سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
کمک برای کنکور ۹۷
-
سلام دوستان
من امسال نهایی رو پشت سر گذاشتم و اصلا نتیجه ی خوبی نگرفتم و البته مقصر خودم هستم که درس نخوندم
اما الان میخوام برای کنکور خودمو حسابی آماده کنم اما مسئله اینه که برنامه ریزی خوبی ندارم و آمادگی هزینه برای آزمونا و برنامه های قلمچی و گزینه ۲ ندارم
میخواستم ببینم کسی اینجا هست بتونه کمکم کنه؟ -
سلام دوست
-
برنامه فلم چی هزینه نمیخواد که.برید سایتش دانلود کنید دیگه.
روش برنامه ریزی رو هم اقای امینی راد توضیح دادند.
http://forum.alaatv.com/topic/2830/مشورت-تحصیلی/239
اینجا برید.مشکلتون حل میشه ایشالا -
چ کمکی ؟! نحوه خوندن یا برنامه ؟! ازمون ها رو اکثر کانالا میذارن میتونی از اونجا بگیری
-
javad-mahdizadeh
خیلی ممنون از راهنماییتون
فک میکردم برنامه هاشونو فقط در صورت ثبت نام توی آزموناشون میدن
مرسی -
ya3aman79 در کمک برای کنکور ۹۷ گفته است:
javad-mahdizadeh
خیلی ممنون از راهنماییتون
فک میکردم برنامه هاشونو فقط در صورت ثبت نام توی آزموناشون میدن
مرسینه بابا ..شما سوالاتش رو هم میتونید دانلود کنید.بعد ازمون.تو بیشتر سایت ها هست
-
forough
یه راهنمایی خیلی خوب که یه نفر بهم کرد
ولی یه مشکل دیگه ام که دارم اینه که نمیدونم از چه کتابا و منابعی غیر از ویدیو های آموزشی آلا استفاده کنم
ینی در کنار ویدیو ها از چه کتاب ها و تست هایی استفاده کنم که بهتر باشه
هم درسنامه های خوبی داشته باشه هم تست
و روش مطالعمم خوندن دروس دوم و سوم تو این تابستونه،اشتباهه؟ -
-
-
javad-mahdizadeh
ممنون مرسی -
فقط من هم یه چیزایی بگم.یاسین جون بیاد تکمیل و تصحیح کنه
منبع شما باید دو تا ویژگی داشته باشه
1-شما باهاش راحت باشید و بفهمیدش..در واقع باهاش حال کنید.
2-بتونید باهاش نتیجه بگیرید.
مثلا شما فیزیک مبتکران شهریاری رو میخونید.میبینید چقدر روان توضیح داده و چقدر خوب میفهمید و مثلا وقتی یه ازمون دارید.میرید و تراز بالای 7 هزار در فیزیک کسب میکنید..اینجا دیگه باید مطمئن بشید اون منبع به ددر شما میخوره و برای شما بهترینه..حالا اگه همه عالم هم جمع بشه بگه گاج بهتره یا خیلی سبز بهتره..گوش ندید...با اطمینان ادامه بدید و با اون منبع برید جلو -
ya3aman79 گزینه دو برای آزموناش یه برنامه مطالعاتی گذاشته میتونید بگیرید. البته سوالای آزمون ها که پیدا میشن بعد آزمون هم میتونید سوالاشو دانلود کنید و خودتون امتحان بدید. در ضمن من پیشنهاد میکنم گزینه 2 رو تو تابستون بردارید چون برنامه اش زودتر از قلمچی شروع میشه و سبک تر هم هست.
-
mohammadhassan در کمک برای کنکور ۹۷ گفته است:
ya3aman79 گزینه دو برای آزموناش یه برنامه مطالعاتی گذاشته میتونید بگیرید. البته سوالای آزمون ها که پیدا میشن بعد آزمون هم میتونید سوالاشو دانلود کنید و خودتون امتحان بدید. در ضمن من پیشنهاد میکنم گزینه 2 رو تو تابستون بردارید چون برنامه اش زودتر از قلمچی شروع میشه و سبک تر هم هست.
ya3aman79 اینم برنامه آزمون های گزینه 2 توی تابستون هست : http://article.gozine2.ir/view/63189/محدوده-بندی-آزمون-های-حضوری-و-غیرحضوری-گام-اول-96
-
javad-mahdizadeh
خیلی ممنون بابت راهنماییتون
کاملا مفید -
mohammadhassan
از شما هم ممنون
ایشالا که بتونم برنامرو کاملا دقیق باهاش پیش برم
بازم متشکرم -
ya3aman79 در کمک برای کنکور ۹۷ گفته است:
mohammadhassan
از شما هم ممنون
ایشالا که بتونم برنامرو کاملا دقیق باهاش پیش برم
بازم متشکرمخواهش میکنم. موفق باشید.
-
mohammadhassan
مرسی -
چیزی موند من ج بدم یا نه؟
-
واسه کتاب و منابع ب سطحت بستگی داره ینی تستی میخوای یا اموزشی باشه ، من خودم خیلی مقایسه کردم ولی اصن وسواس نداشته باش چند منبعی هم نباش ! ن کار اشتباهی نیس ، دوم چون کار نشده فراموش شده ! ولی از پیش هم ی مطالعاتی دلشته باش !