نفرون
-
به طور تقریبی در هر قسمت نفرون که در هرم می باشد برخلاف قسمت های واقع در مناطق دیگر کلیه شبکه ی مویرگی دور لوله ای و سرخرگ و سیاهرگ وجود دارد.
سلام این جمله صحیحه یا غلط چرا
z Gheibi دریا دریایی @تجربیا -
@sara-haghighatrad کتابکارم درست گرفته ولی احساس میکنم اشتباه شده شما دلیلتونو بگید دوست داشتم نظر بقیه رو بدونم
Nila YS
اهااااا فک کنم درست میگه
تا اون جایی که من میدونم اگه بخواد بخشی از نفرون تو هرم باشه لوله هنله هست که خوب اطرافش شبکه مویرگی و سرخرگ و سیاهرگ وجود دارهحالا قسمت دوم سوال میگه بقیه قسمت ها
یعنی بومن و دور لوله ای نزدیک و دور
که خب اینا دورشون سیاهرگنیست
طبق شکل :
نظرتون چیه؟
-
به طور تقریبی در هر قسمت نفرون که در هرم می باشد برخلاف قسمت های واقع در مناطق دیگر کلیه شبکه ی مویرگی دور لوله ای و سرخرگ و سیاهرگ وجود دارد.
z Gheibi دریا دریایی @تجربیاNila YS
سلام
به نظر منم درسته توضیحشم @Sara-Haghighatrad محبت کردن دادن
تا جایی که من میدونم کلا قوس هنله توی هرم هست حالا بعضیا کمی بعضیا بخش زیادی -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
دوستاتونو منشن کنین تا زودتر جوابو بگیریگ -
z Gheibi دریا دریایی @تجربیا@Sara-Haghighatrad احمد قادری مشکل با بخشی از سواله که گفته در هرم و من خوندم انشعابات رگ های اصلی کلیه بین هرمی ان نه درون هرمی پس سرخرگی که وارد کپسول شده یا ازش خارج شده که کلا تو بخش قشریه بقیه شم بین هرماست نه درون هرما
z Gheibi -
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
دوستاتونو منشن کنین تا زودتر جوابو بگیریگmatin shirinkam ممنون تجربیا رو منشن کرده بودم ولی دانش اموزان آلا بینشون انسانی و ریاضی ام هست
-
@Sara-Haghighatrad احمد قادری مشکل با بخشی از سواله که گفته در هرم و من خوندم انشعابات رگ های اصلی کلیه بین هرمی ان نه درون هرمی پس سرخرگی که وارد کپسول شده یا ازش خارج شده که کلا تو بخش قشریه بقیه شم بین هرماست نه درون هرما
z GheibiNila YS
منم این چیزی که خوندم و یاد گرفتم اینکه
اون سرخرگ هایی که بین هرم ها هستن یه خورده اصلی تر هستند یعنی این ها که خودشون انشعاب سرخرگ و سیاهرگ اصلی هستند بازم منشعب میشن که انشعابات این ها میشه کلافک و شبکه دور لوله ای که بخشی از شبکه دور لوله ای که برای هنله هست میفته توی هرم ها
از این عکس هم میشه این نتیجه رو گرفت
-
@Sara-Haghighatrad احمد قادری مشکل با بخشی از سواله که گفته در هرم و من خوندم انشعابات رگ های اصلی کلیه بین هرمی ان نه درون هرمی پس سرخرگی که وارد کپسول شده یا ازش خارج شده که کلا تو بخش قشریه بقیه شم بین هرماست نه درون هرما
z Gheibi