نامعادله
-
@sara-haghighatrad سلام ایکس توی صورت توان ۳ داره؟
-
@sara-haghighatrad سلام، همه رو ببر یه ور ، تعیین علامت کن
-
@sara-haghighatrad سلام ایکس توی صورت توان ۳ داره؟
@infinitie-a
بله توی صورت ۳
توی مخرج ۲ -
@sara-haghighatrad سلام، همه رو ببر یه ور ، تعیین علامت کن
Ali Mozaffar
ممنونم🌸 -
🤔🤔
-
@sara-haghighatrad
سلام
من این چیزی که فهمیدم برای اینکه دامنه R شه باید همه ساده شن پس من گفتم پایین یه مربع کامل بسازیم که مثبت بشه بعد در اون طرف تساوی ضرب کنیم و با بقیه ضرب و تقسیم ها همه ساده میشن و میمونه ۲ بزرگتر از صفر که اینم همیشه صادقه پس دامنه R میشه اگه متوجه نشدید تا روی کاغذ هم براتون بگم -
@kosar-mottaghi
هنو سراغش دوباره نرفتم
نتونستم جواب دوستان و تحلیل کنم
حالا پس به موضوع ساده تبدیل میکنم که بهتر باشه تا بعد از چکم🌸 -
@sara-haghighatrad
سلام
من این چیزی که فهمیدم برای اینکه دامنه R شه باید همه ساده شن پس من گفتم پایین یه مربع کامل بسازیم که مثبت بشه بعد در اون طرف تساوی ضرب کنیم و با بقیه ضرب و تقسیم ها همه ساده میشن و میمونه ۲ بزرگتر از صفر که اینم همیشه صادقه پس دامنه R میشه اگه متوجه نشدید تا روی کاغذ هم براتون بگماحمد قادری
ممنون آقای قادری 🌸
هنوز سر این سوالم نرفتم بعد که رفتم توضیحاتتون رو تحلیل میکنم 🌸 -
@sara-haghighatrad
سلام
من این چیزی که فهمیدم برای اینکه دامنه R شه باید همه ساده شن پس من گفتم پایین یه مربع کامل بسازیم که مثبت بشه بعد در اون طرف تساوی ضرب کنیم و با بقیه ضرب و تقسیم ها همه ساده میشن و میمونه ۲ بزرگتر از صفر که اینم همیشه صادقه پس دامنه R میشه اگه متوجه نشدید تا روی کاغذ هم براتون بگماحمد قادری
متوجه نشدم🤕 -
احمد قادری
متوجه نشدم🤕@sara-haghighatrad
کجاش متوجه نشدید
برای اینکه دامنه R باشه باید x توی معادله نباشه چون اگه x باشه بالاخره از یه چیزی کوچک تر یا بزرگ تر میشه
تا این جا مفهومه -
@sara-haghighatrad
کجاش متوجه نشدید
برای اینکه دامنه R باشه باید x توی معادله نباشه چون اگه x باشه بالاخره از یه چیزی کوچک تر یا بزرگ تر میشه
تا این جا مفهومهاحمد قادری
بله تا اینجا رو متوجهم -
@sara-haghighatrad
کجاش متوجه نشدید
تا این جا مفهومه@احمد-قادریتوی توضیح قبلیم اشتباه کردم
برای اینکه x ها از طرفین ساده بشن باید یه ایکس به توان سه هم سمت راست پدیدار بشه با توجه به اون معادله هایی که هست شبیه چاق و لاغر هست که اگه بخوایم چاق و لاغر درست بشه باید a چهار باشه که در طرف راست که ضرب میشه میشه ایکس سه به اضافه یک که ایکس ها ساده بشن میشه یک بزرگتر تر از صفر که این R میشه -
@احمد-قادریتوی توضیح قبلیم اشتباه کردم
برای اینکه x ها از طرفین ساده بشن باید یه ایکس به توان سه هم سمت راست پدیدار بشه با توجه به اون معادله هایی که هست شبیه چاق و لاغر هست که اگه بخوایم چاق و لاغر درست بشه باید a چهار باشه که در طرف راست که ضرب میشه میشه ایکس سه به اضافه یک که ایکس ها ساده بشن میشه یک بزرگتر تر از صفر که این R میشهاحمد قادری
ممنونم🌸 -
احمد قادری
ممنونم🌸@sara-haghighatrad
خواهش میکنم
حل شد ؟ -
@sara-haghighatrad
خواهش میکنم
حل شد ؟احمد قادری
بله