سامانه هاورس
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده
-
سلام
گ۳ این تست بیزحمت توضیح بدین
ممنون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@kosar-mottaghi
سلام
این گزینه 3 صحیح که نیست ؟ نه ؟
منظورش اینه که رشته های سلول های استخوانی تو سامانه هاورس مجاور هم نفوذ کردن که طبق شکل کتاب همچین چیزی برداشت نمیشه
بنظرم باید گزینه 4 درست باشه که البته به این هم ایراد میشه وارد کرد
4 درسته ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan
سلام
چرا یک نمیشه؟
من اول خودم یک انتخاب کردم توضیحات شما رو که خوندم شک کردم کتاب نگاه کردم مثل متن کتاب بود -
81Sobhan
سلام
چرا یک نمیشه؟
من اول خودم یک انتخاب کردم توضیحات شما رو که خوندم شک کردم کتاب نگاه کردم مثل متن کتاب بودفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری طبق کتاب دهم رشته های کلاژن و کشسان جز ماده ی زمینه ای محسوب نمیشن
-
احمد قادری طبق کتاب دهم رشته های کلاژن و کشسان جز ماده ی زمینه ای محسوب نمیشن
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan
آها راست میگی بازم یادم رفت این سومین بار
ولی گزینه چهارم یه جوریه اگه درستش بگیریم
پس اون مجرا های رابط بی پدر مادر میشن که -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan
احمد قادری
همون گ۳ درسته
خود منم ۴ زده بودم -
81Sobhan
احمد قادری
همون گ۳ درسته
خود منم ۴ زده بودمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
من که اصلا گزینه ۳ نمیفهمم
واقعا چرا سوالای سنجش ایجورین -
@kosar-mottaghi
من که اصلا گزینه ۳ نمیفهمم
واقعا چرا سوالای سنجش ایجوریننوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاحمد قادری
آری سخت هستن،از شکل استباط کرده -
سلام
ممنون
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi نکات این تستش قشنگ بود دوس داشتم
-
سلام
ممنون
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده@kosar-mottaghi
گزینه ۱←بافت پیوندی از انواع سلول ها،رشته های پروتئینی «مثل کلاژن و...»، ماده زمینهای تشکیل شده!!! کلاژن از اجزای ماده زمینهای نیست
گزینه ۲←شکل و نگاه!! سامانه هاورس تماس مستقیم با لایه پیوندی ندارن ، از هم دور هستن
گزینه ۳←شکل کتاب رو نگاه کن اون قسمت تیغه های هم مرکز که علامت زده!!سلول استخوانی بین دو تیغه هم مرکز قرار داره!!! و رشته های سلول در هر دو تیغه هست!!«اون خط ها که روی تیغه های هم مرکز»
گزینه ۴← رگ ها از طریق مجرای افقی وارد شده و علاوه بر اون مجرای مرکزی«اون عمودی» هم هست -
81Sobhan
احمد قادری
همون گ۳ درسته
خود منم ۴ زده بودمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
81Sobhan
احمد قادری
همون گ۳ درسته
خود منم ۴ زده بودمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi
بنظرم ی جورایی خیلی غیر استاندارد بود این آزمون سنجش -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi این معلوم که گزینه ۳ درست هست طبق شکل کتاب!!!
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi طبق شکل گفته
مورد دیگه ای مدنظر تونه؟ -
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi در سامانه هاورس گفته است:
مورد دیگه ای مدنظر تونه؟چه جوری بیش از یک تیغه؟؟
-
مورد دیگه ای مدنظر تونه؟چه جوری بیش از یک تیغه؟؟
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@kosar-mottaghi رشته های یک یاخته به تیغه جلویی و عقبی متصل باشن
-
نوشتهشده در ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi رشته های یک یاخته به تیغه جلویی و عقبی متصل باشن
اوکی
مرسی