️برنامه ۶۰ روز تا کنکور
️
-
@m-an سلام.من پایه یازدهمم و کد تخفیف برام اومده الان اگه من ارشو بگیرم سال بعد اگه اپدیت شد،اپدیتشو بهم میدین؟
حامد شهرکی 0 تو یه پستی گفته بودن اگر همایش ها به طور کامل جدید ضبط بشن خیر. ولی اگر آپدیت بشن بله
-
@m-an
راستی من با تلفن همراه بسته رو خریداری کردم، و الان هم با تلفن همراه وارد انجمن شدم
از این نظر که مشکلی نداره! -
سلام دوستان. آرش شیمی یه جزوه داره، درسنامه مسائل
ولی فیلمش نیست گویا!!!
چون همشون نوشته حل تست
اصلا همایش شیمی درسنامه نداره؟؟؟ -
سلام دوستان. آرش شیمی یه جزوه داره، درسنامه مسائل
ولی فیلمش نیست گویا!!!
چون همشون نوشته حل تست
اصلا همایش شیمی درسنامه نداره؟؟؟علی میرحیدری سلام
مثل گدار فیلم درسنامه نداره -
کسانی که فیزیک آقای کازرانیان گرفته باشن، اگر آقای طلوعی فیزیک بزاره نمیشه تغییرش بدن؟
چون گفته بودن آقای طلوعی آرش ندارن -
کسانی که فیزیک آقای کازرانیان گرفته باشن، اگر آقای طلوعی فیزیک بزاره نمیشه تغییرش بدن؟
چون گفته بودن آقای طلوعی آرش ندارنعلی میرحیدری اگه راه ابریشم آقای طلوعی رو داشته باشین بهتون تعلق میگیره ... ولی اگه راه ابریشم ندارین و آرش آقای کازرانیان رو خریده باشین بعید میدونم امکان تعویض باشه
-
علی میرحیدری سلام
مثل گدار فیلم درسنامه ندارهshayan jafari پس دقیقا جزوه درسنامه رو چیکار کنیم؟
-
علی میرحیدری اگه راه ابریشم آقای طلوعی رو داشته باشین بهتون تعلق میگیره ... ولی اگه راه ابریشم ندارین و آرش آقای کازرانیان رو خریده باشین بعید میدونم امکان تعویض باشه
shayan jafari ای بابا...
خیلی حیف شد
من فیزیک هیچکدومشون رو نداشتم. ولی این چند روزه خیلی دیدم تعریف میکنن از آقای طلوعی. ولی خب آرششون نیست
منم آقای کازرانیان رو گرفتم. شما نمیدونی تدریسش چه جوریه؟ -
shayan jafari ای بابا...
خیلی حیف شد
من فیزیک هیچکدومشون رو نداشتم. ولی این چند روزه خیلی دیدم تعریف میکنن از آقای طلوعی. ولی خب آرششون نیست
منم آقای کازرانیان رو گرفتم. شما نمیدونی تدریسش چه جوریه؟علی میرحیدری من خودم راه ابریشم با آقای کازرانیان دارم و راضی بودم
-
shayan jafari پس دقیقا جزوه درسنامه رو چیکار کنیم؟
علی میرحیدری اگه خواستی قبل تست میتونی مطالعه کنی
-
shayan jafari ای بابا...
خیلی حیف شد
منم آقای کازرانیان رو گرفتم. شما نمیدونی تدریسش چه جوریه؟علی میرحیدری باید ببینی . ولی استاد طلوعی فوق معرکه آن. ازهر کی بپرسی همینو میگن. تدریسشون مفهمومی و بعد به صورت تستی و اکثر مواقع با یه فرمول
-
shayan jafari ای بابا...
خیلی حیف شد
منم آقای کازرانیان رو گرفتم. شما نمیدونی تدریسش چه جوریه؟علی میرحیدری
برادر من خودم آقای کازرانیان رو دارم بدون شک از نظر خودم عالیه
کاملا مفهومی تدریس میکنن
بنظرم درگیر این نشو که کی میگه فلانی خوبه یا فلانی بد
با هر کدوم تونستی ارتباط بگیری و فهمیدی درس رو با همون دبیر ادامه بده
والسلام -
علی میرحیدری باید ببینی . ولی استاد طلوعی فوق معرکه آن. ازهر کی بپرسی همینو میگن. تدریسشون مفهمومی و بعد به صورت تستی و اکثر مواقع با یه فرمول
-
دوستان هرکس نظری داره حواستون به این مورد باشه
-
دوستان هرکس نظری داره حواستون به این مورد باشه
ابوالفضل ریسی
دقیقا با این حرف موافقم
ایشون حق نداره از طرف بقیه حرف بزنه -
Amin Rm
فکر کنم اول سال تدریس رایگانشو رو سایت بود واسه فصل ۱ دوازدهم و منم دیدم شما که از همه نبپرسیدی واسه چی حرف میزنی؟ -
ابوالفضل ریسی
دقیقا با این حرف موافقم
ایشون حق نداره از طرف بقیه حرف بزنه