راه ابریشم خوبه یا نه،؟
-
سلا بچه من یازدهمم . کنکور ۱۴۰۱ . فیلم های آلا رو دیدم .به نظرتون راه ابریشم خوبه؟
-
سلا بچه من یازدهمم . کنکور ۱۴۰۱ . فیلم های آلا رو دیدم .به نظرتون راه ابریشم خوبه؟
Haneie Sedighi سلام دوست عزیز
من خودم جز راه ابریشمیام خیلی خوبه به نظرماگه میخوای یه برنامه خوب تا کنکور داشتی باشی حتما تهیه اش کن -
من خودم جز راه ابریشمیام خیلی خوبه به نظرماگه میخوای یه برنامه خوب تا کنکور داشتی باشی حتما تهیه اش کنزهرا عزیزی 0 عزیزم خیلی ممنون میشه بگی چطوریه؟ DVD داره یا باید تو گوشی نگاه کنی ...
-
من خودم جز راه ابریشمیام خیلی خوبه به نظرماگه میخوای یه برنامه خوب تا کنکور داشتی باشی حتما تهیه اش کنزهرا عزیزی 0 یه توضیح مختصر بدین خیلی ممنون میشم ، آخه تا حالا چیزی از الا نخریدم نمیدونم چطوریه .😟
-
بچه ها هر تجربه ای که دارین بگین ،🦋🦋💓💓
-
-
زهرا عزیزی 0 یه توضیح مختصر بدین خیلی ممنون میشم ، آخه تا حالا چیزی از الا نخریدم نمیدونم چطوریه .😟
Haneie Sedighi
مراحل خرید که سخت نیست
محصول رو میذارین توی سبد خرید بعد اگه اولین باره که خرید میکنید کد ملی و شماره موبایل میدین بعد که پرداخت کردین محصول رو دریافت میکنید -
Haneie Sedighi
مراحل خرید که سخت نیست
محصول رو میذارین توی سبد خرید بعد اگه اولین باره که خرید میکنید کد ملی و شماره موبایل میدین بعد که پرداخت کردین محصول رو دریافت میکنیدsallar savadkoohi ممنون 🙏
-
زهرا عزیزی 0 عزیزم خیلی ممنون میشه بگی چطوریه؟ DVD داره یا باید تو گوشی نگاه کنی ...
Haneie Sedighi محصولات دانلودیه لینک میدن بهت که بتونی به محصولات دسترسی داشته باشی
-
زهرا عزیزی 0 عزیزم خیلی ممنون میشه بگی چطوریه؟ DVD داره یا باید تو گوشی نگاه کنی ...
Haneie Sedighi باید تو گوشی ببینید و دی وی دی نیست از این لحاظ باید به فکر اینترنت و هزینه اونم باشید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد