آزمون امروز سنجش
-
reyhane karimi 0
خیلی ممنونم ازتون
حق با شماست
ریاضیشو که دیدم کلا ازمونو ول کردم بعد که یکم گذشت اومدم بعضی سوالارو حل کردم ولی خوب وقت رفته بودsallar savadkoohi شما که انقدر ازمون پذیرید تو این بازه ازمون ندین منظورم اینه ثبت نم نکنید من خودم فقط دوتای اخریشو میخوام ثبت نام کنم و دیروز و دفه اولشو فقط یه نگاهی انداختم
-
Mahdi Jafari 1 سلام میشه آدرس همون صفحه از سایت که ازش دانلود کردی فایل آزمونو برام بفرستی؟ (اگه اشکالی نداره)
بعد یه چیزی سنجش حق نشر سوالاشو آزاد گذاشته؟@kosar-mortazavi مگ تو سایتا هس|||: اونطوری که غیر قانونیه کانالای تلگرامی دارن
-
@kosar-mortazavi مگ تو سایتا هس|||: اونطوری که غیر قانونیه کانالای تلگرامی دارن
sali ghoreishi توسایت فکر کنم هست خودتون راحت میتونید دانلود کنید خیلی چیزا غیرقانونیه ولی جلوی بعضی هارو نمیشه گرفت دیگه محتوا هارو پخش میکنن در فضای مجازی
-
sali ghoreishi توسایت فکر کنم هست خودتون راحت میتونید دانلود کنید خیلی چیزا غیرقانونیه ولی جلوی بعضی هارو نمیشه گرفت دیگه محتوا هارو پخش میکنن در فضای مجازی
reyhane karimi 0
sali ghoreishiخیلی ممنون چون من فکر میکنم یه سوال جامع سنجش دانلود کردم زیرش نوشته بود حتی پس از پایان آزمون حق نشر ندارید برای همین سوال برام پیش اومو.
ممنونم که جوای دادید -
Mahdi Jafari 1 سلام میشه آدرس همون صفحه از سایت که ازش دانلود کردی فایل آزمونو برام بفرستی؟ (اگه اشکالی نداره)
بعد یه چیزی سنجش حق نشر سوالاشو آزاد گذاشته؟@kosar-mortazavi والا من از تلگرام دانلود کردم. اگر میخواید میتونم بفرستم براتون
درباره سوال دومتون هم والا فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون سوالاش همه جا پخش میشه و عالم و آدم بعد ازمون تحلیلش میکنن. حتی خود اساتید هم بعضا قرار میدن. سنجش هم یه سازمان دولتیه تحت حمایت دولت. دیگه فک میکنم اندازه یه ازمون از دولت عزیزمون طلبکار باشیم
-
دوستان از بچه های ریاضی کسی هستش ازمون دیروز سنجش رو شرکت کرده باشه؟
حالا که کارنامه اومده میشه بگید چند نفر شرکت کننده داشته رشته ریاضی؟
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
sallar savadkoohi ببینید یه چیز به شما بگم من باب تجربه من فارغ التحصیلم سال99 کنکور دادم رتبمم بعد نشد ولی همش با خودم میگفتم اگر حتی با همون سطح علمی قبلیم در طول آزمون روحیم و حفظ میکردم شاید به چیزی که میخواستم خیلی نزدیک تر شده بودم چون خیلی کم با رتبه ای که میخواستم فاصله داشتم تو آزمون امروز وقتی که دیگه به فیزیک رسیده بودم خستگی عجیبی اومد سراغم طوری که میخواستم آزمونو دیگه ادامه ندم ولی به خودم روحیه دادم و کارو تموم کردم شما در واقع تو این آزمونا یادمیگیری که چجوری کنترل زمان و کنترل روحیه داشته باشی بنابراین دوست عزیز این خیلی اشتباهه که شما لفظ روحیمو باختم به کار میبری همیشه سعی کن با کارایی که بلدی روحیتو حفظ کنی چه بسا بعد اینکه نتیجتو دیدی اتفاقا برخلاف انتظارات میبینی اونقدرا هم که فکر میکردی بد نشده بعدم اینکه خب همونطور که میبینید سطحش برای غالب بچه ها سخت بوده
reyhane karimi 0 سلام
یه سوالی داشتم ازتون
هرسال میگن که سنجش های اخر خیلی نزدیک به کنکوره میخواستم بدونم پارسال که سخت دادن کنکور رو.این رویه بهم خورد؟
یا سنجش های اخر پارسال هم مثلا شیمیو سخت میدادن و وقتگیر؟ یا هر درس دیگه -
reyhane karimi 0
sali ghoreishiخیلی ممنون چون من فکر میکنم یه سوال جامع سنجش دانلود کردم زیرش نوشته بود حتی پس از پایان آزمون حق نشر ندارید برای همین سوال برام پیش اومو.
ممنونم که جوای دادید@kosar-mortazavi در آزمون امروز سنجش
گفته است:
reyhane karimi 0
ممنونم که جوای دادیدمنم پیرو همین مسئله هرچی نت رو زیر و رو کردم جواب درستی گیرم نیومد
آخر کاری هم ول کردم ندادم -
reyhane karimi 0 سلام
یه سوالی داشتم ازتون
هرسال میگن که سنجش های اخر خیلی نزدیک به کنکوره میخواستم بدونم پارسال که سخت دادن کنکور رو.این رویه بهم خورد؟
یا سنجش های اخر پارسال هم مثلا شیمیو سخت میدادن و وقتگیر؟ یا هر درس دیگهNazanin A راستش من پارسال اصلا سنجش ندادم
-
sallar savadkoohi ببینید یه چیز به شما بگم من باب تجربه من فارغ التحصیلم سال99 کنکور دادم رتبمم بعد نشد ولی همش با خودم میگفتم اگر حتی با همون سطح علمی قبلیم در طول آزمون روحیم و حفظ میکردم شاید به چیزی که میخواستم خیلی نزدیک تر شده بودم چون خیلی کم با رتبه ای که میخواستم فاصله داشتم تو آزمون امروز وقتی که دیگه به فیزیک رسیده بودم خستگی عجیبی اومد سراغم طوری که میخواستم آزمونو دیگه ادامه ندم ولی به خودم روحیه دادم و کارو تموم کردم شما در واقع تو این آزمونا یادمیگیری که چجوری کنترل زمان و کنترل روحیه داشته باشی بنابراین دوست عزیز این خیلی اشتباهه که شما لفظ روحیمو باختم به کار میبری همیشه سعی کن با کارایی که بلدی روحیتو حفظ کنی چه بسا بعد اینکه نتیجتو دیدی اتفاقا برخلاف انتظارات میبینی اونقدرا هم که فکر میکردی بد نشده بعدم اینکه خب همونطور که میبینید سطحش برای غالب بچه ها سخت بوده
reyhane karimi 0 نوشتم رتبم بعد نشد به جای بد نشد به بزرگی خودتون ببخشید