کنکور آزمایشی
-
سلام به همگی..
من میخوام کنکور تجربی سال اینده شرکت کنم به امید خدا... با برنامه ریزی کدوم موسسه پیش برم؟ گاج...قلم چی ... یا چی؟
لطفا راهنمایی کنین.. ممنون
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام به همگی..
من میخوام کنکور تجربی سال اینده شرکت کنم به امید خدا... با برنامه ریزی کدوم موسسه پیش برم؟ گاج...قلم چی ... یا چی؟
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@zahra-khoshnam سلام قطعا قلمچی=
با اینکه هزاران ایراد داره ولی هر سال 950 نفر از 1000 نفر برای این موسسه اند چون که قلمچی نفرات برتر مدراس رو شناسایی و بورسیه میکنه و حدود 100000 تا بورسیه داره و میدونی که با رتبه برترا رقابت میکنی
پیشنهاد میکنم ماز هم ثبت نام کن
زیستش عالیه
سوالی داشتین بفرمایید -
سلام به همگی..
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلامهشید حسن زاده سلام مهشید خانم چرا تو تاپیک علمدار نمیشه چیزی فرستاد ؟
-
@zahra-khoshnam سلام قطعا قلمچی=
با اینکه هزاران ایراد داره ولی هر سال 950 نفر از 1000 نفر برای این موسسه اند چون که قلمچی نفرات برتر مدراس رو شناسایی و بورسیه میکنه و حدود 100000 تا بورسیه داره و میدونی که با رتبه برترا رقابت میکنی
زیستش عالیه
سوالی داشتین بفرماییدmatin shirinkam خیلی ممنون بابت پاسخگویی
موفق باشین -
سلام به همگی..
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@zahra-khoshnam
سلام دوست عزیزاز نظر من بین این. موسسات بهترین آن ها قلمچی هست درسته سطح سوالاش استاندارد نیست و سطح سوالاتش کمی از کنکور بالاتر هست اما به خاطر اینکه تقریبا بیشتر افراد در این آزمون شرکت میکنند انتخاب بهتری هست برای مثال اگر شما رتبه 1000در این آزمون بیارید میتونید امید داشته باشید که در کنکور حداقل رتبه، 2000را کسب کنید(این فقط یک مثال بود)
و میشه گفت تقریبا بیشتر رتبه برتر ها در این آزمون شرکت میکنند
موفق باشید -
سلام به همگی..
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@zahra-khoshnam اگر می خوای عین سوالات کنکوره ببینی توصیه برادرانه من کجا است.
-
@zahra-khoshnam اگر می خوای عین سوالات کنکوره ببینی توصیه برادرانه من کجا است.
Mosa Elahu در کنکور آزمایشی گفته است:
@zahra-khoshnam اگر می خوای عین سوالات کنکوره ببینی توصیه برادرانه من گا ج است.
-
@zahra-khoshnam سلام قطعا قلمچی=
زیستش عالیه
سوالی داشتین بفرماییدmatin shirinkam ماز خیلی تاثیر داره؟؟
-
Mosa Elahu در کنکور آزمایشی گفته است:
@zahra-khoshnam اگر می خوای عین سوالات کنکوره ببینی توصیه برادرانه من گا ج است.
Mosa Elahu ممنون از پاسخگویی تون
-
@zahra-khoshnam
سلام دوست عزیزاز نظر من بین این. موسسات بهترین آن ها قلمچی هست درسته سطح سوالاش استاندارد نیست و سطح سوالاتش کمی از کنکور بالاتر هست اما به خاطر اینکه تقریبا بیشتر افراد در این آزمون شرکت میکنند انتخاب بهتری هست برای مثال اگر شما رتبه 1000در این آزمون بیارید میتونید امید داشته باشید که در کنکور حداقل رتبه، 2000را کسب کنید(این فقط یک مثال بود)
و میشه گفت تقریبا بیشتر رتبه برتر ها در این آزمون شرکت میکنند
موفق باشیدMarziyeh Amini ممنون از پاسخگویی تون