فیزیک یازدهم تجربی فصل سوم کدوم دبیر؟
-
سلام دوستان یازدهم تجربی هستم
برای فصل سوم فیزیک تجربی میخام با یکی از دبیر ها پیش برم کدوم دبیر بهتر هست اقای کارزانیان یا اقای یاری یا......؟
اقای کارزانیان توی 9 جلسه و اقای یاری توی 30جلسه تدریس کردند فصل سوم رو!؟ میشه بگین فرقشون چیه!؟
کسایی که دیدین لطفا نظرتونو بگین ممنون -
برای فصل سوم فیزیک تجربی میخام با یکی از دبیر ها پیش برم کدوم دبیر بهتر هست اقای کارزانیان یا اقای یاری یا......؟
اقای کارزانیان توی 9 جلسه و اقای یاری توی 30جلسه تدریس کردند فصل سوم رو!؟ میشه بگین فرقشون چیه!؟
کسایی که دیدین لطفا نظرتونو بگین ممنونegnrseiy y در فیزیک یازدهم تجربی فصل سوم کدوم دبیر؟ گفته است:
کسایی که دیدین لطفا نظرتونو بگین ممنوناقای کازرانیان خیلی فرمولی وسریع گفتن .مفاهیم رو زیاد توضیح ندادن و مطلب رو باز نکردن و تعداد سوال زیاد حل نکردن .و برای کسی که مثلا درصدش بالای ۶۰ هست می تونه کمک کنه تا مثلا بالای هشتاد شه
ولی اقای یاری خیلی مفهومی و ریز به ریز مطلب رو جلو می برن در مغناطیس هم همین کار رو کردن.تعداد سوال زیاد حل کردن ولی باز تو تابستون در دوره کارگاه تست حل می کنن.
در ضمن استاد یاری مطلب رو با شوخی می اندازن که آدم فعال تر می شه زمان گوش کردن به کلاس.من خودم فصل سه رو(البته برای ریاضی ها منظورم چون الکترو مغناطیس رو بررسی نکردم) همین دیروز با اقای یاری تموم کردم .مثل همه ی فصل ها عالی بود. -
نظر من استاد یاری هست
ایشون تست هارو کامل باز میکنن و عملا دل و روده تست ها و گزینه هاشون رو میریزن بیرون
چون یکم شوخی هم چاشنی کارشون هست باعث میشه درس به دل ادم بشینه
راحت با ایشون میتونید بدون تست تا درصد 60 الی 70 برسید. باقیش دیگه همت خودتونه برای تست زدن
-
egnrseiy y در فیزیک یازدهم تجربی فصل سوم کدوم دبیر؟ گفته است:
کسایی که دیدین لطفا نظرتونو بگین ممنوناقای کازرانیان خیلی فرمولی وسریع گفتن .مفاهیم رو زیاد توضیح ندادن و مطلب رو باز نکردن و تعداد سوال زیاد حل نکردن .و برای کسی که مثلا درصدش بالای ۶۰ هست می تونه کمک کنه تا مثلا بالای هشتاد شه
ولی اقای یاری خیلی مفهومی و ریز به ریز مطلب رو جلو می برن در مغناطیس هم همین کار رو کردن.تعداد سوال زیاد حل کردن ولی باز تو تابستون در دوره کارگاه تست حل می کنن.
در ضمن استاد یاری مطلب رو با شوخی می اندازن که آدم فعال تر می شه زمان گوش کردن به کلاس.من خودم فصل سه رو(البته برای ریاضی ها منظورم چون الکترو مغناطیس رو بررسی نکردم) همین دیروز با اقای یاری تموم کردم .مثل همه ی فصل ها عالی بود.Ilya Mansouri اخه وقت ندارم جزوشونو بنویسم اگه فقد فیلم ها رو ببینم و سوالا رو باهاشون حل کنم کافیه؟ یا حتما باید جزوشونو بنویسم؟
-
Ilya Mansouri اخه وقت ندارم جزوشونو بنویسم اگه فقد فیلم ها رو ببینم و سوالا رو باهاشون حل کنم کافیه؟ یا حتما باید جزوشونو بنویسم؟
egnrseiy y جزوه استاد یاری هست
قیمتش 15 تومن ناقابله
-
-
Ilya Mansouri اخه وقت ندارم جزوشونو بنویسم اگه فقد فیلم ها رو ببینم و سوالا رو باهاشون حل کنم کافیه؟ یا حتما باید جزوشونو بنویسم؟
egnrseiy y استاد یاری جزوه دارن ۷۰ درصدش هم پره فقط جواب مسئله هارو شما باید بنویسید
-
egnrseiy y استاد یاری جزوه دارن ۷۰ درصدش هم پره فقط جواب مسئله هارو شما باید بنویسید
تو محصولات سایته
-
اقای داداشی هم هستن که یه جزوه کوچیک میگن و بقیهی کلیپو سوال حل میکنن.
-
سلام
اقای صفر تا صد
یا اقای داداشی + نکته تست اقای کازرانیان
صفر تا صد کنکور اقای کازرانیان رو هم برای جمعبندی ببینین -
کسایی که دیدین لطفا نظرتونو بگین ممنونegnrseiy y اگه دقت کرده باشین فیزیک آقای کارزانیان برای کنکوره یعنی مناسب کساییه که یبار اون درس و خوندن حالا میخوان دوباره مرور کنن.
-
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
️
️