لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Dr Aryan 0 on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Aryan 0 پیش فروش شروع شده ولی نمیدونم کی قرار میدن
-
بچه ها طلوعی کی آرشو شروع میکنه؟
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari آرش آقای کارزارنیان رو دادن پیامک ندادن که
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari اوک
-
Abolfazl Sattarireplied to Amin Rm on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مگه برای شما ها اومده؟
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
sali ghoreishi والا من برا اطمینان ارش اقای کارزاریان هم ذخیره کردم
!!Big Brain :||||
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri |||||: معرکه ای تو
-
erfan javaherireplied to sali ghoreishi on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sali ghoreishi والا من برا اطمینان ارش اقای کارزاریان هم ذخیره کردم
-
اندازه گیری کلا 6 تا تست داره اصلشم همینه فصلی که اونقدرا مهم نیس زیا وقت نزارن
-
sali ghoreishi دانش آموزان آلاءreplied to erfan javaheri on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri چ میخوای دیگ دوتا ارش|:
-
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari راست میگی ها
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Abolfazl Sattari داداش یه سوال اینو بدن ارش اقا کارزاریان غیر فعال میشه دیگه؟؟؟؟
خو تو زرنگ باش دان کن رفتنی حسرت نخور ://
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari داداش یه سوال اینو بدن ارش اقا کارزاریان غیر فعال میشه دیگه؟؟؟؟
-
erfan javaherireplied to erfan javaheri on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
erfan javaheri الانم اگه فعال باشه فعلا کمه هنوز زمان داره کامل بشه ولی من پیشنهادم اینه از الان بدن که عقب نمونیم
-
erfan javaherireplied to Akbar Ahali on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akbar Ahali اوکی داداش دیدمش
-
-
erfan javaherireplied to Abolfazl Sattari on ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari اها ببین ازون لینک رفتی تو فروشگاه اومده برا منم اومد
پست 112 از 2795