دو سوال از دینی ۳ درس ۲
-
Shahedeh Raiespour
@سجاد-ذوالفقاری
سلام ممنون که جواب دادید🌹
ولی خیر😑
تست اول جوابش گزینه ۲ هست
و تست دوم جوابش گزینه ۳ هست!
اشکال خوده من اینه که میگم تست اول جواب درستش گزینه ۱ باید باشه ولی نمیفهمم چرا پاسخنامه گفته ۲
تست دوم هم یه ذره گنگه برام😬بیزحمت توضیحش بدید@infinitie-a اما سوال دوم از آن خدا بودن تمامی مخلوقات ینی توحید در مالکیت توحید در مالکیت نتیجه یا معلوله توحید در خالقیته یعنی کسی که قبول داره توحید در خالقیتو توحید در مالکیتو هم قبول داره
بعدش گفته توحید در مالکیت علت کدوم توحید میشه؟ میشه علت یا عامل به وجود اورده ی توحید بعدی خودش یعنی توحید در ولایت که توی گزینه ۳ بهش اشاره شده
-
@infinitie-a سلام دوتاشمگزینه ۳ میشه
-
Shahedeh Raiespour
@سجاد-ذوالفقاری
ولی خیر😑
اشکال خوده من اینه که میگم تست اول جواب درستش گزینه ۱ باید باشه ولی نمیفهمم چرا پاسخنامه گفته ۲
تست دوم هم یه ذره گنگه برام😬بیزحمت توضیحش بدید -
Shahedeh Raiespour
@سجاد-ذوالفقاری
ولی خیر😑
تست دوم هم یه ذره گنگه برام😬بیزحمت توضیحش بدید@infinitie-a اهان فهمیدم چرا سوال اول گزینه ۲ میشه بخاطر اینکه ایه ی اول اشاره به توحید در ربوبیت میکنه و توحید در ربوبیت رو نتیجه ی هم توحید در خالقیته هم مالکیته و هم ولایت
آیه ی دوم به توحید در مالکیت اشاره میکنه که نتیجه ی توحید در خالقیته
آیه ی سوم هم به توحید در ولایت اشاره میکنه که نتیجه ی توحید در مالکیته -
@infinitie-a اهان فهمیدم چرا سوال اول گزینه ۲ میشه بخاطر اینکه ایه ی اول اشاره به توحید در ربوبیت میکنه و توحید در ربوبیت رو نتیجه ی هم توحید در خالقیته هم مالکیته و هم ولایت
آیه ی دوم به توحید در مالکیت اشاره میکنه که نتیجه ی توحید در خالقیته
آیه ی سوم هم به توحید در ولایت اشاره میکنه که نتیجه ی توحید در مالکیتهShahedeh Raiespour اع😃 راستی اصلا کلمه معلول رو ندیدم
خیلی ممنون لطف کردید🌹 -
Shahedeh Raiespour
@سجاد-ذوالفقاری
ولی خیر😑
تست دوم هم یه ذره گنگه برام😬بیزحمت توضیحش بدید@infinitie-a اما سوال دوم از آن خدا بودن تمامی مخلوقات ینی توحید در مالکیت توحید در مالکیت نتیجه یا معلوله توحید در خالقیته یعنی کسی که قبول داره توحید در خالقیتو توحید در مالکیتو هم قبول داره
بعدش گفته توحید در مالکیت علت کدوم توحید میشه؟ میشه علت یا عامل به وجود اورده ی توحید بعدی خودش یعنی توحید در ولایت که توی گزینه ۳ بهش اشاره شده
-
@infinitie-a اما سوال دوم از آن خدا بودن تمامی مخلوقات ینی توحید در مالکیت توحید در مالکیت نتیجه یا معلوله توحید در خالقیته یعنی کسی که قبول داره توحید در خالقیتو توحید در مالکیتو هم قبول داره
Shahedeh Raiespour خیلی متشکرم لطف کردید🌹
متوجه شدم کاملا🌹
@سجاد-ذوالفقاری دوست عزیز دست شما هم درد نکنه🌹 -
متوجه شدم کاملا🌹
@سجاد-ذوالفقاری دوست عزیز دست شما هم درد نکنه🌹@infinitie-a خواهش میکنم
-
متوجه شدم کاملا🌹
@سجاد-ذوالفقاری دوست عزیز دست شما هم درد نکنه🌹 -
@سجاد-ذوالفقاری
نه بابا این چه حرفیه!