چندبار تو روز میای اینجا؟
-
سلام میشه لطفا از برنامه ی آلا اومدنتون بگین که چندبار تو یه روز یا مثل چندوقت پیش من چند روز یه بار اینجا سر میزنین؟ خصوصا برام جالبه نظر ابوالفضل ریسی و @danial-hosseiny و سروش قادری و @Sara-Haghighatrad رو بدونم چون خیلی تو بخش درسی فعالین و من هر روزی بیام میبینمتون شماها چطوری هندل میکنین؟ و همه ی @دانش-آموزان-آلاء عزیز
samira pournazar روزی به تعداد کلیپ های ابریشم آقای ثابتی
-
ممنونم از همتون ولی اون مدلی که تایم استراحت بین درس بیایم واقعا حواس منو پرت میکنه من اگه نتونم به عملکرد درستی برسم دیگه کلا انجمنو باز نمیکنم قول میدم
-
samira pournazar در چندبار تو روز میای اینجا؟ گفته است:
سلام میشه لطفا از برنامه ی آلا اومدنتون بگین که چندبار تو یه روز یا مثل چندوقت پیش من چند روز یه بار اینجا سر میزنین؟ خصوصا برام جالبه نظر ابوالفضل ریسی و @danial-hosseiny و سروش قادری و @Sara-Haghighatrad رو بدونم چون خیلی تو بخش درسی فعالین و من هر روزی بیام میبینمتون شماها چطوری هندل میکنین؟ و همه ی @دانش-آموزان-آلاء عزیز
سلام
من تا قبل از دور دوم بورسیه وقت های استراحتم که یه ربع تا ۲۰ دقیقه بود و ظهر ها میومدم
ولی تو این دوران خیلی بیشتر شد
حالا بعد از بورسیه هم دوباره به روال سابق برمیگرده
من یه بارم خداحافظی کردم ولی دیدم نشدنیه برگشتم و کنترل شده کار کردم که بورسیه شروع شدابوالفضل ریسی
@Sara-Haghighatrad
در شمار تلفات بورسیه این؟حالا برنده شدین ؟
-
samira pournazar
سلام
من وقتایی که اشکال داشته باشم میام
یا وقتای استراحت@sara-haghighatrad شما الگوی منین 🥰
-
ابوالفضل ریسی
@Sara-Haghighatrad
samira pournazar
بله 🥳 -
@sara-haghighatrad شما الگوی منین 🥰
samira pournazar اختیار دارید
نههه این چند روزه باقی مونده اصلا منو الگو قرار ندید
من خیلی میام
شما خودتون به بهترین شکل مدیریت کنید که از این روزا بهترین استفاده رو از زمانتون و تمرکزتون و بکنید -
samira pournazar
سلام.
من تلاشمو میکنم روزی یه بار رو بیام...
دیگه معمولا حالا یا توی طول روز میشه حدود 20 دقیقه مابین همون ساعتای استراحت درسیم.
یا دیگه میذارم آخر شب که میخوام برم بخوابم یه سر آنلاین میشم... -
ابوالفضل ریسی
@Sara-Haghighatrad
ابوالفضل ریسی
@Sara-Haghighatrad
خداراشکر از تلفات گذشت
-
ابوالفضل ریسی
@Sara-Haghighatrad
خداراشکر از تلفات گذشت
ابوالفضل ریسی مبارک هر دوتون حقتون بود
-
samira pournazar
سلام.
من تلاشمو میکنم روزی یه بار رو بیام...
دیگه معمولا حالا یا توی طول روز میشه حدود 20 دقیقه مابین همون ساعتای استراحت درسیم.
یا دیگه میذارم آخر شب که میخوام برم بخوابم یه سر آنلاین میشم...@danial-hosseiny آقای حسینی یه سوال بپرسم صادقانه جواب میدین؟ با همه ی مفیدبودن فعالیتتون به نظرتون نبودنتون بیشتر به نفعتون نیست؟ از شما به عنوان کسی که خیلی کمک میکنه و از @Sara-Haghighatrad عزیز به عنوان کسی که خیلی اشکالاتش رو میپرسه. ساراجان ببخشید انقدر تگت کردم امروز. نظر شما دو عزیز خیلی برام مهمه. در مورد خودتون صادقانه اینو جواب میدین لطفا؟
-
ابوالفضل ریسی مبارک هر دوتون حقتون بود
samira pournazar
عزیزی مرسی -
@danial-hosseiny آقای حسینی یه سوال بپرسم صادقانه جواب میدین؟ با همه ی مفیدبودن فعالیتتون به نظرتون نبودنتون بیشتر به نفعتون نیست؟ از شما به عنوان کسی که خیلی کمک میکنه و از @Sara-Haghighatrad عزیز به عنوان کسی که خیلی اشکالاتش رو میپرسه. ساراجان ببخشید انقدر تگت کردم امروز. نظر شما دو عزیز خیلی برام مهمه. در مورد خودتون صادقانه اینو جواب میدین لطفا؟
samira pournazar
نه اشکالی نداره ک هر وقت دوست داشتی تگ کن🥰
خو ببین از یه طرفی وقتی اشکالات بچه هارو جواب میدم یه سری نکات یا بلد بودم برام مرور میشد یا یه سری چیز جدید یاد میگرفتم یا مثلا موردی بود که همش توش بی دقتی میکردم با پرسیدن دوستان دیگه تثبیت شددر مورد اشکالاتمم که میپرسیدم
خو واقعا نمیتونم اشکلاتم رو بدون جواب بزارم
اشکالاتم توی تستای جمع بندیم بود و برام مهم بودن
و دوستان هم خیلییییی کمک بهم کردن
و خب قطعا اینکه اشکالاتمو جواب میگرفتم کمک بزرگی برام بود که مشکلم حل میشدولی ببین همه ی اینا زمان میبره تایپشون / فکر کردن روشون و .....
ولی حالا میخوام یه کاری کنم توی طول زمان درس خوندن اشکالاتمو یه جا بنویسم و بعد توی یه تایمی همشو باهم بپرسم و توی همون تایمم اگه سوالی از بچه ها بود که بلد بودم و جواب بدم (مخصوصا توی این روزای آخر که زمان خیلی مهمه)
فک کنم اینجوری وقت کمتری ببره -
samira pournazar
خو ببین از یه طرفی وقتی اشکالات بچه هارو جواب میدم یه سری نکات یا بلد بودم برام مرور میشد یا یه سری چیز جدید یاد میگرفتم یا مثلا موردی بود که همش توش بی دقتی میکردم با پرسیدن دوستان دیگه تثبیت شددر مورد اشکالاتمم که میپرسیدم
و خب قطعا اینکه اشکالاتمو جواب میگرفتم کمک بزرگی برام بود که مشکلم حل میشدولی ببین همه ی اینا زمان میبره تایپشون / فکر کردن روشون و .....
ولی حالا میخوام یه کاری کنم توی طول زمان درس خوندن اشکالاتمو یه جا بنویسم و بعد توی یه تایمی همشو باهم بپرسم و توی همون تایمم اگه سوالی از بچه ها بود که بلد بودم و جواب بدم (مخصوصا توی این روزای آخر که زمان خیلی مهمه)
فک کنم اینجوری وقت کمتری ببره@sara-haghighatrad تمرکزتونو نمیگیره که یه بخشی از حواستون اینجا باشه؟
-
samira pournazar
فک کنم اینجوری وقت کمتری ببره@sara-haghighatrad اما فارغ از سوالی که کردم خیلی توضیح کاملی بود میدونم که نوشتنش زمان بر بوده حتما به حرفاتون فکر میکنم خصوصا در مورد اون پیشنهاد که یادداشت کنم منم سریع میدوئیدم سوالمو تاپیک میکردم که بعدا یادم نره یا تنبلی نکنم امتحان میکنم ببینم چطوری میشه مثلا هفتگی یا سه روز یه بارش کنم مثلا. البته هفتگی بباشه یه ملاقات اساسی باید با تاپیکهام داشته باشم
خیلی ممنونم دعاتون میکنم
-
@sara-haghighatrad تمرکزتونو نمیگیره که یه بخشی از حواستون اینجا باشه؟
samira pournazar
توی دوران بورسیه حواسم هی به انجمن بود
هر چند مین یکبار چک میکردم ببینم کسی سوال پرسیده یا نه
اما خب میگم از این به بعد به نظرم اینجوری بهتره که توی بازه درسی گوشیمو بزارم کنار که هی وسوسع نشم بیام انجمن
و بعد بین بازه های درسی بیام
که خب اگه بین بازه های درسی بیام فک نکنم تمرکزم بهم بریزه
که خو البته این تمرکز به خود شخص برمیگرده / هرکسی یه جوریه -
samira pournazar
توی دوران بورسیه حواسم هی به انجمن بود
هر چند مین یکبار چک میکردم ببینم کسی سوال پرسیده یا نه
اما خب میگم از این به بعد به نظرم اینجوری بهتره که توی بازه درسی گوشیمو بزارم کنار که هی وسوسع نشم بیام انجمن
و بعد بین بازه های درسی بیام
که خب اگه بین بازه های درسی بیام فک نکنم تمرکزم بهم بریزه
که خو البته این تمرکز به خود شخص برمیگرده / هرکسی یه جوریه@sara-haghighatrad خیلی ممنونم خیلی محبت کردین ممنون
-
@sara-haghighatrad اما فارغ از سوالی که کردم خیلی توضیح کاملی بود میدونم که نوشتنش زمان بر بوده حتما به حرفاتون فکر میکنم خصوصا در مورد اون پیشنهاد که یادداشت کنم منم سریع میدوئیدم سوالمو تاپیک میکردم که بعدا یادم نره یا تنبلی نکنم امتحان میکنم ببینم چطوری میشه مثلا هفتگی یا سه روز یه بارش کنم مثلا. البته هفتگی بباشه یه ملاقات اساسی باید با تاپیکهام داشته باشم
خیلی ممنونم دعاتون میکنم
samira pournazar
اوهوم فقط یه جوری باشه که یادتون نره اصن قبلا سوالتون چی بودهبه هر حال ببینید من نظرات و تجربه های خودم و گفتم
شاید اشتباه باشه شاید درست
دیگه اون بستگی به خود هر شخص داره که چطوری میتونه بهترین تمرکز و بهترین استفاده از زمان و انجمن و داشته باشه
عزیزی منم دعات میکنم🥰
به بهترینا برسی🥰 -
@sara-haghighatrad خیلی ممنونم خیلی محبت کردین ممنون
samira pournazar
خواهش میکنم کاری نکردم🥰
-
samira pournazar
اوهوم فقط یه جوری باشه که یادتون نره اصن قبلا سوالتون چی بودهبه هر حال ببینید من نظرات و تجربه های خودم و گفتم
شاید اشتباه باشه شاید درست
دیگه اون بستگی به خود هر شخص داره که چطوری میتونه بهترین تمرکز و بهترین استفاده از زمان و انجمن و داشته باشه
عزیزی منم دعات میکنم🥰
به بهترینا برسی🥰@sara-haghighatrad شما اگه میدونستین چقدر این مدت تحسینتون کردم تو دلم و دوست داشتم شبیه شما باشم الان متوجه میشدین با این جوابهای کامل چه لطفی در حق من کردین. قدرنشناس نیستم نمیذارم بی نتیجه بمونه این وقت گذاشتن. یه جورایی برای من شبیه مصاحبه با رتبه برترها بود. غبطه میخورم بهتون. خیلی دعاتون میکنم
-
@sara-haghighatrad شما اگه میدونستین چقدر این مدت تحسینتون کردم تو دلم و دوست داشتم شبیه شما باشم الان متوجه میشدین با این جوابهای کامل چه لطفی در حق من کردین. قدرنشناس نیستم نمیذارم بی نتیجه بمونه این وقت گذاشتن. یه جورایی برای من شبیه مصاحبه با رتبه برترها بود. غبطه میخورم بهتون. خیلی دعاتون میکنم
samira pournazar
شما خیلی خیلی بیش از حد به من لطف دارین
امیدوارم بهترین نتیجه رو از خوندنمون بگیریم
به امید کلی موفقیت واستون