جزوه شیمی دهم آقای گودرزی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با سلام و خسته نباشید
ببخشید جزوه تست آقای گودرزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ -
با سلام و خسته نباشید
ببخشید جزوه تست آقای گودرزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد حسن آقابابایی در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
با سلام و خسته نباشید
ببخشید جزوه تست آقای گودرزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟کنار بخش فیلم یدونه جزوات نوشته
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
محمد حسن آقابابایی در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
با سلام و خسته نباشید
ببخشید جزوه تست آقای گودرزی رو از کجا میشه تهیه کرد؟کنار بخش فیلم یدونه جزوات نوشته
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari اره ولی مال درسنامه اس ولی تست نداره
جزوه ی تست رو میخوام -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Abolfazl Sattari اره ولی مال درسنامه اس ولی تست نداره
جزوه ی تست رو میخوامنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد حسن آقابابایی در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
جزوه ی تست رو میخوامدیگه اون نیس تو دهمی وقت داری میتونی بنویسی
-
جزوه ی تست رو میخوامنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد حسن آقابابایی تست ندارن
تمام تست ها رو از کتاب نشرالگو حل کردن اگر دوست دارید داشته باشید از سایت نشرالگو بخرید -
محمد حسن آقابابایی در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
جزوه ی تست رو میخوامدیگه اون نیس تو دهمی وقت داری میتونی بنویسی
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari چرا بنویسه الکی وقتی کتابش هست میتونه بخره
-
محمد حسن آقابابایی تست ندارن
تمام تست ها رو از کتاب نشرالگو حل کردن اگر دوست دارید داشته باشید از سایت نشرالگو بخریددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
محمد حسن آقابابایی تست ندارن
تمام تست ها رو از کتاب نشرالگو حل کردن اگر دوست دارید داشته باشید از سایت نشرالگو بخریدخیلی ممنون
-
Abolfazl Sattari چرا بنویسه الکی وقتی کتابش هست میتونه بخره
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYazdan Gonabadi در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
من چمدونم از نشر الگو حل میکنه؟
-
Yazdan Gonabadi در جزوه شیمی دهم آقای گودرزی گفته است:
من چمدونم از نشر الگو حل میکنه؟
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbolfazl Sattari مگه ویدیو ها رو ندیدید ؟ اگر نمیدونید لطفا بقیه رو گمراه نکنید
با تشکر -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من میخوام جزوه شیمی دهم خریداری کنم اضافه نمیشه به سبد خریدم از سایتم امتحان کردم نشد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
~~
- متن خط خورده~~