همایش ارش عربی
-
سلام دوستان
تو همایش ارش عربی الان ما باید قسمت های مساء رو نگاه کنیم ؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
تو همایش ارش عربی الان ما باید قسمت های مساء رو نگاه کنیم ؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 مسا مرور سریع شما باید قسمت اصلی ببینید نه مسا مسا ته کارتون ببینید برا مرور
-
زهرا عزیزی 0 مسا مرور سریع شما باید قسمت اصلی ببینید نه مسا مسا ته کارتون ببینید برا مرور
erfan javaheri فیلمای اصلی که تموم شدن کلا بعد مسارو باید دید؟
-
زهرا عزیزی 0 ببینید میل خودتونه اگر عربیتون خیلی خفنه پیشنهاد میکنم از مسا شروع کنید اگر متوسطید از اون حل سوال های کنکور 98 شروع کنید که ضبط کردن
-
زهرا عزیزی 0 سوالای 99 هم که اخر اخر بزارید ببینید
-
میگم فکر کنم به تاپیک ربط نداره که البته دوستان جواب دادند میگم شما دینی همایش ارش رو هم تهیه کردین ؟
اگه اره دقت کردین درس های نه و ده نیست نه ماله پارساله 20 درصد که حذف شده بود از پارسال توی جدید نیستش برای شما هم اینطوره؟ -
میگم فکر کنم به تاپیک ربط نداره که البته دوستان جواب دادند میگم شما دینی همایش ارش رو هم تهیه کردین ؟
اگه اره دقت کردین درس های نه و ده نیست نه ماله پارساله 20 درصد که حذف شده بود از پارسال توی جدید نیستش برای شما هم اینطوره؟MohammadPasha shahbazi برا همه اینطوره
-
MohammadPasha shahbazi برا همه اینطوره
erfan javaheri خب یعنی کاریش نمیخوان بکنن
فکر کنم باید دو درس اخر رو خودمون بخونیم البته احتمال میدم فکری براش کردن ولی خب چیزی نگفتن -
erfan javaheri خب یعنی کاریش نمیخوان بکنن
فکر کنم باید دو درس اخر رو خودمون بخونیم البته احتمال میدم فکری براش کردن ولی خب چیزی نگفتنMohammadPasha shahbazi امکان نداره همایش ناقص تحویل بدن که
ضبط بشه قرار میگیره
ولی کی معلوم نیس -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد