Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. سرطان
تست از پتانسیل عمل و آرامش
ع
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست شناسی جزوه
0
تورو هدا میشه جزوه دوازدهم دست‌نویس جلال‌موقاری و بفرستید برام توروخدامتن پررنگ تورو خدااا خاهش میکنم واقعا نیازمه❤️❤️❤️💔💔💔، دوازدهم تجربی.
زیست شناسی
تست سنگین ژنتیک قلمچی
Amir ali NikfardA
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار اول فصل اول زیست۲ ناقلین عصبی
B
سلام به همگی یه سوال برام پیش اومد ما میگیم که یه سری آنزیم ها باعث تخریب ناقلین عصبی باقی مانده توی فضای سیناپسی میشن سوالی که دارم اینه اونا آنزیم های مترشحه توسط چه چیزی هستن؟
زیست شناسی
عدم یا توانایی تقسیم گویچه های سفید
عطیه 1ع
سلام ایا گویچه های سفید تقسیم میشوند؟مثلا بازوفیل یا ائوزینوفیل یا نوتروفیل لنفوسیت BوT رو میدونم تقسیم میشن مونوسیت ک تراگذری میکنه و ب یاخته های دندریتی یا ماکروفاژ تبدیل میشه یعنی تمایز پیدا میکنه درسته؟
زیست شناسی
عدم یا وجود رناتن در هسته
عطیه 1ع
سلام طبق متن کتاب زیست ۳ رناتن ها در هسته یوکاریوت ها وجود ندارد اما من ی جایی خوندم ک در هسته رناتن فعال وجود ندارد من استدلالم اینه ک رناتن در هسته وجود داره ولی فعال نیس ک بخواد در پروتئین سازی شرکت کنه اما از طرفی تو ی بخش دیگ کتاب میگه ب طور کلی پروتئین سازی در بخشی از یاخته ک رناتن ها حضور داشته باشند می تونه انجام بشه(البته گفته میتونه ن قطعا) ب نظر شما بالاخره در هسته رناتن وجود داره یا نه؟
زیست شناسی
بکرزایی مار
M
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مگه از همه ضخامتش کمتر نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
غشای باکتریه استرپتوکوکوس نومونیا
Infinitie. AI
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مجدد همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
یاخته‌های پوششی زبان
A
سلام خسته نباشید ایا توسط یاخته‌های پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم😶😁 بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک🙂 امیدوارم موثر باشه این تاپیک🙂🌹 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون🙏🙏. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
دریافت ماده ی وراثتی از محیط خارجی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز
آ
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز را چه بافتی تشکیل میدهد؟
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی

سرطان

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
18 دیدگاه‌ها 4 کاربران 384 بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Arefe HeydariA آفلاین
    Arefe HeydariA آفلاین
    Arefe Heydari
    دانش آموزان آلاء تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان عیدتون مبارک🌺🌺

_در مبارزه با یاخته های سرطانی، لنفوسیت Tدر خط دوم دفاع بدن و لنفوسیت Bو پلاسموسیت در خط سوم دفاع بدن، دخالت دارند.
    میشه توضیح بدید درمورد نقش این یاخته ها...کتاب هم به این مورد اشاره ای نکرده؛ لنفوسیت Tتو خط دوم دفاع بدن برای از بین بردن یاخته سرطانی چه نقشی داره؟ لنفوسیت B وپلاسموسیت مگه یاخته سرطانی رو هم از بین میبرند؟!
    همیار @دانش-آموزان-آلاء. @بچه-های-کنکور-تجربی-1400. تجربیا
    رتبه-های-انجمن-آلاء

سالار باقریس Arefe HeydariA 2 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Fatemeh MalekiF آفلاین
      Fatemeh MalekiF آفلاین
      Fatemeh Maleki
      تجربی دوازدهم

سلام
      در خط دوم دفاعی نوعی از لنفوسیت های T وجود دارن به اسم کشنده طبیعی که یاخته های سرطانی و الوده به ویروس رو نابود میکنه طی آپوپتوز
      اما در واقع کار تخصصی لنفوسیت ها در خط سوم انجام میشه که شناسایی دقیق انجام میدن و اختصاصی عمل میکنن در خط سوم هم الوده به ویروس و سرطانی رو از بین میبرن با این تفاوت که در خط دوم بدون شناسایی دقیق و اختصاصی و در خط سوم علاوه بر این ها اندام های پیوندی رو هم اختصاصا مورد حمله قرار میدن
      در مورد لنفوسیت B هم توی کتاب اصلا در مورد مبارزه باسرطان حرفی نزده و کار اونا بیشتر حول محور پادتن سازی و .... هستش

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • OpalO آفلاین
        OpalO آفلاین
        Opal
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده

Arefe Heydari

سلام🌹

لنفوسیت کشنده طبیعی، لنفوسیت خط دوم کارش مثل لنفوسیت T کشنده است فقط فرقش اینه که به صورت اختصاصی عمل نمیکنه، یعنی روی همه یاخته های آلوده به ویروس و سرطانی یک شکل عمل میکنه.
        Screenshot_20210513_132231.jpg

لنفوسیت T کشنده بعد از شناسایی یاخته تغییر کرده خودی(به هر شکلی مثل سرطانی شدن یا آلوده به ویروس) یا یاخته های بافت پیوندی، یه طور اختصاصی مثل کشنده طبیعی پرفورین ترشح میکنند.
        Screenshot_20210513_132347.jpg

در خط سوم عوامل خط اول هم دخالت دارند مثل اون بخش از کتاب که میگه اینترفرون نوع 2 باعث فواخواند درشت خوار ها میشه.

امیدوارم درست متوجه سوالتون شده باشم🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • Arefe HeydariA Arefe Heydari

_در مبارزه با یاخته های سرطانی، لنفوسیت Tدر خط دوم دفاع بدن و لنفوسیت Bو پلاسموسیت در خط سوم دفاع بدن، دخالت دارند.
          میشه توضیح بدید درمورد نقش این یاخته ها...کتاب هم به این مورد اشاره ای نکرده؛ لنفوسیت Tتو خط دوم دفاع بدن برای از بین بردن یاخته سرطانی چه نقشی داره؟ لنفوسیت B وپلاسموسیت مگه یاخته سرطانی رو هم از بین میبرند؟!
          رتبه-های-انجمن-آلاء

سالار باقریس آفلاین
          سالار باقریس آفلاین
          سالار باقری
          دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهم
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سالار باقری انجام شده

Arefe Heydari سلام لنفوسیت تی که در خط دوم با یاخته سرطانی مبارزه میکنه لنفوسیت طبیعی کشنده هست لنفوسیت بی به یاخته آلوده به سرطان کاری نداره لنفوسیت بی و پلاسموسیت با میکروب مبارزه میکنن و یا سم های میکروب رو از بین میبرن کاری به یاخته سرطانی ندارن لنفوسیتای بی

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2

رتبه-های-انجمن-آلاء

Arefe HeydariA آفلاین
            Arefe HeydariA آفلاین
            Arefe Heydari
            دانش آموزان آلاء تجربی
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Arefe Heydari انجام شده

@Fatemeh-Maleki. @Kosar-Mortazavi سالار باقری
            Capture+_2021-05-13-14-33-35~2.png

بچه ها این قسمتی از پاسخنامه آزمون سنجشه گفته توی خط دوم علاوه بر یاخته کشنده طبیعی، لنفوسیت Tهم توی مبارزه با یاخته های سرطانی دخالت داره!! اینو من متوجه نمیشم منظورش کجاست!

و گفته توی خط سوم لنفوسیت Bو پلاسموسیت هم دخالت دارن ویکی از پروتئین هایی که در ازبین بردن سرطان نقش داره ، پادتنه! پادتنو که پلاسموسیت تولید میکرد!!
            یعنی نکته این قسمت چیه؟ من اصلا نمیفهمم منظورشو

OpalO Fatemeh MalekiF 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1

بچه ها این قسمتی از پاسخنامه آزمون سنجشه گفته توی خط دوم علاوه بر یاخته کشنده طبیعی، لنفوسیت Tهم توی مبارزه با یاخته های سرطانی دخالت داره!! اینو من متوجه نمیشم منظورش کجاست!

و گفته توی خط سوم لنفوسیت Bو پلاسموسیت هم دخالت دارن ویکی از پروتئین هایی که در ازبین بردن سرطان نقش داره ، پادتنه! پادتنو که پلاسموسیت تولید میکرد!!

OpalO آفلاین
              OpalO آفلاین
              Opal

Arefe Heydari

پادتن که از یاخته های پلاسموسیت ترشح میشه پروتئین دفاعی خط سوم حساب میشه،سوالتون رو متوجه نشدم؟؟

درباره اولی هم الان هرچی فکر می‌کنم یادم نمیاد لنفوسیت T چه عملی در خط دوم داشت به جز اینکه بیگانه خواری رو زیاد میکرد.

Arefe HeydariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • OpalO Opal

Arefe Heydari

پادتن که از یاخته های پلاسموسیت ترشح میشه پروتئین دفاعی خط سوم حساب میشه،سوالتون رو متوجه نشدم؟؟

درباره اولی هم الان هرچی فکر می‌کنم یادم نمیاد لنفوسیت T چه عملی در خط دوم داشت به جز اینکه بیگانه خواری رو زیاد میکرد.

Arefe HeydariA آفلاین
                Arefe HeydariA آفلاین
                Arefe Heydari
                دانش آموزان آلاء تجربی

@kosar-mortazavi
                خب شما تصویری رو که فرستادم ببینید گفته لنفوسیت B وپلاسموسیت(که پادتن میسازه)در از بین بردن سرطان نقش داره!! ولی کتاب اینو نگفته...چه نقشی دارن؟!
                توی خط دومم علاوه بر یاخته کشنده طبیعی، لنفوسیتTچه نقشی داره؟!توی کتاب حرفی ازش نزده که

OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

@kosar-mortazavi
                  خب شما تصویری رو که فرستادم ببینید گفته لنفوسیت B وپلاسموسیت(که پادتن میسازه)در از بین بردن سرطان نقش داره!! ولی کتاب اینو نگفته...چه نقشی دارن؟!
                  توی خط دومم علاوه بر یاخته کشنده طبیعی، لنفوسیتTچه نقشی داره؟!توی کتاب حرفی ازش نزده که

OpalO آفلاین
                  OpalO آفلاین
                  Opal

Arefe Heydari
                  یه لحظه.... 😄☝️
                  شما میگید پادتن تو خط سوم نقش داره... خوب کتاب هم میگه(اونی که فرستادم متن کتابه، البته درباره پادتن چیزی توی اون صفحه نیست) ، پاسخ نامه سنجشم میگه... من هم همینو گفتم.... پس مشکل شما کجاست؟؟ 😯

2
                  • OpalO Opal

Arefe Heydari
                    یه لحظه.... 😄☝️
                    شما میگید پادتن تو خط سوم نقش داره... خوب کتاب هم میگه(اونی که فرستادم متن کتابه، البته درباره پادتن چیزی توی اون صفحه نیست) ، پاسخ نامه سنجشم میگه... من هم همینو گفتم.... پس مشکل شما کجاست؟؟ 😯

Arefe HeydariA آفلاین
                    Arefe HeydariA آفلاین
                    Arefe Heydari
                    دانش آموزان آلاء تجربی

@kosar-mortazavi
                    کاش میشد ویس فرستاد:grinning_face_with_sweat:

مشکل من اینکه آیا لنفوسیت Bو پلاسموسیت وپادتنی که ساخته میشه در از بین بردن سرطان نقش دارند؟!(اگه اره چه نقشی؟ کتاب اشاره ای نکرده.....اگه نه پس پاسخنامه سنجش چی میگه؟)

واینکه لنفوسیت T(نه Tکشنده همونطور که میبینید توی پاسخنامه سنجش دوبار لنفوسیت T رو برای خط دوم گفته)مگه توی خط دوم دفاعی برای سرطان نقشی داره؟(اگه اره دقیقا چیکار میکنه؟..اگر نه یعنی پاسخنامه سنجش اشتباه گفته؟)

OpalO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1

@kosar-mortazavi
                      کاش میشد ویس فرستاد:grinning_face_with_sweat:

مشکل من اینکه آیا لنفوسیت Bو پلاسموسیت وپادتنی که ساخته میشه در از بین بردن سرطان نقش دارند؟!(اگه اره چه نقشی؟ کتاب اشاره ای نکرده.....اگه نه پس پاسخنامه سنجش چی میگه؟)

واینکه لنفوسیت T(نه Tکشنده همونطور که میبینید توی پاسخنامه سنجش دوبار لنفوسیت T رو برای خط دوم گفته)مگه توی خط دوم دفاعی برای سرطان نقشی داره؟(اگه اره دقیقا چیکار میکنه؟..اگر نه یعنی پاسخنامه سنجش اشتباه گفته؟)

OpalO آفلاین
                      OpalO آفلاین
                      Opal

Arefe Heydari

آهان بله متوجه منظورتون شدم.
                      بله
                      پادتن و لنفوسیت B بر خود عوامل بیگانه اثر دارند نه بر یاخته های خودی تغییر کرده. کتاب به این اشاره کرده که لنفوسیت T بر یاخته های خودی تغییر کرده اثر داره.

درباره T هم موافقم در خط دوم کاری نمی‌کنه برای مبارزه با یاخته های سرطانی🤔

تجربیا
                      ....نظرتون رو بگید لطفا🤔 لنفوسیت B اصلا در مبارزه با یاخته های سرطانی نقش داره؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • OpalO آفلاین
                        OpalO آفلاین
                        Opal

Arefe Heydari

تازه پادتنی که B میسازه و باعث غیر فعال کردن ویروس میشه ربطی به یاخته سرطانی نداره

همچنین پادتن با فعال کردن پروتئین های مکمل هم نقشی در از بین بردن یاخته های سرطانی نداره....

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1

Fatemeh MalekiF آفلاین
                          Fatemeh MalekiF آفلاین
                          Fatemeh Maleki
                          تجربی دوازدهم

Arefe Heydari توی صفحه 90 از عوامل ایجاد کننده سرطان یکیش بعضی از ویروس هاست از اونجاییم که لنفوسیت B در تولید پادتن در برابر عوامل بیماری زای بیرونی نقش داره میشه گفت در مبارزه با سرطان هایی که عاملش برخی ویروس هاست نقش داره
                          در مورد لنفوسیت T هم خب پاسخ نامه کاملا درست نوشته چون هم در خط دوم هم در خط سوم مبارزه با سرطان رو کتاب هم برای کشنده طبیعی گفته که غیر اختصاصیه هم برای Tکشنده پس این نقش برای هر دو نوع لفوسیتtدرسته

OpalO Arefe HeydariA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Fatemeh MalekiF Fatemeh Maleki

Arefe Heydari توی صفحه 90 از عوامل ایجاد کننده سرطان یکیش بعضی از ویروس هاست از اونجاییم که لنفوسیت B در تولید پادتن در برابر عوامل بیماری زای بیرونی نقش داره میشه گفت در مبارزه با سرطان هایی که عاملش برخی ویروس هاست نقش داره
                            در مورد لنفوسیت T هم خب پاسخ نامه کاملا درست نوشته چون هم در خط دوم هم در خط سوم مبارزه با سرطان رو کتاب هم برای کشنده طبیعی گفته که غیر اختصاصیه هم برای Tکشنده پس این نقش برای هر دو نوع لفوسیتtدرسته

OpalO آفلاین
                            OpalO آفلاین
                            Opal

Fatemeh Maleki
                            بله نکته خیلی جالبی درباره لنفوسیت B گفتید سپاس👌

فقط یه سوال. خود لنفوسیت T کشنده یا اصلا لنفوسیت T مگر فقط در خط سوم فعالیت نمی‌کنه؟

Fatemeh MalekiF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1

Arefe HeydariA آفلاین
                              Arefe HeydariA آفلاین
                              Arefe Heydari
                              دانش آموزان آلاء تجربی

Fatemeh Maleki
                              وای مرسی نکتش همینه😍
                              پس نتیجه میگیریم لنفوسیت B و پلاسموسیت و پادتن در مبارزه با سرطان نقش دارند👌👌
                              فقط میمونه سوال دوم؛ منظور از نقش لنفوسیت T که اینجا نوشته چیه؟
                              Capture+_2021-05-13-14-33-35~4.png

Fatemeh MalekiF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • OpalO Opal

Fatemeh Maleki
                                بله نکته خیلی جالبی درباره لنفوسیت B گفتید سپاس👌

فقط یه سوال. خود لنفوسیت T کشنده یا اصلا لنفوسیت T مگر فقط در خط سوم فعالیت نمی‌کنه؟

Fatemeh MalekiF آفلاین
                                Fatemeh MalekiF آفلاین
                                Fatemeh Maleki
                                تجربی دوازدهم

@kosar-mortazavi خواهش میکنم عزیزم
                                لنفوسیت هم در خط دوم داریم هم سوم اونی که تو خط دومه کشنده طبیعیه اونیم که تو خط سومه خاطره وTکشنده وهمچنین لنفوسیت B پادتن ساز و Bخاطره هستش
                                ولی من تو جزوم طبق گفته های اقای موقاری اون لنفوسیتی رو هم که تو خط دومه جزو T ها گرفتم نمیدونم احتمالا درست متوجه نشدم استاد چی گفتن اینجا ولی خب از نظر عملکرد بیشتر شبیه لنفوسیت T هستش
                                بازم نمیدونم تا چه حد درسته

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2

Fatemeh Maleki
                                  وای مرسی نکتش همینه😍

Fatemeh MalekiF آفلاین
                                  Fatemeh MalekiF آفلاین
                                  Fatemeh Maleki
                                  تجربی دوازدهم

Arefe Heydari خواهش میکنم عزیزم گفتم که فکر کنم یه جایی آقای موقاری گفتن که این کشنده طبیعیه خط دوم رو جزو لنفوسیت های T بگیریم باز هم نمیدونم به احتمال زیاد من درست متوجه نشدم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2

Fatemeh Maleki
                                    وای مرسی نکتش همینه😍

Fatemeh MalekiF آفلاین
                                    Fatemeh MalekiF آفلاین
                                    Fatemeh Maleki
                                    تجربی دوازدهم

Arefe Heydari 35.jpg دوستان ببخشید شرمنده طبق این تصویر گفته من اشتباهه لنفوسیت کشنده طبیعی نه Tو نه B هستش
                                    و اما جواب شما لنفوسیت تی در خط دوم با ترشح اینتر فرون نوع دو طبق متن کتاب نقش مهمی توی مبارزه با سلول های سرطانی داره

2

Arefe Heydari 35.jpg دوستان ببخشید شرمنده طبق این تصویر گفته من اشتباهه لنفوسیت کشنده طبیعی نه Tو نه B هستش
                                      و اما جواب شما لنفوسیت تی در خط دوم با ترشح اینتر فرون نوع دو طبق متن کتاب نقش مهمی توی مبارزه با سلول های سرطانی داره

Arefe HeydariA آفلاین
                                      Arefe HeydariA آفلاین
                                      Arefe Heydari
                                      دانش آموزان آلاء تجربی

Fatemeh Maleki
                                      اره درسته مرسییی:ok_hand_light_skin_tone: :star-struck:
                                      لنفوسیت T اینترفرون نوع دو رو ترشح میکنه و اونم ماکروفاژو فعال میکنه و یاخته سرطانیو از بین میبره🙏🌺🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      پاسخ
                                      • پاسخ به عنوان موضوع
                                      وارد شوید تا پست بفرستید
                                      • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                      • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                      • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                      • اولین پست