اطلاعیه برای ادامه ی راه
-
فقط امیدوارم همه امسال جمع بشن بیشتر هوای آلاء رو داشته باشن
بخدا کار سختی نیست میترکونه آلاء اونوقت....ااااااااااا.
-
ااااااااااا.
Mashlab313 در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
mohammadhassan ما برنامه الا رو ندیدیم ک اقا سهراب میگه!!! پارسال هم قول داده بودن!! اصن اقایی ک الان مشاوره میده تخصصش مشاوره هس!!!
شما میتونی بری از هر موسسه ای که بهش اعتماد داری استفاده کنی! آلا زوری نیسش که!
-
mohammadhassan ما برنامه الا رو ندیدیم ک اقا سهراب میگه!!! پارسال هم قول داده بودن!! اصن اقایی ک الان مشاوره میده تخصصش مشاوره هس!!!
شما میتونی بری از هر موسسه ای که بهش اعتماد داری استفاده کنی! آلا زوری نیسش که!
ااااااااا.
-
اولا شما ادبو رعایت کن! من تو هرچایی که بودم از آلا حمایت کردم و حالا شما دوس داری اسمشو چاپلوسی بذاری،بذار! ثانیا! آلا هر کاری که دوس داشته باشه توی موسسش انچام میده! بعدش! شما داری میای از یه موسسه دیگه تو آلا حرف میزنی! تو کدوم موسسه این اچازه داده میشه؟! گفتم پست پایین! آلا زوری نیسش! برنامه داد میتونی از برنامش استفاده کنی یا میتونی بری برنامه بخری
-
اولا شما ادبو رعایت کن! من تو هرچایی که بودم از آلا حمایت کردم و حالا شما دوس داری اسمشو چاپلوسی بذاری،بذار! ثانیا! آلا هر کاری که دوس داشته باشه توی موسسش انچام میده! بعدش! شما داری میای از یه موسسه دیگه تو آلا حرف میزنی! تو کدوم موسسه این اچازه داده میشه؟! گفتم پست پایین! آلا زوری نیسش! برنامه داد میتونی از برنامش استفاده کنی یا میتونی بری برنامه بخری
اااااااااااااا.
-
باز هست ولی خب هر موسسه ای قوانین خاص خودشو داره! یه موسسه هس قانون اصلیش بر اساس پوله و یه موسسه دیگه هم مثل آلا محبت و همدلی تو سر لوحه کارشه! به قوانین هر موسسه یا هرچایی باید احترام گذاشت اگه داری ازش استفاده ای می کنی
-
ااااااااااا.
عزیز من صبر کن دستگاه جوجه کشی نیست که بزاری داخل دستگاه بهت تحویل بده !
در ضمن شما نشستی لب گود میگی لنگش کن از هیچی اون پشت خبر نداری. دبیرو باید بیارن، قرارداد ببندن باهاش واسه بحث مالیش یا هرچیز دیگه باهاش صحبت کنن وقت تعیین کنن و .... . واقعا فکرکردی الان ضبط کردن یه جلسه بدون حساب کتابه؟؟ !!!
در ضمن لحن حرف زدن شما در مقابل مجموعه ای که چندین هزار ساعت فیلم رایگان داره درست نیست !!!در ضمن بدون اگه نیت این مجموعه خیر نبود تا الان کله پا شده بود مثل چی ! (مثل همین موسسات کلاهبردار)
پس نیتش خیره که تا الان به هر زور و زحمتی پابرجا مونده. -
عزیز من صبر کن دستگاه جوجه کشی نیست که بزاری داخل دستگاه بهت تحویل بده !
در ضمن شما نشستی لب گود میگی لنگش کن از هیچی اون پشت خبر نداری. دبیرو باید بیارن، قرارداد ببندن باهاش واسه بحث مالیش یا هرچیز دیگه باهاش صحبت کنن وقت تعیین کنن و .... . واقعا فکرکردی الان ضبط کردن یه جلسه بدون حساب کتابه؟؟ !!!
در ضمن لحن حرف زدن شما در مقابل مجموعه ای که چندین هزار ساعت فیلم رایگان داره درست نیست !!!در ضمن بدون اگه نیت این مجموعه خیر نبود تا الان کله پا شده بود مثل چی ! (مثل همین موسسات کلاهبردار)
پس نیتش خیره که تا الان به هر زور و زحمتی پابرجا مونده.......ااااا
-
امیدوارم #۲ آلا یه برنامه واسه هندسه پایه باشه ، اونم با آقای حسینی فرد :)))) صفر تا صد رو خیلی عالی تدریس کردند ، فقط حیف کلاس کنکورشون ناقصه
-
برنامه عربی دهم آلاء
عربی را شیرین و پر از هیجان بیاموزیم.
لغات زبان رو درکنارش مرور کنیم و به متن مسلط بشیمتوسط #مهدی_ناصرشریعت
@alaa_sanatisharif -
@m-an برای زیست, فیزیک, شیمی یازدهم برنامه ای چیزی ندارین؟ اونموقع نظام عوض کردن,جنگ شد شدن نسل سوخته مال ما هم نظام عوض کردن اما یه اسم با کلاس هم نگرفتیم شدیم موش آزمایشگاهی ...
AHP در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
@m-an برای زیست, فیزیک, شیمی یازدهم برنامه ای چیزی ندارین؟ اونموقع نظام عوض کردن,جنگ شد شدن نسل سوخته مال ما هم نظام عوض کردن اما یه اسم با کلاس هم نگرفتیم شدیم موش آزمایشگاهی ...
دکتر طلوعی برای فیزیک یازدهم برنامه دارن. بقیه برنامه های آلا هنوز کاملا مشخص نشده. برای عربی دهم هم برنامه دارن.
-
اعلام برنامه #4
-
تابستون معرفی رشته های #تجربی و #ریاضی و #انسانی رو داریم.
-
مقاطع #دهم و #یازدهم رو از #مهرماه شروع می کنیم.
-کنکوری های 97 از فیلم های سایت آلاء استفاده کنند که کامل همه مطالب رو پوشش میده.
فیلم های جدید برای سال تحصیلی جدید از نیمه ی شهریورماه منتشر می شوند.
@alaa_sanatisharif
-
-
اعلام برنامه #4
-
-
-کنکوری های 97 از فیلم های سایت آلاء استفاده کنند که کامل همه مطالب رو پوشش میده.
@alaa_sanatisharif
@m-an در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
- مقاطع #دهم و #یازدهم رو از #مهرماه شروع می کنیم.
لایک, این شد یه کاری!
-
-
سلام دوستان کسی اطلاع داره که فیلم های بعدی استاد طلوعی مثل مباحثی که مخصوص دانش امزان ریاضی هست کی ضبط میشه
needdaa در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
سلام دوستان کسی اطلاع داره که فیلم های بعدی استاد طلوعی مثل مباحثی که مخصوص دانش امزان ریاضی هست کی ضبط میشه
اعلام برنامه #4
کنکوری های 97 از فیلم های سایت آلاء استفاده کنند که کامل همه مطالب رو پوشش میده.
-
اعلام برنامه #4
کنکوری های 97 از فیلم های سایت آلاء استفاده کنند که کامل همه مطالب رو پوشش میده.
mohammadhassan در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
اعلام برنامه #4
درود میشه بفرمایید قراره چه فیلمهای جدیدی برای تجربی داوطلب 97 تولید بشه؟زیست پیش یا هندسه پایه یا...؟
-
اعلام برنامه #4
درود میشه بفرمایید قراره چه فیلمهای جدیدی برای تجربی داوطلب 97 تولید بشه؟زیست پیش یا هندسه پایه یا...؟
@dr-ariana97 در اطلاعیه برای ادامه ی راه گفته است:
اعلام برنامه #4
سلام، فعلا که آلاء درگیر این مسائل تعطیلی و این ها هست. اما اگه آلاء پایدار بمونه که ان شاالله خواهد موند برای سال 97 دکتر هامون سبطی رو خواهیم داشت برای درس ادبیات. دکتر طلوعی هم مثل اینکه میخوان تست و نکته فیزیک بزارن. بقیه دروس هنوز برنامشون مشخص نشده و چیزی اعلام نکردن.