اسم مکان
-
-
reyhane karimi 0 اسامی جمع را باید به مفردشوننگاه کنیم و این مکان و فاعل و مفعول و مبالغه و... را بفهمیم
مثلاً خدام بر وزن فعال »» خادم بر وزن فاعل »« این فاعل است -
reyhane karimi 0 اگر سوال تون حل شده لطفاً تاپیک را به حالت حل شده دربیاورید باتشکر 🌹
-
reyhane karimi 0 اسامی جمع را باید به مفردشوننگاه کنیم و این مکان و فاعل و مفعول و مبالغه و... را بفهمیم
مثلاً خدام بر وزن فعال »» خادم بر وزن فاعل »« این فاعل استz Gheibi بله میدونم مبنا مفرداشونه من منظورم اینه که واژه ی اماکن که مفردش میشه مکان با اینکه بر وزن مفعل یا مفعله نیست ولی اسم مکان محسوب میشه
-
z Gheibi بله میدونم مبنا مفرداشونه من منظورم اینه که واژه ی اماکن که مفردش میشه مکان با اینکه بر وزن مفعل یا مفعله نیست ولی اسم مکان محسوب میشه
reyhane karimi 0 درسته؟
-
reyhane karimi 0 یه تکنیک بهتون میگم راحت اسم مکان رو تشخیص میدید. هر وقت اسمی رو دیدید که دو شرط:۱ اول اسم داده شده به ما مَ داشته باشد و ۲ اون اسم معنی یک مکان رو بده .صد در صد اسم مکان.تمام
-
z Gheibi بله میدونم مبنا مفرداشونه من منظورم اینه که واژه ی اماکن که مفردش میشه مکان با اینکه بر وزن مفعل یا مفعله نیست ولی اسم مکان محسوب میشه
reyhane karimi 0 وقتی توی کلماتی مصوت و ( و ، ی) داریم توی وزن ها یک مقدار تفاوت ایجاد میشود
این تفاوت ها خیلی زیادن و محدود به این کلمه نیست
مکان هم همینطور است
مثال وجد را ببرید باب افعال مصدرش میشه ایجاد
این تفاوت ها وجود دارن و خیلی تخصصیه ، من به جزئیات شون وارد نیستم ولی مکان مثل اسمش اسم مکان هست -
reyhane karimi 0 یه تکنیک بهتون میگم راحت اسم مکان رو تشخیص میدید. هر وقت اسمی رو دیدید که دو شرط:۱ اول اسم داده شده به ما مَ داشته باشد و ۲ اون اسم معنی یک مکان رو بده .صد در صد اسم مکان.تمام
-
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز نکاتتون عالی بود
-
خیلی ممنون از شما دوستان عزیز نکاتتون عالی بود
reyhane karimi 0 خواهش میکنم.