حالت اشباع کدومه آخرش؟
-
سروش قادری خب برای 166
وقتی ماده فرومغناطیس تو میدان خارجی قوی قرار میگیره،ناحیه های بیشتری باهم هم جهت میشن...که خب قادتا میشه گزینه 3 ...امـــــــــا....باتوجه به شکل ومتن کتاب...باید بدونیم توی فرومغناطیس هیچوقت همه ی ناحیه ها،یکجا باهم یه جهت نمیشن!!
این نکتش هست...و برای همین گزینه 3 رد میشه و گزینه ای ک ناحیه های برابر بیشتری داره مدنظر قرارمیگیره
که خب شکل یک که کلا نیست...شکل دو و چار هم ک مقایسه کنیم،میبینیم 4 ناحیه های بیشتری هم جهت داره
پ.ن:تمام نکتش همینه:/zeinab dehghani ممنون🌻
والا مهمترین نکتش این بود مث خانوم @kosar-mottaghi میگن،مال نظام قدیمه😂😅
خود پاسخنامه هم گفتن که چون مال کتاب قدیمه،کتاب جدید درسی مورد چهار رو حالت اشباع گرفته
@kosar-mottaghi از شما هم مرسی زحمت کشیدید🌻
پس آخر سر شد اینکه در نظام جدید،شکل شماره چهار حالت اشباع ماس؟ -
zeinab dehghani ممنون🌻
خود پاسخنامه هم گفتن که چون مال کتاب قدیمه،کتاب جدید درسی مورد چهار رو حالت اشباع گرفته
پس آخر سر شد اینکه در نظام جدید،شکل شماره چهار حالت اشباع ماس؟سروش قادری در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
zeinab dehghani ممنون🌻
پس آخر سر شد اینکه در نظام جدید،شکل شماره چهار حالت اشباع ماس؟بله ما طبق گتاب استدلال کردیم
تستی ازش تو کنکور جدید نیومده بزار ببینم امد کدوم شکلا هس🤭 -
سروش قادری در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
zeinab dehghani ممنون🌻
پس آخر سر شد اینکه در نظام جدید،شکل شماره چهار حالت اشباع ماس؟بله ما طبق گتاب استدلال کردیم
تستی ازش تو کنکور جدید نیومده بزار ببینم امد کدوم شکلا هس🤭@kosar-mottaghi البته خیلیم قدیمی نی
مال هفت سال پیشه🙁 -
سلام
خسته نباشید
حالت اشباع رو کدوم بگیریم؟
پاسخنامه گفته حالت اشباع گزینه چهاره
البته گفته که کتاب درسی قبلا گزینه سه رو حالت اشباع گرفته بود ولی الان ن
۱۶۶سروش قادری سلام اگه سوالتون حل شد تاپیک تغییر وضعیت بدین🙏🌸
-
سروش قادری سلام اگه سوالتون حل شد تاپیک تغییر وضعیت بدین🙏🌸
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 -
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐سروش قادری یک که میدان مغناطیسی ضعیفه
دو که صفره
سه هم ک گفتیم مال نظام قدیم بوده و این الان حالت اشباع نیست
چهار هم تنها گزینهایه که میشه ی جوری قبولش کرد
خدا شاهده این سوالو ده بار دیدم هر دفعه یه جواب داره -
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 -
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐سروش قادری نمدونم خودمم گیج شدم🤔🤔😶
-
سروش قادری نمدونم خودمم گیج شدم🤔🤔😶
-
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐سروش قادری سلام آقای قادری...!
من این سوال و سوال قبلیتون رو ازدبیرمون پرسیدم و ایشون گفتن ک برای مواد فرومغناطیس توی حالت اشباع باید شکلی انتخاب بشه ک تمام فلش های حوزه یک جهت شده باشن...
یعنی اون سوال قبلی ک برای کنکور نظام قدیم بود،جوابش روهم طبق نظام قدیم داده بودن...برای همین کتاب گفته بود گزینه 4.....
امااین سوال ک دیگه قدیمی نیست و باید تونست حوزه ای ک بیشترین همجهتی رو داره انتخاب کرد
پ.ن: ایناتوضیحی مختصرازسخن دبیرمون ک خلاصش کردم -
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐سروش قادری در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خانوم zeinab dehghani این سوال مال یکی از سایتای معروفه و دقیقا این سوال بهمن پارسال وارد سایت شده
یعنی واسه نظام جدیده
شکل یک طبق کتاب میشه میدان مغناطیسی ضعیف
شکل دو میشه صفر
شکل سه میشه اشباع طبق پاسخنامهشون😐😐😐
شکل چهار هم میشه گفت همون صفره ولی خب یکم بیشتر به پاسخ این سوال تو نظام جدید میخوره -
سروش قادری در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
@kosar-mottaghi

توروخدا این حالت اشباع کدومه آخرش😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐خانوم zeinab dehghani این سوال مال یکی از سایتای معروفه و دقیقا این سوال بهمن پارسال وارد سایت شده
یعنی واسه نظام جدیده
شکل یک طبق کتاب میشه میدان مغناطیسی ضعیف
شکل دو میشه صفر
شکل سه میشه اشباع طبق پاسخنامهشون😐😐😐
شکل چهار هم میشه گفت همون صفره ولی خب یکم بیشتر به پاسخ این سوال تو نظام جدید میخورهسروش قادری بله خب من توی جواب اون سوال اولیه ی تاپیکتون اگه برین پایین تر میبینین ک گفتم
zeinab dehghani در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
سروش قادری خب برای 166
وقتی ماده فرومغناطیس تو میدان خارجی قوی قرار میگیره،ناحیه های بیشتری باهم هم جهت میشن...که خب قادتا میشه گزینه 3 ...امـــــــــا....باتوجه به شکل ومتن کتاب...باید بدونیم توی فرومغناطیس هیچوقت همه ی ناحیه ها،یکجا باهم یه جهت نمیشن!!
این نکتش هست...و برای همین گزینه 3 رد میشه و گزینه ای ک ناحیه های برابر بیشتری داره مدنظر قرارمیگیره
که خب شکل یک که کلا نیست...شکل دو و چار هم ک مقایسه کنیم،میبینیم 4 ناحیه های بیشتری هم جهت داره
پ.ن:تمام نکتش همینه:/اماببینین اینن نکته برای نظام قدیمه...وخب یعنی الان باید طبق نظام جدید پیش ریم و بزنیم اون گزینه ای ک بیشترین یکدستی و هم جهتی رو داره
که خب الان برای همین سوالی هم ک میگین برای یه سایت هست جواب رو زده گزینه3..همون شکلی ک بیشترین همجهتی روداره...یعنی همشون یه جهت شدن -
سروش قادری بله خب من توی جواب اون سوال اولیه ی تاپیکتون اگه برین پایین تر میبینین ک گفتم
سروش قادری خب برای 166
پ.ن:تمام نکتش همینه:/اماببینین اینن نکته برای نظام قدیمه...وخب یعنی الان باید طبق نظام جدید پیش ریم و بزنیم اون گزینه ای ک بیشترین یکدستی و هم جهتی رو داره
که خب الان برای همین سوالی هم ک میگین برای یه سایت هست جواب رو زده گزینه3..همون شکلی ک بیشترین همجهتی روداره...یعنی همشون یه جهت شدنzeinab dehghani در حالت اشباع کدومه آخرش؟ گفته است:
سروش قادری بله خب من توی جواب اون سوال اولیه ی تاپیکتون اگه برین پایین تر میبینین ک گفتم
سروش قادری خب برای 166
که خب الان برای همین سوالی هم ک میگین برای یه سایت هست جواب رو زده گزینه3..همون شکلی ک بیشترین همجهتی روداره...یعنی همشون یه جهت شدنبله بنده میفهمم شما چی میگین
بیشترین یکدستی با کاملا یکدستی فرق داره
تو خیلی سبز گفته گزینه سه مال نظام قدیمه و باید گزینه دیگه ای که بیشترین یکدستی(نه کاملا) رو داره انتخاب کنیم