آنتالپی
-
@kosar-mottaghi
من بر اساس اختلاف خونشون تو گروه که حساب کردم درست در اومد
پتاسیم ی خونه شعاعش از سدیم بزرگتره ولی از اونطرف فلوئور ی خونه شعاعش از کلر کوچیک تره اینطوری میتونیم بگیم اختلافی که بین سدیم و پتاسیم هست با اختلاف بین کلر و فلوئور رو تقریبا برابر بگیرم
این دو تا تفاوت آنتالپی کمی با هم دارن
پ.ن: خودم میدونم این روش زیاد علمی نیست ولی دیگه چیزی به ذهنم نمیرسن آخه کتاب هم که نیومده آنتالپیشون رو بگه بنظرم همین میتونه بهترین راه باشهممنون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
خواهش میکنم -
erfan javaheri
میشه بپرسم کجای کتاب همه این ها رو گفته ؟
کتاب فقط مال سدیم کلرید و پتاسیم برمید رو گفتهنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهerfan javaheri
کتاب فقط مال سدیم کلرید و پتاسیم برمید رو گفتهفک کنم یه نمودار هست توکتاب اون باشه
-
erfan javaheri
کتاب فقط مال سدیم کلرید و پتاسیم برمید رو گفتهنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan والا راه ابریشم داشته باشید اقای پویان نظر فصل 3 دوازدهم گفتن
-
erfan javaheri
کتاب فقط مال سدیم کلرید و پتاسیم برمید رو گفتهفک کنم یه نمودار هست توکتاب اون باشه
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi همون نموداره باید حفظ کنین
-
erfan javaheri
@Infinitie-A
erfan javaheri
از شماهم ممنوننوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi خواهش میکنم
یه سوال؟
الان اون جدول رو حفظ میکنید؟ -
@kosar-mottaghi خواهش میکنم
یه سوال؟
الان اون جدول رو حفظ میکنید؟