بهترین آزمون آزمایشی
-
به نظرتون با این شرایط کرونا که آزمون های آزمایشی مجازی هستن کدومشون بهتره و زیاد تقلب توش اتفاق نمیفته؟ چون میخوام توی آزمونی شرکت کنم که تراز واقعیم رو توش بدونم ؟ پارامتر های دیگه رو هم بگین برام مرسی ازشما
-
-
به نظر من ازمون های خود سنجش بهترین گزینست
-
به نظرتون با این شرایط کرونا که آزمون های آزمایشی مجازی هستن کدومشون بهتره و زیاد تقلب توش اتفاق نمیفته؟ چون میخوام توی آزمونی شرکت کنم که تراز واقعیم رو توش بدونم ؟ پارامتر های دیگه رو هم بگین برام مرسی ازشما
mehdi jalilpour تقلب که تو همه هست
ماشاالله کانالا همه رو میزارن
فقط باید با درصدت خودتو بسنجی -
mehdi jalilpour اگر امسال دارید میرید دوازدهم فرقی نداره همون قلمچی رو بدید چون سال بعد ازمونا حضوریه و مدارس هم همینطور
بنابراین دیگه به وسعتی که امسال تقلب میشد، تقلب نمیشه و همه چی مثل قبل میشهبه شما تابستون واکسن میزنن بنابراین سال دیگه همه چی مثل قبل میشه
-
mehdi jalilpour اگر امسال دارید میرید دوازدهم فرقی نداره همون قلمچی رو بدید چون سال بعد ازمونا حضوریه و مدارس هم همینطور
بنابراین دیگه به وسعتی که امسال تقلب میشد، تقلب نمیشه و همه چی مثل قبل میشهبه شما تابستون واکسن میزنن بنابراین سال دیگه همه چی مثل قبل میشه
Mahdi Jafari 1
مرسی -
Mahdi Jafari 1 دی واکسن میزنن
-
Mahdi Jafari 1 دی واکسن میزنن
-
Amin Rm نه دیگه واکسن ایرانی مراحل اخرش رو داره طی میکنه. مدارس سال اینده صد درصد حضوری هستش
تا پایان شهریور تمامی واکسنا زده میشهMahdi Jafari 1 الان کشورای دیگه که چندین ماه زودتر از ما واکسن زدنا رو شروع کردن ، مدارسشون حضوری شده ؟
بعید میدونم با ی واکسن بگن پاشین برین مدرسه -
Mahdi Jafari 1 الان کشورای دیگه که چندین ماه زودتر از ما واکسن زدنا رو شروع کردن ، مدارسشون حضوری شده ؟
بعید میدونم با ی واکسن بگن پاشین برین مدرسهshayan jafari همون جوری که گفتن برید امتحان نهایی بدین میگن برین مدرسه
-
shayan jafari همون جوری که گفتن برید امتحان نهایی بدین میگن برین مدرسه
Amin Rm نهایی که پارسال هم بود ، ربطی نداره
-
Amin Rm نهایی که پارسال هم بود ، ربطی نداره
shayan jafari من تعویق رو میگم
-
سلام قلمچی و گزینه دو(قلم بهتره)
سه آ هم ثبت نام کنین -
سه آ هم ثبت نام کنین -