشیده شما اومدید گفتید همایش استاد به درد نخوره و بنده مخالفت کردم و دلیلم رو هم اوردم نه کسی خوابه نه کسی خودشو به خواب زده
-
Akbar Ahali اکبر خان من عذر می خوام عیسی به دینش موسی به دینش.
-
Mosa Elahu
دوست نسبتا عزیز
خود استاد بعضی جاها تو همایش میگن فلان مطلب که تو راه ابریشم دربارش بحث کردیم
ی چیزایی اینطوری که ی سر نخ بده یعنی این بیشتر مناسب کسایی هست که از اول با استاد همراه بودن من پارسال این راه ابریشم رو نداشتم ولی این همایش تونست خیلی کمکم کنه پش هرکس هم نداشته تونسته باهاش هماهنگ بشه
دوما شما در جایگاهی نیستی که بخوای بگی کدوم دبیر رو بگیرید کدوم رو نگیرید
من به شخصا از همون اول با استاد امینی نتوسنتم ارتباط بگیرم
سوما شما از همایشی خوشت نیومده از یکی دیگه خوشت اومده دلیل نمیشه بیایی پشت سر اون دبیر یکی بد بگی و تخریبش کنی -
81Sobhan احسنت آفرین خوب مقصر شدم برادر عزیز من اگر از استاد ثابتی نا راضی بودم کل سال از ایشون استفاده نمی کردم و بحث روی ارش این دو استاد می باشد که استاد سریع تدریس می کنند و به قول شما گرا میدهند ولی استاد امینی راد دل و روده ی تست کنکور دقت کن تست های کنکور رو بیرون می ریزه و این ربطی به ارتباط گیری نداره ایشون ۰تا ۱۰۰ که تدریس نمی کنند ظاهر و باطن تست های کنکور که به صورت تصویری بررسی میشود.
-
Mosa Elahu
شما اومدی جای همه نظر دادی!
توی پست اصلی تاپیکت نوشتی ریاضی ثابتی بدرد نمیخوره!
شاید واسه شما بدرد نمیخوره!
شما نظر خودتو بگو، لازم نیست اینطوری روز نظر بقیه تاثیر بزاری! -
Mosa Elahu
دو تا دبیر با دو تا سبک کار متفاوت هستن هردو که نباید مثل هم باشن
استاد به قول خودشون لایه ای مطالب رو پوشش دادن
تایم کمتری هم نسبت به همایش استاد امینی داره مثلا از اون ور میتونی آزمون جامع بیشتر یا رفع اشکال داشته باشی
بعدش هم شما اومدی گفتی به درد نمیخوره یعنی تدریسش بده
میتونستی این پیامکه ایشون سریع تدریس میکردن رو بهتر بگی یا اصلا نگی مگه کسی ازت پرسیده بود که اومدی اینطوری نوشتی که بی احترامی هم بشمار بیاد ؟ -
81Sobhan عزیز من گفتم تو ارش به کار نمیاد درست است کمی باید لفظم را با احتیاط بیشتری به کار میبردم ولی آن نکته ای که مهم است اینجا تست های کنکور چند سال اخیر است که من ندیدم استاد ثابتی بررسی کرده باشه جز همین اواخر یعنی قصد بی احترامی نداشتم لطفا حاشیه درست نکنید.
-
ali kalantari
اگه کسی جواب سوالای منو میدونه ممنون میشم بگه -
ali kalantari
24 ساعت که نوشته حتما دقیق هست کسی از بچه ها بعید میدونم بیاد تایم همه کلیپ رو بنویسه جمع کنه
راجب تست ها بدون بخش مقاطع مخروطی و دوران و بیضی 600 تست هست -
ali kalantari بگیرش تو که ریاضیت خوبه میتونی روش سرمایه گذاری کنی. ولی همه تستا حل نمیشه.
-
یعنی بعض تستای جزوه بی جواب میمونه؟
-
دوستانی که میخان بین همایش آقای راد و ثابتی یکیو انتخاب کنن برین تو بخش فیلتر ریضی کنکور همایش هر دو استاد عزیز در سال 98 هست
اونایی که میگن همایش آرش چجوریه چطوریه چقد تست حل میشه سرعت داره نداره و فلان.... اونجا قشنگ میتونید جواب سوالاتتون رو بگیری البته که اون مال دو سال پیشه ولی با هاش آشنا میشین
@دانش-آموزان-آلاء -
Mosa Elahu دوست عزیز این نظر شماست.
و فکر نمیکنم درست باشه نظرت رو به بقیه تحمیل کنی و در انجمن بگی این دبیر خوب نیست.
من همین همایش رو دارم و عالی بود از نظرم -
@fatemeh_baghaee خواهر من من کی نظرمو تحمیل کردم کی گفتم این دبیر خوب نیست گفتم ارششَشششششش فهمیدی ارش ارش ارش و این برداشت من بود از همایش اگر گفتم رو ابریشم زوم شید تست های ناب استاد است که قاعدتا باید علامت گذاری شده باشد توسط شما وسلام!
-
Mosa Elahu خب حالا این دوست مارو اینقد سرزنش نکنین
اومد ثواب کنه کباب شد -
مصطفی عباسیان تو نیکی کن در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز .
-
-