●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
دوستان چه تایمی برای تحلیل آنلاین میشین؟و لطف کنید در مورد روش کارتون یه توضیح کوچیک بدید چون من تازه اومدم و زیاد آشنایی ندارم.
malika Motamedi سلام هر روز ساعت 5 عصر میریم تاپیک زیر ذره بین که تو دسته بندی زیست قرار گرفته البته قبل از ساعت 5 در یه تاپیک دیگه به اسم بچه های زیر ذره بین میریم و نکات و تست ها رو می فرستیم و بعدش ساعت 5 یه نفرمون نکات و تست ها رو منتقل میکنه تاپیک اصلی نکات اگر سوالی داشتیم می پرسیم و باهم تست می زنیم
-
@sania-andiravan
atena abolhasani
شب ساعت10اگر بودین بگین که تست هامونو تو اون تاپیک بزاریم
خسته نباشید -
@sania-andiravan
پزشکی تهران از دور داره سلام میکنه
من یه چیزی دبیر شیمیمون گفت نمیدونم حقیقت داره یا نه اما خداکنه حقیقت داشته باشه
میگفت دانشگاه های تهران برای تهرانی ها یه سهمیه خاصی داره یعنی بیشتر تمایل دارن از خوده استان دانشجو بگیرن تا استان های دیگهAmir 6 عه بزارید یه دست تکون بدم براش
دانشگاه تهران رو نمیدونم دقیق ولی شنیدم مثلا میخواید برید دانشگاه علوم تحقیقات خب دانشگاه علوم تحقیقات ترجیح میده از نزدیکش مثل پونک و جنت آباد دانشجو بگیره تا مناطق دور یا شهر های دیگه مثل ثبت نام مدرسه -
Amir 6 عه بزارید یه دست تکون بدم براش
دانشگاه تهران رو نمیدونم دقیق ولی شنیدم مثلا میخواید برید دانشگاه علوم تحقیقات خب دانشگاه علوم تحقیقات ترجیح میده از نزدیکش مثل پونک و جنت آباد دانشجو بگیره تا مناطق دور یا شهر های دیگه مثل ثبت نام مدرسه -
malika Motamedi سلام هر روز ساعت 5 عصر میریم تاپیک زیر ذره بین که تو دسته بندی زیست قرار گرفته البته قبل از ساعت 5 در یه تاپیک دیگه به اسم بچه های زیر ذره بین میریم و نکات و تست ها رو می فرستیم و بعدش ساعت 5 یه نفرمون نکات و تست ها رو منتقل میکنه تاپیک اصلی نکات اگر سوالی داشتیم می پرسیم و باهم تست می زنیم
@sania-andiravan خیلی ممنونم.منم سعی میکنم حتما شرکت کنم.
-
@sania-andiravan
atena abolhasani
خسته نباشید -
@sania-andiravan
atena abolhasani
خسته نباشیدAmir 6 سلام خسته نباشید به هردوتون
⚘
من سعیمو میکنم که شب برای تست حاضر شم
و اینکه برای فردا من میتونم نکته هارو جمع کنم بزارم اگه موافق باشین -
Amir 6 سلام خسته نباشید به هردوتون
⚘
و اینکه برای فردا من میتونم نکته هارو جمع کنم بزارم اگه موافق باشینatena abolhasani
سلام پس ساعت۲۲سعی کنین حاضر باشین
تستی هم داشتین بزارین تو اون تاپیک که مطالب رو میزاریم.
ممنون ازتون -
atena abolhasani
سلام پس ساعت۲۲سعی کنین حاضر باشین
تستی هم داشتین بزارین تو اون تاپیک که مطالب رو میزاریم.
ممنون ازتونAmir 6 باشه
خواهش میکنم⚘ -
Amir 6 سلام خسته نباشید به هردوتون
⚘
و اینکه برای فردا من میتونم نکته هارو جمع کنم بزارم اگه موافق باشینatena abolhasani سلام عزیزم من نکات رو جمع آوری میکنم
-
atena abolhasani سلام عزیزم من نکات رو جمع آوری میکنم
@sania-andiravan باشه عزیزم پس من پس فردا جمع میکنم
⚘
مرسی ازت -
@sania-andiravan
سلام تشکر
بازم که دونفریم هنوز
نمیدونم اگ شب بیشتر میشیم شب تست بزنیم ساعت8تا۹ یا 10:۳۰تا11:30 اگه مایل باشین -
Amir 6 تو شهر هم بنر بزنیم بازم همین تعداد می مونیم اخه نمیدونم چرا کسی نمیاد
️
از 8 تا 9 زیاد مطمئن نیستم بتونم بیام ولی از ده نیم یا یازده نیم میتونم بیام@sania-andiravan
دقیقا
باشه اون تایم میزاریم فقط اگ آتنا خانوم باشن
atena abolhasani -
@sania-andiravan
دقیقا
باشه اون تایم میزاریم فقط اگ آتنا خانوم باشن
atena abolhasani -
نظرتون راجب برنامه جدیدمون که نکات رو یه نفر میزاره چیه؟
به نظرتون کیفیت کارمون پایین نیومده؟ -
Amir 6 اگر دیگه نیومدن دو نفری پیش بریم عقب هستیم
یادمه شب اول رفتیم زیر ذره بین خیلی خوشحال شدم که زیاد شدیماما بازم کم شدیم