خوندن ارش برای فیزیک نهایی
-
سلام دوستان من برا فیزیک نهایی یه مشکل دارم و اونم اینه اقای طلوعی بدلیل ضبط دیر ارش به دوازدهم نمیرسن قبل نهایی و منم تو ارش نمیدونم ایا اقای کارزاریان کتاب موشکافی کرده یا تند تند سریع گفته رفته لطفا راهنمایی کنید برای نهایی اقای کارزاریان ارشش جواب میده یا نه؟؟
erfan javaheri گام به گام ضبط شده را استفاده کن.
-
سلام. راستش آرش برای جمع بندیه و از روی کتاب تدریس نمیشه و اینطور نیست که کتاب رو موشکافی کنند.(مثلا همه فعالیت ها و آزمایش های کتاب حل نمیشه) فکر نمیکنم برای ریز به ریز متن کتاب بدردتون بخوره🤔
@kosar-mortazavi نه خب اگه فیزیک سطح خوب کار کنیم قطعا سوالات کتاب هم میشه جواب داد من منظورم این بود
-
@kosar-mortazavi نه خب اگه فیزیک سطح خوب کار کنیم قطعا سوالات کتاب هم میشه جواب داد من منظورم این بود
erfan javaheri
سوالات به قول خود استاد از متوسط تا سخت دسته بندی شدن(گفتن مثل امتحانات که برای هر دسته دانش آموز سوال میدن)
و اینکه به نظرم سوالات ارزشمندی در وقت کم حل شده. -
erfan javaheri
سوالات به قول خود استاد از متوسط تا سخت دسته بندی شدن(گفتن مثل امتحانات که برای هر دسته دانش آموز سوال میدن)
و اینکه به نظرم سوالات ارزشمندی در وقت کم حل شده.@kosar-mortazavi سوالات ارش سطح بالاس ولی من نمیدونم چرا با اقای کارزاریان ارتباط نمیگیرم و مشکل ارتباط دارم
-
جزوه راه ابریشم بخون تستا و کنکورچه های موجودو مرور کن (یا اگه حل نکردی حل کن)
شب امتحانم ویدیوهای نهایی استاد کازرانیانو ببین خلاص چیز سختی نیس (اتفاقا برا نهایی استاد کازرانیان بهترینه چون دقیقا مطابق با روش مدرسه تحلیل میکنن)Abolfazl Sattari من یه فیزیک اتمی هسته ای مونده برام با یه بخش کوچکی از فصل برهمکنش و سینماتیک راه ابریشمم نتونستم ببینم بنظرتون اتمی هسته ای راه ابریشمو ببینم با برهمکنش و سینماتیک برم همایش گدار ببینم و بقیه هم مرور کنم؟؟
-
Abolfazl Sattari من یه فیزیک اتمی هسته ای مونده برام با یه بخش کوچکی از فصل برهمکنش و سینماتیک راه ابریشمم نتونستم ببینم بنظرتون اتمی هسته ای راه ابریشمو ببینم با برهمکنش و سینماتیک برم همایش گدار ببینم و بقیه هم مرور کنم؟؟
erfan javaheri در خوندن ارش برای فیزیک نهایی گفته است:
Abolfazl Sattari من یه فیزیک اتمی هسته ای مونده برام با یه بخش کوچکی از فصل برهمکنش و سینماتیک راه ابریشمم نتونستم ببینم بنظرتون اتمی هسته ای راه ابریشمو ببینم با برهمکنش و سینماتیک برم همایش گدار ببینم و بقیه هم مرور کنم؟؟
بنظرم الان فیلم درسنامه نبینید اگه هم میبینید خیلی کم باشه (درحد 1.2 جلسه برا هر فصل) بعدش برید تست حل کنید حالا یا با گدار یا با راه ابریشم (که الان گدارو پیشنهاد میکنم)
من رشتم تجربیه فصل آخر برای ما خیلی راحته تو 10.15 ساعت میشه همرو خوند راجب رشته ریاضی از ریاضیا کمک بگیرید -
سلام دوستان من برا فیزیک نهایی یه مشکل دارم و اونم اینه اقای طلوعی بدلیل ضبط دیر ارش به دوازدهم نمیرسن قبل نهایی و منم تو ارش نمیدونم ایا اقای کارزاریان کتاب موشکافی کرده یا تند تند سریع گفته رفته لطفا راهنمایی کنید برای نهایی اقای کارزاریان ارشش جواب میده یا نه؟؟
erfan javaheri
نه همه چیز گفته نشده خود استاد گفتن اول کتاب رو بخونید بعد فیلمارو ببینید چون 100 درصد نیست درسنامه -
بنظرم الان فیلم درسنامه نبینید اگه هم میبینید خیلی کم باشه (درحد 1.2 جلسه برا هر فصل) بعدش برید تست حل کنید حالا یا با گدار یا با راه ابریشم (که الان گدارو پیشنهاد میکنم)
من رشتم تجربیه فصل آخر برای ما خیلی راحته تو 10.15 ساعت میشه همرو خوند راجب رشته ریاضی از ریاضیا کمک بگیریدAbolfazl Sattari شما بر اساس رشته تجربی بگید ریاضی ها من خودم رشته ام ریاضیه 90 درصد با شما یکیه پس فیلم درسنامه نبینم الان؟؟؟
-
Abolfazl Sattari شما بر اساس رشته تجربی بگید ریاضی ها من خودم رشته ام ریاضیه 90 درصد با شما یکیه پس فیلم درسنامه نبینم الان؟؟؟
Abolfazl Sattari شما بر اساس رشته تجربی بگید ریاضی ها من خودم رشته ام ریاضیه 90 درصد با شما یکیه پس فیلم درسنامه نبینم الان؟؟؟
سعی کنید مطالب رو بیشتر با حل تست جمع بندی کنید (یادت نره هدف اصلی ما کنکوره و کنکورم یه آزمون تستیه)
شاید اول سال درسنامه زیاد میدیدید تست کم میزدید
الان کلا برعکس باس باشه
البته این نظر منه از دوستان هم کمک بگیرید -
@kosar-mortazavi سوالات ارش سطح بالاس ولی من نمیدونم چرا با اقای کارزاریان ارتباط نمیگیرم و مشکل ارتباط دارم
erfan javaheri
احتمالا این موضوع بستگی به هر فرد داره. 😄
من از ایشون خیلی یاد گرفتم. 👌👌 -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد