سوال های کنکور
-
تجربیا
واقعا الان کسی نیست بتونه من و قانع کنه 😐 -
تجربیا
واقعا الان کسی نیست بتونه من و قانع کنه 😐دریا دریایی کدوم سوالو؟ 🤔
-
دریا دریایی کدوم سوالو؟ 🤔
-
دریا دریایی 😅من فکر کردم پرونده این تاپیک بسته شده، یه لحظه برم ببینم سوالتو ببخشید.
-
دریا دریایی 😅من فکر کردم پرونده این تاپیک بسته شده، یه لحظه برم ببینم سوالتو ببخشید.
@kosar-mortazavi در سوال های کنکور گفته است:
نه عزیزم پرونده اش بسته شد چون کسی نبود جوابم رو بده و قانعم کنه☺
-
سوال اولت با دو و سه مشکل داشتی نه؟
دو غلطه چون بافت آوند آبکش چرخه کالوین انجام نمیشه حتی اگه C4 باشه(الان یاوم رفت😬) بازم یاخته های غلاف آوندی از یاخته های میان برگ بود دیگه درسته.جواب بچه هارو نخوندم بحثتون به کجا کشید
-
درباره سوال دومت اولیش رو میدونم که همه پرنده ها نمیتونن حل مسائله داشته باشن کتاب کلاغ سیاه رو مثال زده
-
اولین مورد همین درسته چون بالاخره پرنده است و کتاب گفته به علت پرواز نیاز به اکسیژن بیشتری دارن ولی نگفته هر کی پرواز کنه کیسه هوادار داره
-
سلام بچه ها

۱۵۹ جوابش چنه بچه ها ؟
مشکلی با یک و چهار ندارم مشکلم با دو و سه هست

بچه ها چهار رو چرا نمی تونیم قبول کنیم بالاخره این بدبختم پرنده هست
و گزینه ی یک این که پرواز نمی کنه 😶

و این گزینه ی ج
بابا ما مگه نمیگیم گیرنده های بینایی نورون نیستن پس این گزینه چی میگه 😐

و گزینه ی الف و ج رو هم توضیح بدید
تجربیاآخریم فکر میکنم تصویر صفحه 99 زیست 3 منظورشه که حذف شده
یا منظورش میلوئیدی و لنفوئیدی هستند
ج هم داره میگه چون از تقسیم اونا همه یاخته ای بدن رو تشکیل میده ژنگانشون برابره. (البته اگر گولبولهای قرمز رو استثنا نکرده باشیم و کلی بگیم) خودم بودم شاید غلط میگرفتم چون جمله ساده ای گفته به نظر درست میاد ولی کلی هم نگفته، میگه همه
-
دو غلطه چون بافت آوند آبکش چرخه کالوین انجام نمیشه حتی اگه C4 باشه(الان یاوم رفت😬) بازم یاخته های غلاف آوندی از یاخته های میان برگ بود دیگه درسته.جواب بچه هارو نخوندم بحثتون به کجا کشید
قید سوال برخی از سلول هاست
نه همه شون
و گزینه ی سه برای همه ی سلول هاش صادقه -
قید سوال برخی از سلول هاست
نه همه شون
و گزینه ی سه برای همه ی سلول هاش صادقهدریا دریایی خوب هیچ کدوم از سلولاش نمیتونه فتوسنتز کنه، آها منظورت پارانشیم آوندیه؟
-
درباره سوال دومت اولیش رو میدونم که همه پرنده ها نمیتونن حل مسائله داشته باشن کتاب کلاغ سیاه رو مثال زده
یعنی فقط کلاغ اینجوریه؟
چون من تو جزوه ی آقا موقاری نوشتم پرندگان و پستانداران این توانایی رو دارن -
دریا دریایی خوب هیچ کدوم از سلولاش نمیتونه فتوسنتز کنه، آها منظورت پارانشیم آوندیه؟
دریا دریایی خوب هیچ کدوم از سلولاش نمیتونه فتوسنتز کنه، آها منظورت پارانشیم آوندیه؟
ارع
-
یعنی فقط کلاغ اینجوریه؟
چون من تو جزوه ی آقا موقاری نوشتم پرندگان و پستانداران این توانایی رو دارندریا دریایی 🤔کتاب اصلا نگفته پرندگان

-
دریا دریایی 🤔کتاب اصلا نگفته پرندگان

برا حل مسئله میگم 😐
نوشته بعضی از جانوران حل مسئله دارن که آقا موقاری گفت این بعضی پستانداران و پرندگانه -

برا حل مسئله میگم 😐
نوشته بعضی از جانوران حل مسئله دارن که آقا موقاری گفت این بعضی پستانداران و پرندگانهدریا دریایی 😶منم متن بالا رو گفتم نه پایینی...نبریدم اون عکسه مال نقش پذیریه.😅
میدونم آقای موقاری نوشته تو جزوه من میگم تو کتاب نیست آخه خودم اول کتابو چک کردم🤔 -
ارع
دریا دریایی این سوال پاسخ نامه کدومو جواب گفته
-
دریا دریایی 😶منم متن بالا رو گفتم نه پایینی...نبریدم اون عکسه مال نقش پذیریه.😅
میدونم آقای موقاری نوشته تو جزوه من میگم تو کتاب نیست آخه خودم اول کتابو چک کردم🤔@kosar-mortazavi
😂😂😂
آی ام ساری 🙏اره تو کتاب میگه کدوم فقط میگه برخی از جانوران
-
دریا دریایی این سوال پاسخ نامه کدومو جواب گفته
-
@kosar-mortazavi
😂😂😂
آی ام ساری 🙏اره تو کتاب میگه کدوم فقط میگه برخی از جانوران
دریا دریایی 😎آری من فقط نمیدونم چرا اصرار دارن از چیزایی که کتاب نصفه دربارش حرف زده سوال بدن👌