شمارش بدون شمردن
-
@kosar-mottaghi خب نمیشه که گفته یه نفر بینشون باید باشه😶
-
@kosar-mottaghi چون حرف a تکراریه من اومدم یه سری رو جدا جدا حساب کردم تا یهو اشتباه نشه
-
@infinitie-a اوه من جواب 119 رو 18 دست آوردم
reyhane karimi 0 در شمارش بدون شمردن گفته است:
عههه جواب هرسه تامونم متفاوته🤔
-
@kosar-mottaghi چون حرف a تکراریه من اومدم یه سری رو جدا جدا حساب کردم تا یهو اشتباه نشه
reyhane karimi 0 خوب چون دوتا Aهستش در اون وسط رقی نمیکنه که کدوم باشه پس دوحالت داریم
-
عههه جواب هرسه تامونم متفاوته🤔
@kosar-mottaghi بذار من الان یه عکس از حلم میذارم یه نگا بندازیم
-
@infinitie-a چرا میشه انگاری اون دایره که دور R,Nکشیدن به عنوان یه نفره بعد تو اون دوتا دایره هم میشه بشینه
@kosar-mottaghi در شمارش بدون شمردن گفته است:
@infinitie-a چرا میشه انگاری اون دایره که دور R,Nکشیدن به عنوان یه نفره بعد تو اون دوتا دایره هم میشه بشینه
😐😑یعنی چی
گفته بین R و N یه حرف حتما باشه
وقتی شما میزنه ۳ فاکتوریل یعنی این حالت هم وارد بازی میکنی: ARN
خب این غلطه چون بین R وN حرفی نیست، فقط جایگشت دو فاکتوریل باید باشه که فقط جای ار با آن عوض شه ولی وسطی ثابت باشه -
reyhane karimi 0 خوب چون دوتا Aهستش در اون وسط رقی نمیکنه که کدوم باشه پس دوحالت داریم
@kosar-mottaghi

اون تقسیم بر 2 فاکتوریلی که کردم برای a های تکراریه -
😐😑یعنی چی
خب این غلطه چون بین R وN حرفی نیست، فقط جایگشت دو فاکتوریل باید باشه که فقط جای ار با آن عوض شه ولی وسطی ثابت باشه@infinitie-a در شمارش بدون شمردن گفته است:
😐😑یعنی چی
خب این غلطه چون بین R وN حرفی نیست، فقط جایگشت دو فاکتوریل باید باشه که فقط جای ار با آن عوض شه ولی وسطی ثابت باشهاون سه فاکتوریل برای داخل بسته نیس😐
برای جایگشت کل بسته با جای خالی خارجه -
@kosar-mottaghi

اون تقسیم بر 2 فاکتوریلی که کردم برای a های تکراریهreyhane karimi 0 آخه مامگه میخوایم کل حالات بدست بیاریم که تقسیم بر دوفاکتوریل کردین🤔
-
@infinitie-a در شمارش بدون شمردن گفته است:
😐😑یعنی چی
خب این غلطه چون بین R وN حرفی نیست، فقط جایگشت دو فاکتوریل باید باشه که فقط جای ار با آن عوض شه ولی وسطی ثابت باشهاون سه فاکتوریل برای داخل بسته نیس😐
برای جایگشت کل بسته با جای خالی خارجه@kosar-mottaghi خب بازم بنظرم اشتباهه🙄چون دوتا حرف A تکراری داریم، ۳ فاکتوریل نمیشه چون ۳ بار تکراری حساب میشه
فقط ۳ حالت، جایگشت کل بسته با جای خالی خارجش میشه -
@kosar-mottaghi خب بازم بنظرم اشتباهه🙄چون دوتا حرف A تکراری داریم، ۳ فاکتوریل نمیشه چون ۳ بار تکراری حساب میشه
فقط ۳ حالت، جایگشت کل بسته با جای خالی خارجش میشه -
reyhane karimi 0 آخه مامگه میخوایم کل حالات بدست بیاریم که تقسیم بر دوفاکتوریل کردین🤔
@kosar-mottaghi ببینید اگر دوتا حرف a نبود من برای جابه جایی اون دو حرف دیگه با اون بسته ای که در نظر گرفتم 3 فاکتوریل جایگشت داشتم منتها الان که دوتا a تکراری داریم بعد شمارش اعضامون یه تقسیم بر 2 فاکتوریل حتما باید کرد به نظرم چون دو حرف تکراری aa داریم
-
@kosar-mottaghi ببینید اگر دوتا حرف a نبود من برای جابه جایی اون دو حرف دیگه با اون بسته ای که در نظر گرفتم 3 فاکتوریل جایگشت داشتم منتها الان که دوتا a تکراری داریم بعد شمارش اعضامون یه تقسیم بر 2 فاکتوریل حتما باید کرد به نظرم چون دو حرف تکراری aa داریم
🤔
-
@kosar-mottaghi متوجه شدم منظورتون چیه ولی من میگم، اگه بالفرض B وسط دو حرف R و N باشه
برای جای خالی های خارج، فقط یه حالت بیشتر نمیمونه! فقط A میره اونجا، یعنی فقط یک حالت
وقتیم A وسطه، برای حای خالیه اطرافش، دو حالت باقی میمونه! در کل میشه ۳ حالت! نه سه فاکتوریل حالت! -
@kosar-mottaghi متوجه شدم منظورتون چیه ولی من میگم، اگه بالفرض B وسط دو حرف R و N باشه
برای جای خالی های خارج، فقط یه حالت بیشتر نمیمونه! فقط A میره اونجا، یعنی فقط یک حالت
وقتیم A وسطه، برای حای خالیه اطرافش، دو حالت باقی میمونه! در کل میشه ۳ حالت! نه سه فاکتوریل حالت! -
@infinitie-a چرا یدونه Aپس Aبعدی چیشد خوب اونحرفم در خوندن کلمه نقش داره
اگه از باران یدونه Aحذف کنی چه جوری میخوای بخونی@kosar-mottaghi 😅منظورم از A همون دوتا دونه A هست
چون تکرارین یه حالت بیشتر ایجاد نمیشه
وقتی هم A وسط باشه برای دوتا جای خالی اطراف، فقط A و B قرار میگیرن که جابجا بشن، سرجمع دو حالت میشن
و کل جایگشت های خارج میشه ۳ حالت در کل -
@kosar-mottaghi 😅منظورم از A همون دوتا دونه A هست
وقتی هم A وسط باشه برای دوتا جای خالی اطراف، فقط A و B قرار میگیرن که جابجا بشن، سرجمع دو حالت میشن
و کل جایگشت های خارج میشه ۳ حالت در کل@infinitie-a در شمارش بدون شمردن گفته است:
@kosar-mottaghi 😅منظورم از A همون دوتا دونه A هست
و کل جایگشت های خارج میشه ۳ حالت در کل🙄🙄🙄
-
راهنما-فیزیک
راهنما-ریاضی
سلام ممنون میشم سوال ۱۱۹ رو یه بررسی کنید🌹 -
-
راهنما-فیزیک
راهنما-ریاضی
سلام ممنون میشم سوال ۱۱۹ رو یه بررسی کنید🌹@infinitie-a در شمارش بدون شمردن گفته است:
راهنما-فیزیک
راهنما-ریاضی
سلام ممنون میشم سوال ۱۱۹ رو یه بررسی کنید🌹18 درسته؟
من یکم درسا رو یادم رفته می گم شاید اشتباه حل کردم...:confused_face: