تناقض
-
سلام بچه ها تو تست سنجش اومده بود گفته بود که در هر لپ کلیه در طرفین هرم ها انشعاباتی از بخش قشری هست که به آن ستون کلیه میگوییم بعد این جمله رو غلط گرفته بود درحالیکه من فکر میکنم درسته
دلیل ردشم این بود که طبق شکل کتاب برای هرم های حاشیه ای صدق نمیکنه
ولی به نظر من ربطی نداره برا اونا هم هست
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچه ها تو تست سنجش اومده بود گفته بود که در هر لپ کلیه در طرفین هرم ها انشعاباتی از بخش قشری هست که به آن ستون کلیه میگوییم بعد این جمله رو غلط گرفته بود درحالیکه من فکر میکنم درسته
دلیل ردشم این بود که طبق شکل کتاب برای هرم های حاشیه ای صدق نمیکنه
ولی به نظر من ربطی نداره برا اونا هم هست
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
سلام
آلا خیلی خوبه شما هم خیلی خوبید
واقعا نکات خیلی خوبی یاد گرفتم مرسی از شما

متن کتاب گفته فاصله بین هرم ها یعنی برای آخری بهش نمی گن هرم ها پس نمیشه به اون آخری گفتم ستون پس غلط
نکته خیلی باحالی بود -
reyhane karimi 0
سلام

متن کتاب گفته فاصله بین هرم ها یعنی برای آخری بهش نمی گن هرم ها پس نمیشه به اون آخری گفتم ستون پس غلط
نکته خیلی باحالی بوداحمد قادری یعنی چی من منظورتونو متوجه نشدم
-
reyhane karimi 0
سلام

نکته خیلی باحالی بوداحمد قادری شما لطف دارید فقط اینکه میشه یه بار دیگه توضیح بدید متوجه نشدم من :frowning_face:
-
احمد قادری شما لطف دارید فقط اینکه میشه یه بار دیگه توضیح بدید متوجه نشدم من :frowning_face:
reyhane karimi 0 آهاااااااااا گرفتم مطلبو فهمیدم عجججججبببببببب
-
احمد قادری یعنی چی من منظورتونو متوجه نشدم
reyhane karimi 0 متن کتاب گفته بخش های بین هرم ها میشن ستون که همون فرو رفتگی بخش قشریه
ولی اون هرم آخری که دیگه هرمی کنارش نیست که بین اون و این باشه پس غلطه
اینو چون متن کتاب اینجوری گفته باید اینطوری بگیریم ولی بعید می دونم از لحاظ واقعی تفاوتی بین هرم با اون بخش آخری باشه -
reyhane karimi 0
سلام

نکته خیلی باحالی بوداحمد قادری باباااااااااا سنجشششششش چهههههههه نننننکتتتتتهههههه ایییییییییییییییی.:smiling_cat_face_with_heart-eyes:
-
reyhane karimi 0 متن کتاب گفته بخش های بین هرم ها میشن ستون که همون فرو رفتگی بخش قشریه
ولی اون هرم آخری که دیگه هرمی کنارش نیست که بین اون و این باشه پس غلطه
اینو چون متن کتاب اینجوری گفته باید اینطوری بگیریم ولی بعید می دونم از لحاظ واقعی تفاوتی بین هرم با اون بخش آخری باشهاحمد قادری خیلی از شما ممنونم بابت توضیحتون:tulip:
-
احمد قادری باباااااااااا سنجشششششش چهههههههه نننننکتتتتتهههههه ایییییییییییییییی.:smiling_cat_face_with_heart-eyes:
reyhane karimi 0
آره منم خیلی حال کردم
سنجش نکته هاش خیلی خوبه ها ولی سوالاش خیلی غلط داره -
reyhane karimi 0
آره منم خیلی حال کردم
سنجش نکته هاش خیلی خوبه ها ولی سوالاش خیلی غلط دارهاحمد قادری آره حداقل یه کار تحویل میدن همه جانبه درس تحویل بدن