تست 209 فیزیک سنجش
-
لطفا هر وقت فرصت کردید میشه این سوالو به من توضیح بدید
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار -
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارreyhane karimi 0
سلام
گزینه ۴ میشه ؟ -
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارreyhane karimi 0
تست اول اول این صفحه جواب گزینه 1 نمیشه؟ نمیدونم شاید تو محاسبات دارم اشتباه میکنم:face_with_rolling_eyes: :expressionless_face: :grimacing_face: -
من رو کاغذ خوب نمیتونم بگم ولی نکته ش اینه که وقتی جسم خلاف جهت f2 داره حرکت میکنه پس هم راستا هستن
خب وقتی گفته سرعت ثابت یعنبغ برایند نیرو ها صفره خب یعنی برایند دو نیروی دیگه با f2 هم راستا ولی خلاف جهته که از اونجا هم میگه که f2 رو برعکس میکنیم پس دو تا ه۸ نیوتن در جهت حرکت که میشه ۱۶ تقسم بر ۲۰ ضرب در ۵ میشه ۴ افزایش -
reyhane karimi 0
تست اول اول این صفحه جواب گزینه 1 نمیشه؟ نمیدونم شاید تو محاسبات دارم اشتباه میکنم:face_with_rolling_eyes: :expressionless_face: :grimacing_face:reyhane karimi 0
منم ۱ در میارم
مگه چند گفته پاسخ نامه -
reyhane karimi 0
منم ۱ در میارم
مگه چند گفته پاسخ نامهاحمد قادری گفته 2 ولی من همش 1 در میارم
-
reyhane karimi 0
سلام
گزینه ۴ میشه ؟احمد قادری بله فهمیدمش اوکی شدم:slightly_smiling_face: :thumbs_up:
-
reyhane karimi 0
منم ۱ در میارم
مگه چند گفته پاسخ نامهاحمد قادری میدونین چی کار کرده سنجش رابطه رو به این صورت نوشته Q2/C یعنی برا رابطه کار دیگه 1/2 رو نذاشته نمیدونم شاید رابطه کارش فرق میکنه گیج شدم:thinking_face:
-
-
احمد قادری میدونین چی کار کرده سنجش رابطه رو به این صورت نوشته Q2/C یعنی برا رابطه کار دیگه 1/2 رو نذاشته نمیدونم شاید رابطه کارش فرق میکنه گیج شدم:thinking_face:
reyhane karimi 0
نمی دونم چرا اینطوری کرده عجیبه -
reyhane karimi 0
نمی دونم چرا اینطوری کرده عجیبهاحمد قادری من هنوز رو این موندم ولی از چند تا از دوستام پرسیدم جواب گرفتم به شما هم میگم
-
نمیفهمم چرا فرمواو اینطوری نوشته
-
ریاضی فیزیک @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی