اجتماعی و سلامت نهایی
-
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من طی یه جلسه ای که با خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که هیچ جوره امکان نداره بشینم کتاب سلامت و اجتماعی رو برای نهایی بخونم. چون عقب موندگی دارم برای کنکور و این کتابا خیلی ازم تایم میگیرن.
این تاپیکو زدم که اگر کسی جزوه خوبی برای 2 تا درس داره که بشه ازش استفاده کرد و نمره خوبی گرفت لطف کنه با بقیه به اشتراک بذاره هممون نمره خوبی بگیریم. دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
آقا من طی یه جلسه ای که با خودم داشتم به این نتیجه رسیدم که هیچ جوره امکان نداره بشینم کتاب سلامت و اجتماعی رو برای نهایی بخونم. چون عقب موندگی دارم برای کنکور و این کتابا خیلی ازم تایم میگیرن.
این تاپیکو زدم که اگر کسی جزوه خوبی برای 2 تا درس داره که بشه ازش استفاده کرد و نمره خوبی گرفت لطف کنه با بقیه به اشتراک بذاره هممون نمره خوبی بگیریم. دمتونم گرم
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-همخوانی @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Mahdi Jafari 1 اخ گفتییی منم هیچ جوره تو کتم نمیره نه بخاطر اینکه عقبم بخاطر اینکه من بشدت ادمی ام ک اگ بشینم اونو بخونم ممکنه کلی مطلب دیگ از تو ذهنم بپره و اصن چجوری یه کتاب کاملا سفید رو بخونم!!!!!
-
Mahdi Jafari 1 اخ گفتییی منم هیچ جوره تو کتم نمیره نه بخاطر اینکه عقبم بخاطر اینکه من بشدت ادمی ام ک اگ بشینم اونو بخونم ممکنه کلی مطلب دیگ از تو ذهنم بپره و اصن چجوری یه کتاب کاملا سفید رو بخونم!!!!!
Hesam MozafariNia من دارم روز ۲ ساعت وقت می زارم براش آخر شبا
-
درس های ۶ و ۸ رو بخونید که این دوتا درس روی هم ۴۰ و خورده ای صفحه ان
-
این جزوه هویت اجتماعی به نظرم برا امتحان جزوه خوبیه
ولی سلامت و بهداشت رو خودمم گیرم -
Mahdi Jafari 1 امتحان نهایی(هویت و سلامت)تاثیری توی کنکور نداره
وقت خودتون و هدر ندید
تاثیر نمره مثبته و اینکه رتبه ی خوب نیاز به نمره اوکی نداره -
وقت خودتون و هدر ندید
تاثیر نمره مثبته و اینکه رتبه ی خوب نیاز به نمره اوکی ندارهAmir Arsalan 0
دوست عزیز بخوای 10 بیاری باید چیزی بلد باشی یانه؟! -
Amir Arsalan 0
دوست عزیز بخوای 10 بیاری باید چیزی بلد باشی یانه؟!@mohsen-sari خیلی ن طبق بودجه بندی ک دادن بهتون بخون
یا نهایتش تقلب بنویس برو -
@mohsen-sari خیلی ن طبق بودجه بندی ک دادن بهتون بخون
یا نهایتش تقلب بنویس بروAmir Arsalan 0
خوبی داداش؟مگه امتحان مدرسست بشه تقلب کرد -
وقت خودتون و هدر ندید
تاثیر نمره مثبته و اینکه رتبه ی خوب نیاز به نمره اوکی ندارهAmir Arsalan 0 باشه بالاخره باید بالای 10 گرفت دیگه
برای همونشم باید مطالعه بکنه ادم
نمره بقیه درسام اهمییتی توی کنکور نداره ولی نه دیگه جوری که ادم بیفته درسو -
این جزوه هویت اجتماعی به نظرم برا امتحان جزوه خوبیه
ولی سلامت و بهداشت رو خودمم گیرمmahdi nosrati 0 ممنونم لطف کردید
-
Amir Arsalan 0 باشه بالاخره باید بالای 10 گرفت دیگه
برای همونشم باید مطالعه بکنه ادم
نمره بقیه درسام اهمییتی توی کنکور نداره ولی نه دیگه جوری که ادم بیفته درسوMahdi Jafari 1 نمره ۷ بگیری پاسی
-
یه جزوه کلا برای هویت هست که خیلی مزخرفهههه نخونیش بهتره
کلا اگه میخوای نمره بالای ۱۵ بگیری فقط این دو سری سوال های ۹۹ و ۹۸ حل کن
تمامه
برای سلامت هم که همش زیست تجربی هست
ولی خو اگه چیزی بلد نبودی بخش سرطان و دیابت و بیماری های واگیر دار و غیر واگیر دار با اعتیاد و عزت نفسه خیلی مهمه بخوناین درسا چون معلم ندارن تقریبا هر چی الکی بنویسی نمره میدن
-
Hesam MozafariNia من دارم روز ۲ ساعت وقت می زارم براش آخر شبا
Amin Rm ما مدرسمون 100 150 تا سوال میده همونارو روز قبل میخونیم
-
سلام
کاری که میکنم برای سلامت اینه که سوالات نهایی سال قبل رو میخونم بعد میرم اون صفحه که ازش سوال دادن بعد اون قسمتی که ازش سوال دادن رو می خونم مثلا یه سوال از چربی های غیر اشباع بدن من چربی های اشباع هم می خونم اگه دقت کنی سوال ها بیشتر از یک جا های مشخصی میان بقیه قسمت ها هم یه نگاهی میندازم
این رو بچه های پارسال گفتن نتیجه هم گرفته بودن -
بهتر نیست که دوستان از طریق انجمن یا تیکت پشتیبانی درخواست کنند که برای این دو درس حل امتحان نهایی انجام دهند
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@انسانیا -
بچه ها من درسنامه کتاب شب امتحان رو گیراوردم الان میفرستم براتون خیلی مجمله
-
Abolfazl Sattari در اجتماعی و سلامت نهایی گفته است:
اَه شِت کم اسکنرو پاک کردم :///
تا شب میزارم
-
Amir Arsalan 0
خوبی داداش؟مگه امتحان مدرسست بشه تقلب کرد@mohsen-sari اتفاقا راحتتره
بنویس ببر -
@mohsen-sari اتفاقا راحتتره
بنویس ببرAmir Arsalan 0 شما دوازدهمی ؟
یا قبلا امتحان دادی ؟
چون الان ب خاطر کرونا تو یه سالن بزرگ 20 نفر میزارن همه با فاصله 2 متر یه مراقب ته سالن که اصلا نیاز نی تکون بخوره ...
هر کی بخواد جم بخوره ضایعس :I
فک کن ... یه تک صندلی ... و کلی دور و برت خالیه ... دقیقا چی میخوای بکنی ؟