دما و گرما
-
@kosar-mortazavi
متوجه شدم ممنونم🌸
باشه هر موقع فرصت داشتین عجله ای نیست 🌸
یه سوال برام پیش اومد حالا چطوری بدون محاسبه بفهمم همه یخ ذوب نمیشع؟
و اینکه فک کنم این دما صفر درجه یه نشونه تو همه مسائله یا نه؟😁 منظورم اینکه فک کنم هر جا مخلوط اب و یخ داشته باشیم دما صفر درجه هست ؟ -
@sara-haghighatrad از همین راه که خودتون میگید جواب اخر همین میشه
ANA Kamali
چطوری؟🤔 -
ANA Kamali
چطوری؟🤔@sara-haghighatrad

-
@sara-haghighatrad

ANA Kamali یا حسین چهروش طولانییییی🥵🥵
-
ANA Kamali یا حسین چهروش طولانییییی🥵🥵
Amin Rm روش شما چطوریه؟
-
Amin Rm روش شما چطوریه؟
ANA Kamali من با تکنیک ضربدری استاد طلوعی این سوال رد حل میکنم که در راه ابریشم گفتن.
-
Amin Rm روش شما چطوریه؟
ANA Kamali شما پایه چندم هستید؟
-
ANA Kamali من با تکنیک ضربدری استاد طلوعی این سوال رد حل میکنم که در راه ابریشم گفتن.
Amin Rm من این روش را بلد نیستم از این راه میرم
-
ANA Kamali شما پایه چندم هستید؟
Amin Rm دهم😑
-
Amin Rm دهم😑
ANA Kamali من اگر به جای شما بودم (نظر من با نظر بقیع متفاوته) حتما راه ابریشم رو تهیه میکردم. من امسال کنکوری هستم. و از پایه دهم در درس فیزیک در پایه دهم مثل فصل دما و گرما خیلی مشکل داشتم. و وقتی که این روش فوق العاده که هیج جا پیداش نمیکنید را یاد گرفتم از فصل دما و گرما که یه فصل غولی بود برام به فصل شیرین تبدیل شد.
-
Amin Rm من این روش را بلد نیستم از این راه میرم
ANA Kamali این روش من رو از هرکی راه ابریشم استاد طلوعی داره بپرسید میگه چه روش فوق العاده ایه
-
@kosar-mortazavi
متوجه شدم ممنونم🌸
باشه هر موقع فرصت داشتین عجله ای نیست 🌸
یه سوال برام پیش اومد حالا چطوری بدون محاسبه بفهمم همه یخ ذوب نمیشع؟
و اینکه فک کنم این دما صفر درجه یه نشونه تو همه مسائله یا نه؟😁 منظورم اینکه فک کنم هر جا مخلوط اب و یخ داشته باشیم دما صفر درجه هست ؟@sara-haghighatrad
وقتی در نهایت آب و یخ داشتی یعنی حتما دمای تعادل صفر درجه است.
(راه حل این سوال خیلی کوتاهه اون بالایی فقط برای این بود که اثبات کنیم همه یخ ذوب نمیشه که لازم نبود حتما انجام بدیم چون به هر حال مقدار در تصویر پایینی که فرستادم بدست میومد.)
-
@sara-haghighatrad

ANA Kamali ممنونم🌸
-
@sara-haghighatrad
وقتی در نهایت آب و یخ داشتی یعنی حتما دمای تعادل صفر درجه است.
(راه حل این سوال خیلی کوتاهه اون بالایی فقط برای این بود که اثبات کنیم همه یخ ذوب نمیشه که لازم نبود حتما انجام بدیم چون به هر حال مقدار در تصویر پایینی که فرستادم بدست میومد.)
@kosar-mortazavi
اها یعنی این به طور کلیه که وقتی تعادل صفره یعنی اب و یخ داری درسته؟ -
@sara-haghighatrad
نه آب و یخ داری یعنی تعادل صفر ولی فکر میکنم برعکسش صدق نکنه چون میشد تو همین مسئله اگر 720 گرم آب داشتیم هم همه یخ ذوب میشد و هم همه آبها صفر درجه میشدند پس دمای تعادل صفر میشد و همه اش آب صفر درجه است. به نظر شما همینطور نیست؟ -
ANA Kamali من اگر به جای شما بودم (نظر من با نظر بقیع متفاوته) حتما راه ابریشم رو تهیه میکردم. من امسال کنکوری هستم. و از پایه دهم در درس فیزیک در پایه دهم مثل فصل دما و گرما خیلی مشکل داشتم. و وقتی که این روش فوق العاده که هیج جا پیداش نمیکنید را یاد گرفتم از فصل دما و گرما که یه فصل غولی بود برام به فصل شیرین تبدیل شد.
Amin Rm خیلی ممنون از توصیتون
ولی من به دلایلی (مشکل مالی نیست) دوس ندارم راه ابریشم را تهیه کنم -
@sara-haghighatrad
نه آب و یخ داری یعنی تعادل صفر ولی فکر میکنم برعکسش صدق نکنه چون میشد تو همین مسئله اگر 720 گرم آب داشتیم هم همه یخ ذوب میشد و هم همه آبها صفر درجه میشدند پس دمای تعادل صفر میشد و همه اش آب صفر درجه است. به نظر شما همینطور نیست؟@kosar-mortazavi شما با چه روشی حل کردید این شوال رو؟
-
@sara-haghighatrad
نه آب و یخ داری یعنی تعادل صفر ولی فکر میکنم برعکسش صدق نکنه چون میشد تو همین مسئله اگر 720 گرم آب داشتیم هم همه یخ ذوب میشد و هم همه آبها صفر درجه میشدند پس دمای تعادل صفر میشد و همه اش آب صفر درجه است. به نظر شما همینطور نیست؟@kosar-mortazavi
نمیدونم نظری ندارم😁
من بر اساس این یه سوال دیگه گفتم که اینجام ابو یخ داریم دمای تعادل و صفر گرفتن

-
@kosar-mortazavi
نمیدونم نظری ندارم😁
من بر اساس این یه سوال دیگه گفتم که اینجام ابو یخ داریم دمای تعادل و صفر گرفتن

@sara-haghighatrad
بله آب و یخ داریم حتما دمای تعادل صفره.برعکسشو گفتم همیشه اینطور نیست به نظرم😄