صندلی داغ نهایی
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان میشه pdf کامل رو بفرستید.
کتاب گام به گام کل دوازدهم تجربی هست...حقیقتا حجمش خیلی زیاده و من نمیتونم آپلود کنم ببخشید...هرجا لازم بود بگید شات بفرستم ازش
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تفاوت سلول الکترولیتی و گالوانی چیه؟
میشه توضیح بدید -
تفاوت سلول الکترولیتی و گالوانی چیه؟
میشه توضیح بدیدDr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
-
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در صندلی داغ نهایی
گفته است:
Dr Aryan 0 گالوانی به طور طبیعی کارش انجام میشه (واکنش خود به خودیه )الکترولیتی با نیروی خارجی مثل باتری(واکنش به طوری طبیعی انجام پذیر نیست)
ممنون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
این سوال رو به روش کسر تبدیل (نهایی طوری ) حل کنید
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی -
سلام دوستان لطفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی@haniehno بابا اینا نهایی نمیادا
-
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسیمپرس..... :||
-
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسیفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
سلام گزینه ۴ میشه؟ -
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسی@haniehno تو نهایی اینا نمیاد.
-
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno نمیاد همچین سوالی
اگر بیادم، بلد نیستم حلش کنم -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ترتیب اینکه پتانسیل کاهشی کدوم نیم سلولا بیشتروکمتره نیازه؟!
مثل جدول صفحه47؟
به ماگفتن بدونیم بعضیاشو..
ولی توی سوال نهایی هایی ک آقای پویان نظر حل کردن،توی خودسوال اصن داده بودن ک:/ -
ترتیب اینکه پتانسیل کاهشی کدوم نیم سلولا بیشتروکمتره نیازه؟!
مثل جدول صفحه47؟
به ماگفتن بدونیم بعضیاشو..
ولی توی سوال نهایی هایی ک آقای پویان نظر حل کردن،توی خودسوال اصن داده بودن ک:/نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani ترتییشون نسبت به هم رو بلد باشین بهتره
و اِلّا کلِشو سوال میده -
zeinab dehghani ترتییشون نسبت به هم رو بلد باشین بهتره
و اِلّا کلِشو سوال میدهنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ممنون
-
@infinitie-a ممنون
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzeinab dehghani خواهش میکنم
-
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno سلام
راستش من یه سال استفاده نکردم یادم نیس
اگه سوالات پارسال نگاه کنی یدونه داده بودن اونم خیلی آسون بود
فقط در کسر تبدیل حواستون به واحدا باشه خود من از واحدش ۰/۲۵ رف -
دوازدهمنوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام فرق پاک کننده صابونی و غیر صابونی به طور خلاصه چیه؟؟
-
سلام فرق پاک کننده صابونی و غیر صابونی به طور خلاصه چیه؟؟
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Javad Mo Ja غیرصابونی ها برای تشکیلشون از واکنشات خاص و پیشرفته ی صنعتی بهره گرفته میشه و گروه بنزنی هم دارن...وهمچنینso3
-
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@تجربیا @ریاضیا
Abolfazl Sattari Amin Rm @Infinitie-A Bio @kosar-mottaghi H_R @Dr-Rashidi ابوالفضل ریسیسلام
این تیپی تو راه ابریشم خیلی دیدم ولی سوالو دیدم هنگ کردم
حداقل تو نهایی که نمیاد فردا ببینم چیکارش میکنم