آنتالپی
-
@kosar-mottaghi در کل نگران نباشید من هم از این مدل سوالا کم تر دیدم
-
@sara-haghighatrad حالا گاه دوتا گزینه هیدوژن بیشتر بود چی؟
من مقایسه میکنم بالاخره هرچی بازه شعاع نیتروژن کوچیکتر از کلره@kosar-mottaghi
این سواله کجاعه؟ منظورم اینکه سراسری یا آزمونا اینا بوده؟
من حتی تو نت زدم به عدد شعاع نیتروژن کمتر از کلر بود😶
این تست احتمالا رو همون هیدروژن زوم بوده -
@kosar-mottaghi در کل نگران نباشید من هم از این مدل سوالا کم تر دیدم
reyhane karimi 0 ممنون🌸
-
سلام
میشه این سوال توضیح بدین ،پاسخنامه چیزی توضیح نداده بود

تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi این سوال از چه کتابیه سوال یه مقدار غیر استانداردیه
-
@kosar-mottaghi
این سواله کجاعه؟ منظورم اینکه سراسری یا آزمونا اینا بوده؟
من حتی تو نت زدم به عدد شعاع نیتروژن کمتر از کلر بود😶
این تست احتمالا رو همون هیدروژن زوم بوده -
@sara-haghighatrad
آزمون سنجش
بله اینو فهمیدم،فقط سوال من اینکه با اینکه شعاع نیروژن کوچیکتر از کلر ولی آنتالپی از اون کمتره؟🤔@kosar-mottaghi
یه ذره میگردم ببینم چیزی میابم😁 -
@sara-haghighatrad
آزمون سنجش
بله اینو فهمیدم،فقط سوال من اینکه با اینکه شعاع نیروژن کوچیکتر از کلر ولی آنتالپی از اون کمتره؟🤔@kosar-mottaghi آره میفهمم سنجش از این سوالا کم نداره
-
سلام
میشه این سوال توضیح بدین ،پاسخنامه چیزی توضیح نداده بود

تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@kosar-mottaghi سلام کوثر امیدوارم حالت خوب باشه ببین من بررسی کردم و دیدم که بله انتالپی پیوند Hclاز انتالپی پیوند NHبیشتره
من فکر میکنم بخاطر اینکه برای NHمیانگین آنتالپی پیوند داریم چون چنتاHبه Nمتصل شدن ولی برای HClخود انتالپی پیوندو داریم اینجوری شده الان عکسشم برات میفرستم -
@kosar-mottaghi
کوثر این میانگین و غیر میانگین رو این موضوع اثری نمیگذاره؟

-
@sara-haghighatrad عهه نگا کن با شعاع درست نبود آنتالپیH-Clاز H-Nبیشتره
ممنون
همون که Shahedeh Raiespour گفتن میانگین فک کنم به خاطر همون -
نکته: عوامل موثر بر انتالپی پیوند:left_arrow: 1)طول پیوند /که انتالپی پیوند با طول پیوند رابطه عکس داره.
2)مرتبه پیوند(یعنی پیوند های یک گانه ــ دوگانه و .....) که آنتالپی پیوند با این عامل رابطه مستقیم داره یعنی هر چی مرتبه پیوند بیشتر باشه آنتالپی پیوند بیشتر میشه. -
@sara-haghighatrad عهه نگا کن با شعاع درست نبود آنتالپیH-Clاز H-Nبیشتره
ممنون
همون که Shahedeh Raiespour گفتن میانگین فک کنم به خاطر همون@kosar-mottaghi
اره احتمالا به خاطر همون میانگینه فرق کرده
خواهش میکنم🌸 -
@kosar-mottaghi سلام کوثر امیدوارم حالت خوب باشه ببین من بررسی کردم و دیدم که بله انتالپی پیوند Hclاز انتالپی پیوند NHبیشتره
من فکر میکنم بخاطر اینکه برای NHمیانگین آنتالپی پیوند داریم چون چنتاHبه Nمتصل شدن ولی برای HClخود انتالپی پیوندو داریم اینجوری شده الان عکسشم برات میفرستمShahedeh Raiespour در آنتالپی گفته است:
@kosar-mottaghi سلام کوثر امیدوارم حالت خوب باشه ببین من بررسی کردم و دیدم که بله انتالپی پیوند Hclاز انتالپی پیوند NHبیشتره
من فکر میکنم بخاطر اینکه برای NHمیانگین آنتالپی پیوند داریم چون چنتاHبه Nمتصل شدن ولی برای HClخود انتالپی پیوندو داریم اینجوری شده الان عکسشم برات میفرستم
-
نکته: عوامل موثر بر انتالپی پیوند:left_arrow: 1)طول پیوند /که انتالپی پیوند با طول پیوند رابطه عکس داره.
2)مرتبه پیوند(یعنی پیوند های یک گانه ــ دوگانه و .....) که آنتالپی پیوند با این عامل رابطه مستقیم داره یعنی هر چی مرتبه پیوند بیشتر باشه آنتالپی پیوند بیشتر میشه. -
2)مرتبه پیوند(یعنی پیوند های یک گانه ــ دوگانه و .....) که آنتالپی پیوند با این عامل رابطه مستقیم داره یعنی هر چی مرتبه پیوند بیشتر باشه آنتالپی پیوند بیشتر میشه.Amin Rm خب خود طول پیوندو باید براساس شعاع تشخیص بدیم؟ و حالا اگر یک اتم شعاعش کم اون یکی شعاعش کوچیک باشه باید چجوری مقایسه کنیم در ضمن ما که شعاع هر تمو دقیق نمیدونیم فکر میکنم مقایسه بر اساس همون الکترو نگاتیوی باشه به نوعی
-
Shahedeh Raiespour
@Sara-Haghighatrad
@sania-Andiravan
reyhane karimi 0
Amin Rm
از همتون ممنونم کاملا متوجه شد🌼🌼 -
Shahedeh Raiespour
@Sara-Haghighatrad
@sania-Andiravan
reyhane karimi 0
Amin Rm
از همتون ممنونم کاملا متوجه شد🌼🌼@kosar-mottaghi
خواهش میکنم🌸 -
Shahedeh Raiespour
@Sara-Haghighatrad
@sania-Andiravan
reyhane karimi 0
Amin Rm
از همتون ممنونم کاملا متوجه شد🌼🌼@kosar-mottaghi خواهش میکنم.