همراه نبودن جزوه ها با همایش آرش
-
راستی بچه ها در همایش آرش زیست چرا فیلمای شماره 10 به بعد این همه درهم و قرو قاطیه مثلا یهو از وسط فصل 5 دهم میاد بعد میره فصل 1 دوازدهم گیج شدم خواهش میکنم یکی بگه چه خبره؟
ابوالفضل ریسی تجربیreyhane karimi 0 در همراه نبودن جزوه ها با همایش آرش گفته است:
راستی بچه ها در همایش آرش زیست چرا فیلمای شماره 10 به بعد این همه درهم و قرو قاطیه مثلا یهو از وسط فصل 5 دهم میاد بعد میره فصل 1 دوازدهم گیج شدم خواهش میکنم یکی بگه چه خبره؟
ابوالفضل ریسی تجربیاستاد گیاهی رو که با تتا بستن و دیگه دوباره ضبط نمیشه
و اینکه بعد از دهم رفتن دوازدهم به این دلیله که با امتحان نهایی هماهنگ باشن -
ابوالفضل ریسی تجربیreyhane karimi 0 سلام کلیپا مشکل ندارنا!🤔
فقط آقای موقاری اول دهم بعد دوازدهم بعد یازدهم رو ضبط میکنن -
reyhane karimi 0 در همراه نبودن جزوه ها با همایش آرش گفته است:
سلام خدمت همه عزیزان لطفا اگر ممکنه جزوات به موقع فرستاده شن تا ما همراه با استادان عزیز پیش بریم و عقب نمونیم از فیلم ها. :folded_hands_medium-light_skin_tone: :sad_but_relieved_face:
راه-ابریشمی-ها-زیست دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاهمیشه جزوات مشکل دارن و انگار درست بشو نیست
بهترین راه درخواست صبر از خداست😊ابوالفضل ریسی اصلاً راه ابریشم کلا درس زندگی بود
حفظ آرامش
جلوگیری از خشم
داشتن صبر
دعا قبل انتشار
سجده شکر پس از انتشار
دخیل افتادن به حرم ها و امامان
😁😂 -
ابوالفضل ریسی اصلاً راه ابریشم کلا درس زندگی بود
حفظ آرامش
جلوگیری از خشم
داشتن صبر
دعا قبل انتشار
سجده شکر پس از انتشار
😁😂@haniehno واقعا
-
نه آخه بچه ها من اومدم شروع فصل 5 10 رو از کلیپ دهم به بعد ببینم که دیدم شروع فصل 1 12 هست بعد رفتم کلیپ بعدی دیدم از وسط فصل 5 دهم اومد
-
حفظ آرامش
جلوگیری از خشم
داشتن صبر
دعا قبل انتشار
سجده شکر پس از انتشار
😁😂@haniehno در همراه نبودن جزوه ها با همایش آرش گفته است:
حفظ آرامش
جلوگیری از خشم
داشتن صبر
دعا قبل انتشار
سجده شکر پس از انتشار
😁😂قشنگ همه اینا بود+آروم تر بخونیم جزوه ها کم نیاد😶
-
نه آخه بچه ها من اومدم شروع فصل 5 10 رو از کلیپ دهم به بعد ببینم که دیدم شروع فصل 1 12 هست بعد رفتم کلیپ بعدی دیدم از وسط فصل 5 دهم اومد
آها احتمالا اشتباه بارگذاری شده
-
آها احتمالا اشتباه بارگذاری شده
ابوالفضل ریسی حالا دوباره چک میکنم ببینم چی میشه
-
زیست استاد موقاری ؟
-
reyhane karimi 0
ببین این الان قسمت دوم فصل پنج منه
کامله -
ابوالفضل ریسی تجربیاستاد گیاهی رو که با تتا بستن و دیگه دوباره ضبط نمیشه
و اینکه بعد از دهم رفتن دوازدهم به این دلیله که با امتحان نهایی هماهنگ باشنابوالفضل ریسی آره والا گیاهی که بس که خوندیم خفه شدیم:smiling_face_with_halo:
-
بذارید یه چک بکنم
-
با با بچه ها من دیوونه شدم فیلم 10 من نوشته فصل 5 10 ولی میری توش فصل 1 12 رو میاره عصبیم کرده
-
تیکت بزنم؟؟؟؟
-
-
این پست پاک شده!
-
با با بچه ها من دیوونه شدم فیلم 10 من نوشته فصل 5 10 ولی میری توش فصل 1 12 رو میاره عصبیم کرده
reyhane karimi 0 ببینید تا جلسه 11 فصل 5 دهم هست
بعد جلسه بعدیش میره تو فصل 1 دوازدهم -
بعد جلسه بعدیش میره تو فصل 1 دوازدهم81Sobhan نه برای من اینجور نیس
-
بعد جلسه بعدیش میره تو فصل 1 دوازدهم81Sobhan یه کلیپ از فصل 5 رو ندارم
-
81Sobhan یه کلیپ از فصل 5 رو ندارم
reyhane karimi 0
اها خب یسری از اکانتتون خارج شید دوباره وارد شید اگه درست نشده بود تیکت بزنید درستش میکنن