شیمی ۳ فصل ۴ سوال از آرش
-
سلام دوستان همیار
واقعا انجمن خیلی خوبی هست اگه نبود من نصف سوالایی که بلد نبودم یاد نمی گرفتم
این سوال رو توی همایش دیدم

قسمت آخر قبول دارم که با افزایش دما سرعت زیاد میشه ها ولی اینجا که نوشته در تعادل پس منظورش هنگام تعادله توی این واکنش که گرما ده هست با افزایش دما قاعدتاً باید به سمت برگشت بره که اینطوری سرعت رفت کم میشه
نظر شما چیه اینو باید غلط بگیریم یا درست
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان همیار
واقعا انجمن خیلی خوبی هست اگه نبود من نصف سوالایی که بلد نبودم یاد نمی گرفتم
این سوال رو توی همایش دیدم

قسمت آخر قبول دارم که با افزایش دما سرعت زیاد میشه ها ولی اینجا که نوشته در تعادل پس منظورش هنگام تعادله توی این واکنش که گرما ده هست با افزایش دما قاعدتاً باید به سمت برگشت بره که اینطوری سرعت رفت کم میشه
نظر شما چیه اینو باید غلط بگیریم یا درست
تجربیا ریاضیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشماحمد قادری سلام فکر میکنم متوجه منظورتون شدم.واکنش رفت و برگشت همیشه درحال انجامه و با افزایش دما سرعت هر دو زیاد میشه ولی تو واکنش گرماده سرعت واکنش برگشت بیشتر زیاد میشه! برای همین واکنش به سمت برگشت حرکت میکنه ولی به هر حال سرعت واکنش رفت هم از حالت اول بیشتر میشه.هرچند کمتر از واکنش برگشت باشه.
-
احمد قادری سلام فکر میکنم متوجه منظورتون شدم.واکنش رفت و برگشت همیشه درحال انجامه و با افزایش دما سرعت هر دو زیاد میشه ولی تو واکنش گرماده سرعت واکنش برگشت بیشتر زیاد میشه! برای همین واکنش به سمت برگشت حرکت میکنه ولی به هر حال سرعت واکنش رفت هم از حالت اول بیشتر میشه.هرچند کمتر از واکنش برگشت باشه.
@kosar-mortazavi
آها یعنی اینم میتونیم مثل غلظت بگیم که مثلا با کاهش حجم افزایش پیدا میکنه ولی مثلا به سمت رفت میره تا کم شه ولی نمیتونه به غلظت اول برسهممنون متوجه شدم