مشاوره در خصوص شرکت در المپیاد
-
سلام عرض شد. من یک سوالی داشتم. من در حال حاضر دانش آموز پایه دهم ام و درست میدونم برای تابستون روی دروس دهم دوباره کار کنم، از طرفی رشته ای که میخوام برم هم برای کنکور با رتبه دو هزار قابل کسبه. سوال من اینه، برای همچین دانش آموز تجربیای، آیا کار درستی عه که در سال یازدهم و در طول تابستون برای المپیاد بخونه؟ لطمه ای به چیزی وارد نمیکنه؟
و آیا المپیاد شرایط خیلی پر فشاری داره؟ اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگید🙏 -
سلام چه المپیادی میخاین شرکت کنین
-
تا الان چیزی خوندی از مباحث المپیاد؟
-
سلام عرض شد. من یک سوالی داشتم. من در حال حاضر دانش آموز پایه دهم ام و درست میدونم برای تابستون روی دروس دهم دوباره کار کنم، از طرفی رشته ای که میخوام برم هم برای کنکور با رتبه دو هزار قابل کسبه. سوال من اینه، برای همچین دانش آموز تجربیای، آیا کار درستی عه که در سال یازدهم و در طول تابستون برای المپیاد بخونه؟ لطمه ای به چیزی وارد نمیکنه؟
و آیا المپیاد شرایط خیلی پر فشاری داره؟ اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگید🙏Don mawrlo اگه تا الان چیزی نخوندی از مباحث المپیاد بنظرم شرکت نکن چون که باید تو دو نوبت قبول بشی و یکم کار سخته چون رقیبای تو یک ساله دارن میخونن و الان حداقل یه دور خوندن این هم در نظر بگیر تو اگه برسی و بخونی هم یه درصد احتمال بده که قبول نشی و این یعنی فاجعه چون کل کتابای دهم و یازدهم مونده که تو نخوندی و اون موقع هم المپیادو قبول نشدی هم برای کنکور کاری نمیتونی کنی من خودم المپیاد زیست میخوندم ولی تصمیم گرفتم که یه راهو پیش بگیرم طبق گفته حضرت علی هر کسی برای گرفتن دو خرگوش دوید هر دو را از دست داد بنظرم اگه تا الان نخوندی نمیخاد ولی اگه حداقل یبار خوندی سرمایه گذاری کن ولی بازم میگم تصمیمتو بگیر واقع بین باش راه راه خیلی سختی هست حواست به تصمیمی که گرفتی باشه
-
المپیاد زیست؟
-
و آیا المپیاد شرایط خیلی پر فشاری داره؟ اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگید🙏