Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
فیزیک فدایی فرد؟
-
سلام دوستان من سطح فیزیکم متوسط به بالاست و با توجه به تعاریف دوستان رفتم، چند جلسه از اقای فدایی فرد رو دیدم و عالی بود، میخواستم بپرسم که ارزش داره کل پیش 1 و سوم ایشون رو دانلود کنم؟ این بخشارو خوب درس میدن؟
کلا برای رسیدن به درصد 65 به بالا چه کارایی لازمه؟ -
مهدی2020 در فیزیک فدایی فرد؟ گفته است:
سلام دوستان من سطح فیزیکم متوسط به بالاست و با توجه به تعاریف دوستان رفتم، چند جلسه از اقای فدایی فرد رو دیدم و عالی بود، میخواستم بپرسم که ارزش داره کل پیش 1 و سوم ایشون رو دانلود کنم؟ این بخشارو خوب درس میدن؟
کلا برای رسیدن به درصد 65 به بالا چه کارایی لازمه؟نه آقای فدایی فردی که شما میگید و نه آقای کارزانیان رو فیلم هاشون ندیدم بنده اما از دوستان خیلی درباره استاد طلوعی رو شنیدم و تعدادی از ویدیوهای ایشون رو مشاهده کردم, با توجه به اینکه نمیتونم با بقیه اساتید محترم مقایسه کنم ... میتونم بگم که ایشون عالی درس میدادن ...
-
آره عالیه براتون!!! اقای فدایی فرد کارش درسته
یه نفرم که سطحش پایینه میتونه نتیجه بگیره ولی باید هر فیلم رو سه چهار بار ببینه که خب منطقی نیست -
javad-mahdizadeh در فیزیک فدایی فرد؟ گفته است:
یه نفرم که سطحش پایینه میتونه نتیجه بگیره ولی باید هر فیلم رو سه چهار بار ببینه که خب منطقی نیستسلام
۳ یا ۴ بار ؟ کی همچین حرفی زده برادر من ؟ -
کلا برای رسیدن به درصد 65 به بالا چه کارایی لازمه؟شما میتونید این فصلارو ببینید :
آینه و عدسی ( سال اول )
پیش ۲
سال دوم به جز فصلای حرکت شناسی
سال سوم خازن یا مقاومت + الکتریسیته ساکن و جاریولی به نظر من هیچی رو از دست نده چونمیتونی همشونوبزنی !
-
alireza_ysf75 در فیزیک فدایی فرد؟ گفته است:
یه نفرم که سطحش پایینه میتونه نتیجه بگیره ولی باید هر فیلم رو سه چهار بار ببینه که خب منطقی نیستسلام
۳ یا ۴ بار ؟ کی همچین حرفی زده برادر من ؟کسی همچین حرفی نزده بر حسب تجربه دوستان بود این حرف من.به علت اینکه در هر بار تا حدودی متوجه میشند از تدریس خفن ایشون .در ضمن من ذکر کردم کسی که پایش ضعیفه
-
منم تا حالا فیلمای اقای فدایی فردو ندیدم ولی طلوعی عالی بود اقای کازرانیانم واسه کسی که میخواد از پایه یاد بگیره
-
alireza_ysf75 در فیزیک فدایی فرد؟ گفته است:
۳ یا ۴ بار ؟ کی همچین حرفی زده برادر من ؟کسی همچین حرفی نزده بر حسب تجربه دوستان بود این حرف من.به علت اینکه در هر بار تا حدودی متوجه میشند از تدریس خفن ایشون .در ضمن من ذکر کردم کسی که پایش ضعیفه
بالاخره تجربه رو یکی به زبون آورده که بقیه متوجه شدن !
ایشون هم گفتن که سطحشون خوبه تو فیزیک پس اقای فدایی فرد یا طلوعی براشون مناسب هستش -
راستی در مورد نادری نژاد می دونید؟ اون بهتره؟
-
راستی در مورد نادری نژاد می دونید؟ اون بهتره؟
سلام منظورتون اقای نادریان هست که جمع بندیشون رو قرار دادیم ؟
-
دکتر طلوعی بهترین دبیر فیزیک