گفتار دو فصل 8 پایه یازدهم
-
سلام سوالی که برای من پیش اومده اینه که اسپرم تولید شده در بساک هاپلوئید غیر مضاعف هست یا نه؟اقای موقاری گفتند که گرده نارس هاپلوئید غیر مضاعف هست و میتوز میده تا به دانه گرده رسیده برسه و از طریق یاخته زایشی هم که میتوز مسده اسپرم به وجود بیاد.میخوام بدونم سری کروموزومی هر کدوم از گرده نارس به بعد چیه
ممنون -
سلام سوالی که برای من پیش اومده اینه که اسپرم تولید شده در بساک هاپلوئید غیر مضاعف هست یا نه؟اقای موقاری گفتند که گرده نارس هاپلوئید غیر مضاعف هست و میتوز میده تا به دانه گرده رسیده برسه و از طریق یاخته زایشی هم که میتوز مسده اسپرم به وجود بیاد.میخوام بدونم سری کروموزومی هر کدوم از گرده نارس به بعد چیه
ممنونMahtab Doostifar
سلام
اولا این که گامت نر در گیاهان در خامه ایجاد میشه و فقط گرده هست که در بساک تولید میشه
دوما هم اینکه اگر یاخته اصلی ۲n باشه گرده نارس گرده رسیده رویشی زایشی دو تا گامت همشون n هستن تا تخم که تخم اصلی هم اگه یاخته مادرش ۲n باشه ۲n میشه -
Mahtab Doostifar
سلام
اولا این که گامت نر در گیاهان در خامه ایجاد میشه و فقط گرده هست که در بساک تولید میشه
دوما هم اینکه اگر یاخته اصلی ۲n باشه گرده نارس گرده رسیده رویشی زایشی دو تا گامت همشون n هستن تا تخم که تخم اصلی هم اگه یاخته مادرش ۲n باشه ۲n میشهاحمد قادری خیلی ممنون از جوابتون اما سوال من اینه چجوری گرده نارس که هاپلوئید غیر مضاعف هست میتوز میده؟