عدد اکسایش غیرصحیح
-
@infinitie-a سلام ببینین تو همه ترکیبا نمیشه گفت اکسیژن منفی 2هست در قاعده کتاب شیمی و درحد کنکور به جز هیدروژن پر اکسید اکسیژن منفی دو میگیرن و این ترکیبی هم که اوردین از قاعده منفی 2 پیروی نمیکنه
erfan javaheri دستت درد نکنه داداش🌹
البته خودم فهمیدم جواب چیه😶
ولی جواب این نیست😅
وقتی از جمع جبری عدد اکسایش حساب میشه در واقع میانگین عدد اکسایشه اون اتم ها توی ترکیب هست که بدست میاد
آخه میدونی، اینجا عدد اکسایشه اکسیژن همون منفی ۲ هست ولی یکی از اتم های آهن به دوتا اکسیژن چسبیده

الان رفتم تو نت اینو دیدم
در هرحال ممنونم🌹🌹 -
ولی جواب این نیست😅
وقتی از جمع جبری عدد اکسایش حساب میشه در واقع میانگین عدد اکسایشه اون اتم ها توی ترکیب هست که بدست میاد
آخه میدونی، اینجا عدد اکسایشه اکسیژن همون منفی ۲ هست ولی یکی از اتم های آهن به دوتا اکسیژن چسبیده

در هرحال ممنونم🌹🌹@infinitie-a درسته گاهی (کمتر) FeO و بیشتر Fe2O3 است.(ویکیپدیا نوشته بود🤔)
-
@Infinitie-A این یه مخلوط از دو ترکیب یونیه.... و ترکیبی از Feo و Fe2O3..... دیگه بیشترین عدد اکسایش تو Fe2O3 داریم که یونیه و +3 میشه. و FeO هم +2،
الان اینو تو تست داده و پرسیده عدد اکسایشش چیه😳؟؟
@kosar-mortazavi نه مثال کتاب کمک درسی بود😶
عدد اکسایش اکسیژن رو مثبت ۲.۷ بدست آورد منم تعجب کردم -
@kosar-mortazavi نه مثال کتاب کمک درسی بود😶
عدد اکسایش اکسیژن رو مثبت ۲.۷ بدست آورد منم تعجب کردم@infinitie-a
اگر درست متوجه شده باشم این یه ترکیب مغناطیسی آهن میشه🤔
عجب چیزایی میپرسن😄 -
@kosar-mortazavi نفهمیدم منظورتونو🧐
-
@kosar-mortazavi این مگنتیته😄 توی فیزیک گفته بود فکر کنم ارسطو 🧐یا یکی از همین دانشمندا اولین بار از خاصیت مغناطیسیش استفاده کرد
-
@kosar-mortazavi نفهمیدم منظورتونو🧐
@infinitie-a من خودم کامل متوجه منظور متن سایت نشدم.... فکر نکنم تو این سوال مهم باشه.... اصلا پاسخ نامه چی گفت
-
@kosar-mortazavi این مگنتیته😄 توی فیزیک گفته بود فکر کنم ارسطو 🧐یا یکی از همین دانشمندا اولین بار از خاصیت مغناطیسیش استفاده کرد
@infinitie-a 😄بله فکر میکنم... شاید همین باشه
-
@Infinitie-A این یه مخلوط از دو ترکیب یونیه.... و ترکیبی از Feo و Fe2O3..... دیگه بیشترین عدد اکسایش تو Fe2O3 داریم که یونیه و +3 میشه. و FeO هم +2،
الان اینو تو تست داده و پرسیده عدد اکسایشش چیه😳؟؟
@kosar-mortazavi این ترکیب شیمی دانشگاهی هست و در حد دبیرستان نیست اسمشم تو فصل 3 فیزیک مغناطیس بود که بهش مگنتیت میگفتن
-
ولی جواب این نیست😅

در هرحال ممنونم🌹🌹@infinitie-a البته من از روی شانس گفتم شاید اینجور نباشه به هر حال همچین ترکیبی نه تو کتاب اومده نه ازش سوال اومده
-
@kosar-mortazavi این ترکیب شیمی دانشگاهی هست و در حد دبیرستان نیست اسمشم تو فصل 3 فیزیک مغناطیس بود که بهش مگنتیت میگفتن
erfan javaheri 😃چه جالب
خیلی ممنون🌸 -
@infinitie-a
سلام
بله باید حواستون جمع کنید که سوال چی خواسته چون توی خیلی از ترکیبات کتاب هم این طور میشه مثلا پروپان اگه حساب کنید اعشار میخوره -
احمد قادری سلام✨فقط یه نکته رو جا انداختید که عدد اکسایش پروپان اعشار نمیخوره چون نباید بر اساس قانون مواد معدنی عدد اکسایشش رو بدست بیاریم.
با این نکته که
در هیدروکربن ها؛ منفی تعداد هیدروژن عدد اکسایشهبه جواب درستی میرسید.
C3H8