برنامه ریزی
-
@narjes-hashemi
نرجس خب فکر میکنم منظورم رو خوب نرسوندم
میدونم کیفیت مهم تره اما برنامه سوم چرا خوبه اینکه تو میتونی روی زمانت مدیریت کنی و مقداری که مطالعه کنی هم مشخصه من شخصا با اون زمانی فقط موافق نیستم فقط گفتم چطوریه
منظورم این نبود که با سرعت بخونی نه منظورم اینه وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار سعی میکنی متمرکز بشی تا بتونی از اون ساعت استفاده درست رو ببری البته نه به قیمت اینکه کیفیت نداشته باشه مطالعه ت
اگه نرسیدی مشکلی نیست اولویت با کیفیته میتونیم یه زمان برای جبرانی بزاریم اگه برنامه هفتگی داشته باشیم فکر نمیکنم خیلی به مشکل بر بخوریم
و خود شخص هم که خودشو میشناسه برنامه ای که مینویسه برا خودش بنویسه (بعضیا ظاهرن اینکار رو میکنن که منم بودم جزوش
️) اگه مثلا من که دو صفحه رو توی نیم ساعت میخونم نیام بنویسم 15 دقیقه
یه جورایی شاید میگی کیفیت مهمه درست کاملا درست اما خب توی این برنامه ای که گفتم فرد جدی تر میشه
تمرکز میکنه درنتیجه بازدهی بالایی هم به دست میارهMaryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
وقتی میبینی یک ساعت وقت داری برای یک گفتار
آیا این محدوده زمانی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.کاری به رتبه برترا نداشته باش تنها دلیل موفقیت و اون چیزی که باید درس گرفت ازش تلاش و پشتکارشون بوده این زندگی خودته تحقیق و مطالعه ای هم که فرمودی باید پلمپ کرد اون مرکز تحقیقاتی که اومده گفته ۱ ساعت بزار برا زیستت تموم که شد ولش کن
اشکال داشت چون هنوز نفهمیدی محدوده زمانی رو با ساعت مشخص کردن
خدانگهدارتان -
amir mahdi salimi بله یه جورایی درست متوجه شدید
برای مثال فردارودر نظر میگیریم:
اینکه الان بگم خب من فردا از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح زیست میخونم
این کار غلطه (به نظر من)چون شاید فردا این زمان من خواب بمونم اگر هم خواب نبودم و شروع کنم به خوندن اون چیزی که مهم خواهدبود اون مقدار ساعته و فقط میخوام پرش کنم حتی اگه کیفیت نداشته باشه
ولی اگه الان بگم خب من زیست این مقدار رو خوندم و فردا وظیفه دارم حتما حتما(حالا هر ساعتی و هر مقدار ساعت) زیست رو تا مبحث بعدی بخونم و تست بزنم
اینجا دیگه آدم به خودش میاد و میدونه به خاطر اون هدفی که داره باید با کیفیت بخونه
هدفی دارید؟!@narjes-hashemi سلام..
من یه خورده با حرفتون مشکل دارم
از نظر من برنامه باید حجمی زمانی باشه یعنی ترکیب این چیزی که شما میگی به علاوه ساعت مخصوص خوندن.. درسته حرف شما.. ولی من یه مثال میزنم فرض کنیم یه فصل زیست رو قراره تو دو هفته بخونیم خب این مشخصه که زمان بندی نمیخاد شما میتونی سه روزه تموم کنی
منتها وقتی پای درسای دیگه باز میشه نیاز به این داریم که تعادل رو بین دروس برقرار کنیم...
مثلا من میدونم که باید سه گفتار زیستو تو دو هفته بخونم خوندنش کلا 6 ساعت بکشه تستاشم 10 ساعت بکشه (مثال عرض میکنم) مجموعا 16 ساعت سه ساعتم مرور و اینا.. کلا باید 19 ساعت رو بین دو هفته پخش کنم
همینطور شیمی
همینطور فیزیک
و...
اگه بخام به حرف شما گوش بدم نمیتونم با تعادل همه دروس رو تو دو هفته تموم کنم...
چون وقتی زمان از دستم در بره دیگه به بعضی درسا نمیرسمپس اولین کار همونیه که شما گفتی یعنی مشخص کردن مبحث مورد نظر
دومین کار مشخص کردن ساعت مطاله مورد نیاز برای مطالعه این مباحث (البته به صورت عاقلانه)
و سومین کار چیدن ساعات مطالعه در طول هفتهبهتره ساعات خستگی یا استراحت یا وقتایی که کار ضروری پیش میاد هم با پیش بینی مشخص کنیم و در برنامه قرار بدیم
-
@narjes-hashemi سلام..
از نظر من برنامه باید حجمی زمانی باشه یعنی ترکیب این چیزی که شما میگی به علاوه ساعت مخصوص خوندن.. درسته حرف شما.. ولی من یه مثال میزنم فرض کنیم یه فصل زیست رو قراره تو دو هفته بخونیم خب این مشخصه که زمان بندی نمیخاد شما میتونی سه روزه تموم کنی
منتها وقتی پای درسای دیگه باز میشه نیاز به این داریم که تعادل رو بین دروس برقرار کنیم...
مثلا من میدونم که باید سه گفتار زیستو تو دو هفته بخونم خوندنش کلا 6 ساعت بکشه تستاشم 10 ساعت بکشه (مثال عرض میکنم) مجموعا 16 ساعت سه ساعتم مرور و اینا.. کلا باید 19 ساعت رو بین دو هفته پخش کنم
همینطور شیمی
همینطور فیزیک
و...
چون وقتی زمان از دستم در بره دیگه به بعضی درسا نمیرسمپس اولین کار همونیه که شما گفتی یعنی مشخص کردن مبحث مورد نظر
دومین کار مشخص کردن ساعت مطاله مورد نیاز برای مطالعه این مباحث (البته به صورت عاقلانه)
و سومین کار چیدن ساعات مطالعه در طول هفتهبهتره ساعات خستگی یا استراحت یا وقتایی که کار ضروری پیش میاد هم با پیش بینی مشخص کنیم و در برنامه قرار بدیم
-
@narjes-hashemi سلام..
همینطور شیمی
همینطور فیزیک
و...
مصطفی عباسیان سلام!
دوست عزیز این محدوده زمانی که عرض کردید حتی اگر هم نباشه نمیشه برنامه رو پیش رفت و برنامه ی دقیقی نخواد بود!!!
حرف شما کاملا درسته بلاخره هرکس نظری داره و این موضوع موضوعی نیست که بشه گفت چی درسته چی غلط...هرکس روش خودش رو داره
ولی یه نکته=موضوع دقیقا اینجاس که هم شما و هم دوستمون اشتباه متوجه شدید و فکر میکنم مشکل از من بوده نتونستم درست عرض کنم هرچند آقای سلیمی خودش متوجه شدن..
بحث این بود که کیفیت مهم تراز اون ساعت مد نظر خواهد بود و این نیست که شما بگی محدوده زمانی رو بزاری کنار ..اتفاقا یکی از رکن های اصلی برنامه ریزیه
شما میگی خوندن و مسلط شدن و تست زدن برفرض مثال ۱۱ ساعت طول میکشه خب این کاملا درسته به هرحال باید مدنظر داشته باشی (که این همون محدوده زمانز هستش که گفتم ممکنه حتی بشه یک ماه یک هفته؛من برام مهمه که تا این زمان تا این مبحث خونده باشم) ولی یه سوال
این درسته من بگم یه ساعت وقت میزارم برای زیست هرچی شد ،شد؟
دقیقا هدف اصلی برنامه ریزی چیه؟؟
ساعت مطالعه یا کیفیت مطالعه؟؟این یازده ساعت مدنظر شما رو باید توجه کرد بهش ولی چیزی نیست که بخوایم بگیم از برنامه کل روز بزنیم بلکه بتونم ۱۱ ساعتو بخونم
من فقط فقططططط منظورم اینه که یه آدم وقتی میگه
میگه از ساعت ۸تا ۱ زیست بخون(این هدفش ساعت بوده و هدف فقط پر کردن اون تایم خواهد بود)
ولی وقتی یه آدم بگه یک ساعت و یا به قول شما ۱۱ ساعت زیست بخون(هدف کیفیت بوده و نیمده ساعت مشخص کنه)
من مشکلم با ساعته محدوده زمانی اگر نباشه برنامه ای هم نخواهد بود...
موفق باشید! -
Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
.
.
.کاری به رتبه برترا نداشته باش تنها دلیل موفقیت و اون چیزی که باید درس گرفت ازش تلاش و پشتکارشون بوده این زندگی خودته تحقیق و مطالعه ای هم که فرمودی باید پلمپ کرد اون مرکز تحقیقاتی که اومده گفته ۱ ساعت بزار برا زیستت تموم که شد ولش کن
خدانگهدارتان@narjes-hashemi
نرجس به قول خودت مثال زدم
هی میری میگردی سوتی هامو پیدا میکنی
اما نرجس من خودم این برنامه رو بکار گرفتم همین امروز من نصف فیلم آقای موقاری رو توی برنامه ام 1 ساعت گذاشته بودم که اتفاقا این زمان مخصوص خودم بود( چون قبلا چند بازه زمانی و چند روز رو میگرفت خوبم یاد نمیگرفتم ) توی کمتر از یک ساعت دیدم و خیلی خوب یاد گرفتم خدا رو شکر میدونی چیه این محدوه زمانی باعث شد فکر نکن فقط یبار دیدم من چون فکرم مشغول بود وتمرکز نداشتم هی پاز میزدم میومدم دوباره نگاه میکردم اون قسمت رو
منظورم چیه اینه که این محدوده زمانی باعث شد من متمرکز بشم
خب حالا اون تحقیقات رو نادیده بگیریم خودم تجربه اش که کردم
️
-
Maryam Nateqi در برنامه ریزی گفته است:
.
.
خدانگهدارتان@narjes-hashemi
.
.نرجس یک ساعت برای یک گفتار زیست که مثال بود به هر حال محدوده زمانیه
محدوده زمانی یعنی یک مقدار مشخصی از زمان یک ساعت هم یک مقدار مشخصی خب
خدا قوت پهلوان خیلی تایپ کردی