فرمول پتانسل الکتریکی
-
سلام بچه ها یه سوال
این عکسی که گذاشتم رو ببینید

برای ما توی کتاب فرمول مستقیم برای انرژی الکتریکی نیومده و اون رو از منفی کار میدان به دست میاریم
خب اینکه ما توی فرمول پتانسل الکتریکی کلا میگیم Ed و هیچ علامتی رو توش تاثیر نمیدیم اشتباه نیست؟ چرا کلا کسینوس تتا رو حذف میکنیم درنظر نمیگیریم ؟ علامت پتانسیل اشتباه نمیشه وقتی داریم پتانسیل دو نقطه رو مثلا مقایسه میکنیم؟!
احساس میکنم خیلی دارم میپیچونم خودمو .. گیج شدم! قاطی کردم در واقع شاید ..
ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
سلام بچه ها یه سوال

برای ما توی کتاب فرمول مستقیم برای انرژی الکتریکی نیومده و اون رو از منفی کار میدان به دست میاریم
خب اینکه ما توی فرمول پتانسل الکتریکی کلا میگیم Ed و هیچ علامتی رو توش تاثیر نمیدیم اشتباه نیست؟ چرا کلا کسینوس تتا رو حذف میکنیم درنظر نمیگیریم ؟ علامت پتانسیل اشتباه نمیشه وقتی داریم پتانسیل دو نقطه رو مثلا مقایسه میکنیم؟!
ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
سلام بچه ها یه سوال

ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا -
sarnisa6 سلام
فک میکنم چون میدان یکنواخت و جابه جایی در راستای همونه
به خاطر همون ۱ درنظرش میگیریم -
sarnisa6
جا به جایی در %(#ff0000)[راستای میدان] مهمه دوست عزیز
چون مقدار کسینوس یک هست، از فرمول برداشتیم. -
سلام بچه ها یه سوال

ممنون میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیاsarnisa6 من توی کتاب رو نگاه کردم الان دلتا v رو توی فرمول دلتاv مساوی Ed توی قدر مطلق گذاشته یعنی اندازه فقط مد نظرش بوده چون برای میدان به علامت نیاز نداریم و فقط اندازه مهمه و برای به دست اوردن دلتاv باید از فرمول انرژی پتانسل بریم اگه بخوایم علامتشم مشخص باشه و اونجا هم تاثیر میدیم منفی کار رو
-
sarnisa6
ببینید ما در فرمول ΔV| = E.d| فقط اندازه پتانسیل الکتریکی رو حساب میکنم.
علامتش رو جدا باید تحلیل کنیم
بخاطر همین از گذاشتن علامت منفی صرف نظر شده -
sarnisa6 من توی کتاب رو نگاه کردم الان دلتا v رو توی فرمول دلتاv مساوی Ed توی قدر مطلق گذاشته یعنی اندازه فقط مد نظرش بوده چون برای میدان به علامت نیاز نداریم و فقط اندازه مهمه و برای به دست اوردن دلتاv باید از فرمول انرژی پتانسل بریم اگه بخوایم علامتشم مشخص باشه و اونجا هم تاثیر میدیم منفی کار رو
-
@hamed-shakouri بله دقیقا منم با نگاه کردن متن کتاب متوجهش شدم ممنون از شما:folded_hands_light_skin_tone: :cherry_blossom: :cherry_blossom: