مقایسه شرطی شدن کلاسیک و فعال
-
دوستان این جمله درسته؟
شرطی شدن کلاسیک همانند شرطی شدن فعال بعد از مدتی می تواند به رفتار خوگیری تبدیل شود
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
دوستان این جمله درسته؟
شرطی شدن کلاسیک همانند شرطی شدن فعال بعد از مدتی می تواند به رفتار خوگیری تبدیل شود
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
سلام
فکر نکنم. اصلا رفتار خوگیری با شرطی شدن فرق داره
نمیدونم شایدیه دامی چیزی پهن کرده باشه -
reyhane karimi 0
سلام
فکر نکنم. اصلا رفتار خوگیری با شرطی شدن فرق داره
نمیدونم شایدیه دامی چیزی پهن کرده باشهاحمد قادری چرا فرق که داره
-
دوستان این جمله درسته؟
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام
به نظرم درسته چون تو هردو جانور عادت میکنه که رفتاری انجام بدن
مثلا سگ عادتکرده بود که صدای زنگ اومد وقت غذاس حتی با اینکه غذایی نباشه
یا درموش باز عادت کرده بود که اگه اهرم فشار بده غذا میاد -
reyhane karimi 0 سلام
به نظرم درسته چون تو هردو جانور عادت میکنه که رفتاری انجام بدن
مثلا سگ عادتکرده بود که صدای زنگ اومد وقت غذاس حتی با اینکه غذایی نباشه
یا درموش باز عادت کرده بود که اگه اهرم فشار بده غذا میاد@kosar-mottaghi خوگیری یعنی پاسخ ندادن یا کم تر دادن به محرک هایی که نه سود دارن و نه زیان ترشح بزاق سگ یعنی اون داره پاسخ رو میده و این خوگیری نیست
-
@kosar-mottaghi خوگیری یعنی پاسخ ندادن یا کم تر دادن به محرک هایی که نه سود دارن و نه زیان ترشح بزاق سگ یعنی اون داره پاسخ رو میده و این خوگیری نیست
reyhane karimi 0 عهه😲
بلهه😁درسته ببخشید🙏🙏 -
reyhane karimi 0 عهه😲
بلهه😁درسته ببخشید🙏🙏@kosar-mottaghi مشکلی نیست عزیزم همه گاهی اشتباه میکنیم مرسی از اینکه وقت ارزشمندتونو گذاشتید و روی سوال من فکر کردید:cherry_blossom:
-
@kosar-mottaghi مشکلی نیست عزیزم همه گاهی اشتباه میکنیم مرسی از اینکه وقت ارزشمندتونو گذاشتید و روی سوال من فکر کردید:cherry_blossom:
reyhane karimi 0 خواهش میکنم🌹
باز فکر میکنم نتیجه ای رسیدم میگم😊 -
reyhane karimi 0 خواهش میکنم🌹
باز فکر میکنم نتیجه ای رسیدم میگم😊@kosar-mottaghi مرسی عزیزم لطف میکنی خود سوال اینو درست گرفته بود ولی چیزی که من تو کتاب خوندم مثلا راجع به اون سگه یا موشه داستان خوگیری و کم تر پاسخ دادن به محرکی ندیدم واقعیت چه کنم؟
-
@kosar-mottaghi مرسی عزیزم لطف میکنی خود سوال اینو درست گرفته بود ولی چیزی که من تو کتاب خوندم مثلا راجع به اون سگه یا موشه داستان خوگیری و کم تر پاسخ دادن به محرکی ندیدم واقعیت چه کنم؟
reyhane karimi 0 توضیح نداده
-
دوستان این جمله درسته؟
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام درسته حالا چرا چون سگ بعد از اینکه یه مدت هعی صدای زنگ بیاد ولی خبری از غذا نباشه بیخیال میشه و دیگه نسبت به اون اتفاق واکنش نمیده
یا مثلا یه پرنده وقتی میبینه اگه یه کاری رو بکنه دیگه براش زیانی نداره نمیترسه و انجامش میده و بهش خو میگیره به طور کلی اگه محرک محیطی تکراری و بی خطر یعنی بدون سود و زیان باشه سبب کاهش یا عدم پاسخ جانور میشه -
دوستان این جمله درسته؟
تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 در مقایسه شرطی شدن کلاسیک و فعال گفته است:
دوستان این جمله درسته؟
شرطی شدن کلاسیک همانند شرطی شدن فعال بعد از مدتی می تواند به رفتار خوگیری تبدیل شودخوگیری به معنای عادی شدن!!!
شرطی شدن کلاسیک هم فعال←در هر دو رفتاری تکرار میشه!! تکرار مداوم یه رفتار باعث عادی شدن اون میشه! -
reyhane karimi 0 توضیح نداده
@kosar-mottaghi چرا گفته به دلیل اینکه در هردو رفتار تکرار داریم
یعنی من سوالم اینه وقتی زنگ به صدا در میاد سگ میفهمه وقت غذاست و بزاقش ترشح میشه حالا اگر همش هی الکی زنگ رو به صدا در آریم اونوقت بعد مدتی سگ دیگه بزاق ترشح نمیکنه یا کم تر میشه؟
یا برای موشه یعنی بعد چند بار که اهرم رو فشار داد و غذا بهش داد بعد غذاها دیگه تموم شد حالا از اونجا به بعد هرچی اهرم رو فشار بده میبینه براش نه سودی داره و نه ضرری پس دیگه اهرم رو فشار نمیده درسته تحلیلم؟
ولی خب از این روش تو سیرک استفاده میکنن حیوونو مداوم تنبیه میکنن یا پاداش میدن یعنی هی اینکارو میکنن تا جلوی خوگیری رو به نوعی بگیرن؟ -
بچه ها ببخشید سوال خارج از این بحث میپرسم سایت مشکل پیدا کرده؟
-
بچه ها ببخشید سوال خارج از این بحث میپرسم سایت مشکل پیدا کرده؟
reyhane karimi 0 آره فک کنم تودلی درمورد همین بحثه
-
@kosar-mottaghi چرا گفته به دلیل اینکه در هردو رفتار تکرار داریم
یعنی من سوالم اینه وقتی زنگ به صدا در میاد سگ میفهمه وقت غذاست و بزاقش ترشح میشه حالا اگر همش هی الکی زنگ رو به صدا در آریم اونوقت بعد مدتی سگ دیگه بزاق ترشح نمیکنه یا کم تر میشه؟
یا برای موشه یعنی بعد چند بار که اهرم رو فشار داد و غذا بهش داد بعد غذاها دیگه تموم شد حالا از اونجا به بعد هرچی اهرم رو فشار بده میبینه براش نه سودی داره و نه ضرری پس دیگه اهرم رو فشار نمیده درسته تحلیلم؟
ولی خب از این روش تو سیرک استفاده میکنن حیوونو مداوم تنبیه میکنن یا پاداش میدن یعنی هی اینکارو میکنن تا جلوی خوگیری رو به نوعی بگیرن؟reyhane karimi 0 بله استدلالتون درسته
-
reyhane karimi 0 بله استدلالتون درسته
@kosar-mottaghi مرسی
-
reyhane karimi 0 آره فک کنم تودلی درمورد همین بحثه
@kosar-mottaghi چه کنیم؟
-
@kosar-mottaghi چه کنیم؟
reyhane karimi 0 خانم مدیر منش کردم،اگه بیاد شاید ببینه
-
reyhane karimi 0 خانم مدیر منش کردم،اگه بیاد شاید ببینه
@kosar-mottaghi الان من دوباره تونستم وارد سایت شم