از همه درس ها عقبم
-
تا امتحانات ۱۰ روز مونده ولی من از هر درس نیم فصل عقبم که فکر میکنم بعیده بشه توی ۱۰ روز تمومشون کرد . 😥😥 کمکم کنید دیگه چطور تموم کنم . میترسم . تورو خدا کمکم کنید
-
تا امتحانات ۱۰ روز مونده ولی من از هر درس نیم فصل عقبم که فکر میکنم بعیده بشه توی ۱۰ روز تمومشون کرد . 😥😥 کمکم کنید دیگه چطور تموم کنم . میترسم . تورو خدا کمکم کنید
mehdi jalilpour من سالیو یاد ندارم که اینطوری نبوده باشم 😅 به نظرم تسلط لازم نیست تو این مدت چون از فرجه ی خود اون امتحانه هم میشه واسه مسلط شدن رو بخشهای جدید استفاده کرد. البته اگه دوازدهم باشین نظری ندارم 😶
-
mehdi jalilpour من سالیو یاد ندارم که اینطوری نبوده باشم 😅 به نظرم تسلط لازم نیست تو این مدت چون از فرجه ی خود اون امتحانه هم میشه واسه مسلط شدن رو بخشهای جدید استفاده کرد. البته اگه دوازدهم باشین نظری ندارم 😶
samira pournazar
من فکر میکنم با این که خیلی خوندم هیچی بلد نیستم از امسال . دوازدهم نیستم . آزمون رو بد زدم زیست رو نزدیک ۱۰ درصد . توی آمپاس شدیدم 😂😂 -
samira pournazar
من فکر میکنم با این که خیلی خوندم هیچی بلد نیستم از امسال . دوازدهم نیستم . آزمون رو بد زدم زیست رو نزدیک ۱۰ درصد . توی آمپاس شدیدم 😂😂mehdi jalilpour آزمون بره به درک بابا الان دایورت کنین فقط
-
mehdi jalilpour آزمون بره به درک بابا الان دایورت کنین فقط
samira pournazar
نمره امتحانات مهمه دیگه چیو دایورت کنیم . دوازدهمی نیستم آخه -
mehdi jalilpour
درود
استرس نداشته باش یه برنامه بریز و اگه واقعا خودتو میشناسی که نمیتونی تموم کنی طبق بارم بندی اول فصل های مهم رو بخون وبعد بقیه ی فصل ها
ولی امید داشته باشی میتونی -
samira pournazar
نمره امتحانات مهمه دیگه چیو دایورت کنیم . دوازدهمی نیستم آخهmehdi jalilpour نه آزمونو میگم میگم الان دیگه درصدتون تو آزمون مهم نیست شیفت کنین رو تشریحی
-
mehdi jalilpour
درود
استرس نداشته باش یه برنامه بریز و اگه واقعا خودتو میشناسی که نمیتونی تموم کنی طبق بارم بندی اول فصل های مهم رو بخون وبعد بقیه ی فصل ها
ولی امید داشته باشی میتونی@سجاد-ذوالفقاری
مرسی آقا سجاد -
mehdi jalilpour من هیچی نخوندم میخوام تو ۱۰ روز تموم کنم
-
ببخشید کلاس چندم و چه رشته ای هستین؟
-
@سجاد-ذوالفقاری
مرسی آقا سجادmehdi jalilpour
خواهش میکنم:bouquet: :bouquet: