سوال راجب تدریس استاد موقاری
-
سلام بچه ها یه سوال الان تدریس استاد موقاری مال ۹۶_۹۷ ولی نوشته نظام جدید و اینکه یسری چیزایی که تو کتابشون نوشته توی مال ما که دهمم ننوشته میخوام بدونم با همین تدریس ادامه بدم اوکیه؟ می ترسم یسری نکاتی که اون زمان درست بود الان فهمیدن که غلطه و حذفش کردن چیکار کنم
-
سلام بچه ها یه سوال الان تدریس استاد موقاری مال ۹۶_۹۷ ولی نوشته نظام جدید و اینکه یسری چیزایی که تو کتابشون نوشته توی مال ما که دهمم ننوشته میخوام بدونم با همین تدریس ادامه بدم اوکیه؟ می ترسم یسری نکاتی که اون زمان درست بود الان فهمیدن که غلطه و حذفش کردن چیکار کنم
fatemeh Pajouhandeh سلام!
دهم چیزی اضاف از قبل نداره شاید حذفیات باشه
خودمم نگران بود خود آقای موقاری یکی از کیلیپاشون گفتن چیز خاصی نیست
با همین ادامه بدید حتی اگر هم چیزی اضاف باشه چیز خاصی نبوده و بدون نکته تستی خونده میشه -
fatemeh Pajouhandeh
سلام اضافه که نشده چیزی اما احتمال این وجود داره که دچار مشکل شیم مثل صفحه 80 کتاب درسی دهم که گفته دیواره نخستین علاوه بر پکتین رشته های سلولزی داره درحالی که توی نظام قدیم گفته شده از رشته های سلولزی و در ماده زمینه پروتئین و انواعی از پلی ساکارید های غیر رشته ای 😬
من که لایو آقای موقاری رو دیدم گفتن تدریس آقای ذبحی تفت رو ببینیم اما من خودم بازم تدریس آقای موقاری رو میبینم -
fatemeh Pajouhandeh
سلام اضافه که نشده چیزی اما احتمال این وجود داره که دچار مشکل شیم مثل صفحه 80 کتاب درسی دهم که گفته دیواره نخستین علاوه بر پکتین رشته های سلولزی داره درحالی که توی نظام قدیم گفته شده از رشته های سلولزی و در ماده زمینه پروتئین و انواعی از پلی ساکارید های غیر رشته ای 😬
من که لایو آقای موقاری رو دیدم گفتن تدریس آقای ذبحی تفت رو ببینیم اما من خودم بازم تدریس آقای موقاری رو میبینمMaryam Nateqi در سوال راجب تدریس استاد موقاری گفته است:
fatemeh Pajouhandeh
من که لایو آقای موقاری رو دیدم گفتن تدریس آقای ذبحی تفت رو ببینیم اما من خودم بازم تدریس آقای موقاری رو میبینمحالا مشکلش کجاست نظام قدیم گفته فقط تیغه میانی پکتین داره
نظام جدید میفرماید نه دیواره نخستین هم داره 😐 -
fatemeh Pajouhandeh نه چیز غلطی نداره فقط حدود یک سوم کتاب برای شماحذف شده که اون قسمت هارو نباید ببینی