تست فیزیک کار و انرژی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه یکی این سوال رو با راه حل توضیح بده لطفا
موتورسواری با تندی 5 متر بر ثانیه روی سطح افقی در حرکت است موتورسوار هم در حین حرکت خم شده و گلوله ای را به جرم 2 کیلوگرم روی سطح افقی رها میکند و گلوله پس از مدتی روی سطح متوقف میشود
کار کل از لحظه رها شدن تا توقف گلوله چند ژول است ؟- 15-
- 5-
- 10
- 25-
-
میشه یکی این سوال رو با راه حل توضیح بده لطفا
موتورسواری با تندی 5 متر بر ثانیه روی سطح افقی در حرکت است موتورسوار هم در حین حرکت خم شده و گلوله ای را به جرم 2 کیلوگرم روی سطح افقی رها میکند و گلوله پس از مدتی روی سطح متوقف میشود
کار کل از لحظه رها شدن تا توقف گلوله چند ژول است ؟- 15-
- 5-
- 10
- 25-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط احمد قادری انجام شدهAlaa Student
سلام ۴ میشه؟ -
Alaa Student
سلام ۴ میشه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری
از راه w=∆k باید رفت که خیلی راحت هم حل میشه k2 که. صفره چون سرعت صفر میشه k1 هم میشه ۲۵ که دذ کل میشه 25- -
Alaa Student
سلام ۴ میشه؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری نمیدونم نداره جواب
-
احمد قادری
از راه w=∆k باید رفت که خیلی راحت هم حل میشه k2 که. صفره چون سرعت صفر میشه k1 هم میشه ۲۵ که دذ کل میشه 25-دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری اره خودمم به نظرم همین اومد ولی توی بخش سوالات سخت بود شک کردم
-
احمد قادری اره خودمم به نظرم همین اومد ولی توی بخش سوالات سخت بود شک کردم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlaa Student
نمی دونم من که دامی چیزی توش ندیدمسخت کجا آزمون یا کتاب تست ؟
-
Alaa Student
نمی دونم من که دامی چیزی توش ندیدمسخت کجا آزمون یا کتاب تست ؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری کتاب تست
-
احمد قادری کتاب تست
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlaa Student
چی؟ -
Alaa Student
چی؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری مدرسه میده اسمشو نمیگن
-
احمد قادری مدرسه میده اسمشو نمیگن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlaa Student
آها
حتما منبع امتحان هاست که نمیدن