توان باتری:)
-
zeinab dehghani حالا اینقدر نگو تا ذهنمون رو به هم نریختین😐ما بهش میگیم باتری😂بقیش سوسول بازیه
@infinitie-a در توان باتری:) گفته است:
zeinab dehghani حالا اینقدر نگو تا ذهنمون رو به هم نریختین😐ما بهش میگیم باتری😂بقیش سوسول بازیه
zeinab dehghani زینب راس میگه من هنگ کردم🤣 تموم کنیم این بازی گوگولیو🤣
-
@infinitie-a اوح...بله بله همون باتری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@mitra-ism-rahmani نه شماهانباید بخونین
-
@saghi-mortazavi خوپس هرکی سی خودش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوب شد انداختنم ریاضی...وگرنه حیف نبود اینارونخونم؟!zeinab dehghani حیف نخوندن همانندسازی DNA هست :drooling_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
zeinab dehghani حیف نخوندن همانندسازی DNA هست :drooling_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@mitra-ism-rahmani آره اینا واقعن حیف هست ک من نخونمشون...:disappointed_face:
-
هر چی از علم بدونیم بازم حیفه که ندونیم😐🖐️
سخنی از بزرگان 🤣 -
@saghi-mortazavi خوپس هرکی سی خودش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوب شد انداختنم ریاضی...وگرنه حیف نبود اینارونخونم؟!zeinab dehghani آره حله 😂🖐️
-
@infinitie-a در توان باتری:) گفته است:
@mitra-ism-rahmani

این حذفیات امساله🤔خب من اصلا به حذفیات توجه نکردم :|
ولی الان منظور اینم نمیفهمم :/@mitra-ism-rahmani نه خب آخه هیچ جای کتاب ما به مدار با چند باتری اشاره نشده😶
-
@saghi-mortazavi در توان باتری:) گفته است:
سخنی از بزرگان 🤣احتمالن قانون دومت نیست؟!
اگه هست بگو نشانک بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
اگه هست بگو نشانک بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani ای درود بر شرفت آره هست اصن😂🖐️
قانون سومم بعدا بهت میگم🤣 -
@mitra-ism-rahmani نه خب آخه هیچ جای کتاب ما به مدار با چند باتری اشاره نشده😶
@infinitie-a توکتاب ماهم نیست..:face_without_mouth:
ولی ماباید بخونیم :/:face_with_tears_of_joy: -
اگه هست بگو نشانک بزنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:zeinab dehghani امضا منو ببین میگه هرچی بدونی انگار نمیدونی هرچی بیشتر بخونی انگار نخوندی
هرچی علم بیشتر جهل بیشتر در نتیجه اصلا ندون :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: -
zeinab dehghani ای درود بر شرفت آره هست اصن😂🖐️
قانون سومم بعدا بهت میگم🤣@saghi-mortazavi نشانک زدم:face_with_tears_of_joy:
منتظر قانون سومت میمونم...
مساله نسبیت هم داری؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
بنظرم داریم به دره ی اسپم نزدیک میشیم
فک کنم کافی باشه😊ولی بحث جالبی بود😐😂 -
zeinab dehghani امضا منو ببین میگه هرچی بدونی انگار نمیدونی هرچی بیشتر بخونی انگار نخوندی
هرچی علم بیشتر جهل بیشتر در نتیجه اصلا ندون :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: مرسی...
جمع کنیم بریم...
اینجاروکردیم تودلی :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
بنظرم داریم به دره ی اسپم نزدیک میشیم
فک کنم کافی باشه😊ولی بحث جالبی بود😐😂@infinitie-a شما ناظمی چیزی میشی بالاخره 😐😂
-
من تودلی را هاید کردم دلم میخواد ادامه بدم :/:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
@mitra-ism-rahmani در توان باتری:) گفته است:
من تودلی را هاید کردم دلم میخواد ادامه بدم :/:face_with_tears_of_joy: :face_without_mouth:
الان میشیم شیطانِ رجیم و میگیم از هایدی بیرون بیار...:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: