همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی
-
Amin Golzari 0 داداش تا 31 اردیبهشت ضبطش تمومه و رو پنل میاد جروی ک من تیکت زدم اینو گفتن
sali ghoreishi کدومش داش تتا یا آرش ؟؟
-
sohrab سلام آقا سهراب الان همایش فیزیک استاد طلوعی تا فصل دو دهم تو پروفایلمون قرار گرفته اگه میشه وقتی که ضبط دهم تموم شد اول دوازده رو باهاشون ضبط برید که تا قبل نهایی تو پروفایلمون بیاد اگه کلش تا قبل نهایی آماده نمیشه حداقل دو فصل اولش رو ضبط برید که از اون طرف با همایش تتای استاد یاری دو فصل آخرم ببندیم و واسه نهایی آماده شیم
Amin Golzari 0 پس چرا تو پروفایل من نیست؟چند وقته قرار گرفته؟
-
Amir Tajfar 0 نمیدونم من امروز که خریدم همایش رو بلافاصله اومد رو پروفایلم
-
دوستان برای شما همایش ارش استاد طلوعی داخل پروفایلتون قرار گرفته؟
-
Amin Golzari 0 داداش تا 31 اردیبهشت ضبطش تمومه و رو پنل میاد جروی ک من تیکت زدم اینو گفتن
sali ghoreishi یا علی یعنی ما تا 31 باید صبر کنیم بیاد پنل؟؟
-
Amir Tajfar 0 داداشش ایشون خریده... گم راه ابریشم نداشته... واسه ما باید فعال بشه
-
Amir Tajfar 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
نه واسه راه ابریشمی ها گفتن اواخر اردیبهشت فعال میشه
ولی اگر کسی بخره سریع میاد بالا -
Amir Tajfar 0 در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ولی اگر کسی بخره سریع میاد بالاابوالفضل ریسی یا ابوالفضل عباس
-
ولی اگر کسی بخره سریع میاد بالاابوالفضل ریسی دلیل خاصی اواخر اردیبهشت؟؟؟
-
خب ما چه فرقی داریم یا کسی که خریده؟
-
ابوالفضل ریسی دلیل خاصی اواخر اردیبهشت؟؟؟
erfan javaheri در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ابوالفضل ریسی دلیل خاصی اواخر اردیبهشت؟؟؟
چی بگم
-
Amin Rm در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
واسه خودمون باید زحمت بکشن فعال کنن که احتمالا وقت گیره
ولی اونی که میخره درجا واسش فعال میشه بدون کار اضافه ای -
ولی اونی که میخره درجا واسش فعال میشه بدون کار اضافه ایابوالفضل ریسی فک کنم بخاطر اینه که ما ارش استاد کارزاریان داریم به همین دلیل تاخیری میخوره برا ما
-
ولی اونی که میخره درجا واسش فعال میشه بدون کار اضافه ایابوالفضل ریسی یا شایدم با اون اعتراضا میخوان مارو تنبیه کنن
-
ابوالفضل ریسی فک کنم بخاطر اینه که ما ارش استاد کارزاریان داریم به همین دلیل تاخیری میخوره برا ما
erfan javaheri در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
ابوالفضل ریسی فک کنم بخاطر اینه که ما ارش استاد کارزاریان داریم به همین دلیل تاخیری میخوره برا ما
نه کلا فعال کردن طول میکشه
-
ابوالفضل ریسی یا شایدم با اون اعتراضا میخوان مارو تنبیه کنن
ابوالفضل ریسی یا شایدم با اون اعتراضا میخوان مارو تنبیه کنن
احتمالا
-
توی طرح 4k قراره چهارتا کنکور سال پیش رو ازمون بدیم؟ یا الا چهارتا ازمون طراحی کرده؟
-
Amir Tajfar 0 داداشش ایشون خریده... گم راه ابریشم نداشته... واسه ما باید فعال بشه
Amin Hosseinzadeh آره من راه ابریشم تجربی رو داشتم کلا قرار گیری همایشها بصورت رایگان بیشتر از زمانی که میخری طول میکشه چون سایت بصورت پیشفرض برای کسایی که میخرن همایش رو بلافاصله قرار میده ولی کسایی که قرارع همایش رایگان براشون گذاشته بشه دیگه بصورت پیشفرض نیست خوده ادمین ها باید قرار بدن براشون واسه همین طول میکشه چون تعداد بچه ها زیاده
-
sohrab در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
دریا دریایی در همایش های کنکوری آرش ۱۴۰۰ آلاء از حقایق تا شایعات و حواشی گفته است:
و سوال سوم میشه لطفا مدت زمان استفاده از کد تخفیف های سه آ رو تا ۲۹ تمدید کنید تا بتونیم با تخفیف هامون همایش شون رو تهیه کنیم
این رو قول نمیدم، ولی حتما بررسی می کنم، الان ذهنم خیلی خسته است، فردا بررسی می کنم و نتیجه اش برای همه شما عزیزان پیامک میشه.
سلام آقا سهراب ببخشید نتیجه ی این موضوع رو میشه لطفا اعلام کنید
ممنون -
سلام فیزیک آرش کی آماده میشه؟